One Clinic
Медицинский центр
Очки LUX качества и услуги офтальмолога! Линзы Stellest, Hoyo, Seiko!
Instagram
Айдана Садибек
Отвратительный сервис и полное отсутствие ответственности. Купила маме очки за 55 тыс где-то 3 месяца назад, и за три месяца они сломались два раза. Первый раз кое-как починили и то нам при покупке говорили, что очки послужат долго. Вранье!!!, когда мама обратилась, с нее, как я поняла, пытались вытащить слова признания, что она села на него и очки сама искривила оправу, хотя проблема была только в держателях. Они просто начали выпадать и не держаться. Насколько знаю свою маму, мама всегда аккуратно носит очки. Ладно это, зачем оправдываться. Во второй раз я решила сама пойти и решить, в чем проблема. Девушка у которой мы были, не слЫшала от слова совсем, пыталась доказать мне, что очки пришли в другом виде, и что моя мама призналась, что она сама села на него. Я объясняю, а она не слышала вообще. И знаете, что во второй раз я ждала неделю, чтобы наконец услышать, чтобы наконец услышать, что «очков не можем сделать». Всё это время мама была без очков, и никого это, похоже, не волновало. Больше всего поразило, что сотрудники ещё и спорят со мной, вместо того чтобы решить проблему. Ни гарантий, ни нормального отношения к клиенту — ничего нет. Совершенно не рекомендую эту компанию. Не повторяйте моих ошибок.
One Clinic, медицинский центр
17 декабря 2025, официальный ответ
Айдана, благодарим вас за оставленный отзыв. Прежде всего приносим извинения вам и вашей маме за дос…
ГА
Гулнур АСХАТКЫЗЫ
14.11 күні қызым Инжуға жасалған операция үшін Конысбаев дәрігеріне шын жүректен алғыс айтамын 🙏✨ Басында барлық аналар сияқты қатты уайымдап, ең алдымен наркоздан қорықтым 😔💭. Бірақ дәрігер бәрін сабырмен түсіндіріп, көңіліме сенім ұялатты. Наркоз да өте жеңіл өтті, қызым Инжу тез қалпына келіп жатқанына шын қуаныштымын ♥️😊. Конысбаев дәрігердің кәсібилігі мен мейірімі бізге үлкен демеу болды. Осындай жанашыр, өз ісінің шебері болған маманға мың алғыс! Еңбегіңіз жана берсін, денсаулығыңыз мықты болсын 🤲🌸
ША
Шахризада Аркинова
Салеметсыздерме. 14.11.2025 куны кызыма аденоидка операция жасалынды. Даригер Конысбаев ка коп Рахмет алгыс айтамын. Казыр кызымда озгерыстер коп Аллага сосын доктор Конысбаев мырзага коп Рахмет 🤲🏻😘😘😘 Дауысы анык шыгатын болды, тунде тыныш уйыктайтын болды жагымсыз иыстер кетты, кулагы жаксы естийтын болды🤲🤲🤲
NO
Nazgul Oishinova
Жансая Қуатова окулистке үш баламмен және өзім де тексерілуге бардық. Дәрігер өте білікті, өз ісінің шебері. Барлығын асықпай, түсінікті түрде түсіндіріп, мұқият тексеріп шықты. Қызметі мен қарым-қатынасы ұнады, үлкен рақмет! 💐
ILIYAS AMANGELDI
Мамам компьютермен жұмыс жасаған кезде көзім ауырады, құрғайды деп жүрген.Окулист Жансаяға келдік, толыққанды тексеріп Мамамның көзін. Компьютерге арналған көзілдірікті ертеңінде дайындап берді. Қазір жақсы бірнеше ай өтті, Мамамның көзі ауырмайды, рақмет Жансаяға. One clinic администратор қыздарыда жұмыстарын жақсы жасайды, мәдениетті түрде күтіп алды. Істеріңіз алға бас берсін
Кабанбай Альханов
Доктор Конысбаев профессионал Избежал тяжелой операций Вылечил легко и без ножей с болгаркой
Макпал Курманалиева
Динара Оралбековнаға алғысымыз шексіз🔥🔥🔥🔥🔥
Аида Алимова
Лор врач Азизбек Бахтияровичке алғысымыз шексіз. Жұмысына тек сәттілік, табыс тілеймін. Өз ісінің маманы. Қызыма операция жасаттым. Бәрі сәтті өтті. Жағдайы жақсы. Алла ісіне береке берсін.
Зарина Бейсембаева
Очень понравилась клиника, врачи окулисты очень компетентны, внимательность к клиенту зашкаливает. Благодарю 👍🏻
И
Илияс
Лор врач Азизбек Конысбаев мырзаға үлкен рахмет!!! Ұлыма бір апта бұрын мұрын аденоидына байланысты операция жасалган болатын. Қолыныз дерт көрмесін, өте сәтті өтті. Өз ісінің маманы👍🏻. Балам бірнеше жылдан бері дұрыс ұйықтай алмайтын, жиі тұмау, гайморитпен ауыратын, шүкір операциядан кейін жеңіл тыныс алып жүр. Сізге көп рахмет!!!
КД
Куралай Даутова
Рахмет сіздерге😍Қызыма очки алып едім осы жерден көп рахмет😍👍🏻
Aisultan Adilbek
Я заранее искала хорошего врача в Инстаграме увидела его работу и мне понравилось! Всем рекомендую Азизбека Конысбаева !
Асыл Абилхайыр
Конысбаев Азизбек дәрігерге алғысым шексіз🥰 операция сәтті өтті.
Жансая отлично подобрала линзы для очков, очень подробно и четко объясняет. Рекомендую.
РМ
Рита Маклайн
Были на приеме у Конысбаева Азизбека Бахтияровича , по вопросу аденоидов. Операция прошла успешно, очень грамотный специалист лор врач своего дела, очень благодарна ему . Рекомендую , и буду рекомендовать всем, родители у кого детки с аденоидами , обращайтесь к нему не пожалеете ! Азизбеку Бахтияровичу желаю всего наилучшего, процветания во всем!
Guji NUR
Жансаяға келдім өте керемет Қарады .Өте білімді екен.Клиникалары өте таза екен.Керемет.Істерің алға жүре берсін.❤️
Асылбек Каржауов
Шикарное место👍 Принимает врач офтальмолог- Жансая. Главное неторопливо, все проверила, вариантов очень много (за час выбрали🙈). видно что работают за качество 👍
Анар Ахметова
Дәрігер Қонысбаев Азизбектің қабылдауында болдық ,эндоскопиямен қарап ,диагнозымызды қойып ,ем жазып берді ,рахмет ,өз ісінің маманы ,мықты дәрігер
КБ
Каламкас Базарбаева
Dr.Konisbaev номер 1 Лор-врач в KZ🔥🌹
Adilet Y
Азизбек лучший ЛОР
Зауре Отынбекова
Рахмет сіздерге алғысым шексіз.Ем алып шукир жаксы болып калдым. Сиздей абзал жандар көп болсын. Өте ризамын
Алмагуль Касенова
Дәрігер Конисбаев жақсы, ұлымды қарап, бюджетный лечение жазып берді.
Айсулу Бурибаева
Қонысбаев Азизбек дәрігер Ақтөбе қаласына келгенде баламды апарғанмын жақсы қабылдап тексеріп ота жасату керектігін және оның жолдарын түсіндіріп айтып диагнозын қойып снимкасын көрсетіп берді.Өзімнің көңілім толды.Жақсы білікті маман екені байқалды.Осындай мамандарымыз көбейе берсін деген тілегім бар.Жұмысына жеміс тілеймін.Айсұлу Ақтөбе қаласының тұрғынымын
Аяулым Нурбедел
Оте кушти клиника , сурактарыма жауап алдым , ресепшендагы кыз сыпайы )) Конысбаев Азизбек оте биликти даригер ) Осы клиниканы тандауга кенес берем 👏👏
НЕ
Назым Еркынкызы
Азизбек Қонысбаев мырзаға үлкен рахмет! Сол кісіге ұлымызды қаратып жатырмыз!
Биби Бекжанкызы
Маған барлығы ұнады,денсаулығым бойынша мазалаған сұрақтарыма жауап алдым😊
AM
Ainur Muhach
Өте білкты маман !рахмет
Аружан Ахметова
One clinic жақсы қарап, түсіндірді.
Ainur Khamzaeva
Салематсызба?! Мен Айнұр, инстаграммнан жарнамада “білікті маман”-дегеннен-ақ ойланбайстан записке жазылдым, 1 апта алдын…Қабылдауына қатысқанына еш өкінбеймін..Бірден Ұлымның құлағын тазалап, Мұрнын қарап берді, бірнеше анализ және ем қабылдау керектігін анық-нақты түсіндіріп берді…Бұйырса ем алуды бастаймыз…Емнен кейін алдағы уақытта тағыда Атырау қаласына келсеңіз, қабылдауыңызға барып кетеміз. Көп рақмет. Еңбегіңіз елене берсін…Ана ретінде алғысымды сізге алғысымды жеткіземін және инстаграм желіңізге тіркелдім , керемет .
ST
Saltanat Tyutayeva
Азизбек Бахтиярович биликти оз исинин маманы екен Актау каласында улым болды приемында мактап келди жумысыныз алга баса берсин сиз сиякты мамандар кобейе берсин елимизде алга 👍👏👏👏🙏🏽
Л
Лала
Прекрасная клиника и великолепный ЛОР-врач, деликатно, профессионально сделал осмотр и дал рекомендации. Кабинет с супер технологичным оборудованием, весь персонал очень вежливый. Спасибо что помогаете людям быть здоровыми ❤️
Miras Tursyn
Оте керемет,оз жумысынын маманы екен,ауырмай барлыгы жаксы денгейде отти Маклакова ыздегендер болса осы жерге келгены оте дурыс👍👍👍
Айгуля Сегизбаева
Очень хороший врач , провел операцию сыну по удалению кисты из гайморовой пазухи и очистки от гнойных выделений. Все прошло идеально, мы довольны . Огромное спасибо!
Аяжан Темирбек
Доктор Қонысбаев өз ісінің маманы 👍🏻 Шымкент қаласында қабылдауында болдық. Баламның жағдаиы жақсарды шүкір 🙏
Салтанат Абдураимовна
Қызметі өте жақсы, тез әрі сапалы! Көз жетпеген жерді көрсетіп, нақты жауабын ала алдық! Рахмет көп-көп! Ананы баламен сынамасын! Қолдарыңыз шипалы болсын! Ем болсын әрбір келіп көрінген жанға!
Мейірбек Абуов
Азизбек мырзага көп рахмет
Данасұлу Сейдәлі
Самый лучший доктор👍👍👍
Райхан Даулетбаева
Сәлеметсіздер ме! Біз 03.05.2025жыл Лор дәрігер Азизбек мырзаның қабылдауында болдық, нақты диагноз қойып, шешімін де айтты. Рақмет сізге💐
👍🏻
SS
S S
Азизбек мықты маман 👍
Шынар Мақсатқызы
Азизбек мырзаға алғысымды білдіремін,жақсы маман ғана емес адамгершілігі мол кісі👍👍👍
НИ
Несибели Исаева
Отлично
One Clinic, медицинский центр
30 апреля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Несибели. Благодарим вас за приятный отзыв 🔥 Всегда рады помочь.
Гаухар Казбекова
Салеметсіздерме! 23.04.2025 лор дәрігері Қонысбаев Азизбек Бахтияровичтың қабылдауында болдым Өте жақсы әрі сапалы қызмет көрсетті Өз ісінің білікті маманы Бүгін үшінші күн емімді қабылдап жатқаныма Жақсы болып келемін Үлкен рахмет😊
Мансур Сериков
Качество обслуживание супер. 🔥 Спасибо Азизбеку Коныспаеву за профессионализм. Мастер своего дела 🫂✊️
Алуа Rysbekova
Өте керемет. Мұрнымды емдетуге барғанмын. Толық емін алдым😍😍 Оптикасынанда очки алып үлгердім. Сапасы күшті екен✅. Барыңыздар😍😍😍
Madiyar Bolatov
Азизбек Қонысбаев супер ЛОР ВРАЧ всем советую 👍
КС
Карлыгаш Сейдахан
Наконец-то нашла клинику, где все по вкусу🥰 И сотрудники, и выбор оправ и обслуживание. Не пожалела, что выбрала эту клинику, настоятельно рекомендую🤍
AB
Adaixan Bisenov
👍
ЖЕ
Жулдыз Ерназарова
Пришла по рекомендации офтальмологу этой клиники. Клиника очень уютна и врач очень понравилась. Доброжелательная, знающая, проверяла зрение, подобрала мне очки. Оказывается у меня астигматизм, хотя до этого в других оптиках про астигматизм не говорили, а в своих очках видела всего 60%. Теперь вижу четко, все детально. В начале немного беспокоило головокружение. Прошло 3 дня, адаптировалась этим очкам. Спасибо, буду рекомендовать друзьям и коллегам. Кстати, цены на оправы очень приемлемы.
Alex Nik
Не могу объективно оценивать компетентность и адекватность всех врачей в этой клинике, но изложу свою историю, из-за которой я больше никогда сюда не приду и совершенно точно никому не порекомендую. У меня заболел глаз, точнее нижнее веко. Ранее я болел коньюктивитом, но ячменя никогда не было. Пришел на прием к врачу в эту клинику - выбрал ближайшую ко мне клинику с высокой оценкой в 2гис. Человек, который сидел на ресепшене в тот момент оказался в итоге врачом, который делал мне осмотр. Далее, сильно смутило то, что врач полез осматривать мне глаз и веко просто голыми руками, без перчаток или ватной палочки. Я описал анамнез, ввел в контекст - после чего это началось и какие есть симптомы, сообщил что у меня есть синдром сухого глаза. В итоге мне поставили достаточно спорный диагноз - бактериальный конъюктивит и выписали достаточно дорогие лекарства - за прием я отдал 12000 + еще 6500 за капли. Одни из капель, которые мне выписали оказались с противопоказанием при наличии синдрома сухого глаза. На следующий день после лечения, мне закономерно стало хуже, глаз опух еще сильнее, я снова пришел в эту клинику, уже открыто высказывая сомнения относительно диагноза, что у меня нет никаких симптомов конъюктивита, после повторного осмотра врач наконец разглядела ячмень, убрала из рецепта одни из дорогущих капель и выписала мазь. Я тут же загуглил что мне рекомендуют, мазь к слову, была тоже не дешевая и показания к применению не очень подходили для лечения ячменя. В этот момент я записываюсь к другому врачу, в другую клинику, приезжаю на прием; мне подробно и по полочкам, на макете, объясняют что случилось с моим глазом и что это лечится только антибиотиками. Выписывают два препарата, которые в сумме стоят 2500тг (сам прием тоже был дешевле и стоил 10000). На следующий же день после лечения у меня положительная динамика. Больше всего поражает что люди здесь берут с тебя деньги за прием и при этом совершенно тебя не лечат.