Rayan
Мирасс Ермекк
Пиздуш
НБ
Нуршат Бахджанова
к сожалению осталась недовольна работой этой фотостудии ,обслуживание было не самым вежливым а к деталям отнеслись небрежно надеялась на лучший результат.
Dinara Zhumabaeva
не советую мына жерді, онша емес еще как попала жасай салған майда түскенбіз виньеткаға әлі жоқ
A
Aimurat
Фотолары не очень, фотаны койғанда адамдарға толык карамаған ұқыпты жасалмаған. Тек акшасын алсам болды деген сиякты кылып жасаған. Обшм түсуге не советую, студия іші ысьык адам толып кетсе, кішкентай бір жағынан.
Nurlybek .
Түспеңдер вопше түсіре алмайды!!!
k.a a
өте нашарр
BZ
Balzhan Zhalgas
Фотостудия просто супер! Отличный зал, качественное освещение и внимательный фотограф. Фотки бомба, я в восторге! Спасибо! 😊
nazzzygulll dauutt🪽
Фотографтын жұмысы қаттыы ұнады! Таза және өте күшті еді. Атмосферасы жылы, фотограф өте сыпайы әрі кәсіби. Жарық, фон — бәрі жоғары деңгейде дайындалған, суретке түсуге де өте қатты көмектесті. Өкінбейсіздер барыңыздар!
Jas1k .
Не оч
ӘМ
Әділет Мақсатұлы
Полностью фигня тегын түсырып жаткан сиякты мындетсынып тусыреды как будто тегын быз оган емес ол бызге акша толеп тусырген сиякты кароче не советую фигня и жердын быр жеры и тазалык жок жалан аяк катып каласын аяк киым кеидырмейды👎
Ардак Гарипова
Каскелендегі ең таза, әдемі студия😍 бір сөзбен уютно✨ фотограф Беко күшті түсіреді, дайын фотоларды да аз уақыт ішінде жібереді) Студияны арендаға алсада болады. Всегда баратын студиям😍❤️
Aiym Almas
Фотостудия супер , Спасибо нашему фотографу ХАН .За профессиональную работу . Наша семейная съемка прошла просто шикарно .Новогодние локации очень красивые , чистая фотостудия 👍👍👍