Meruyert Asyl Mekteb
Образовательный центр
Учёба и развитие детей в одном центре + скидки для вас 📚
Yerzhan Kussain
Самое главное есть рядом юольшая парковка и безопасное здание
D .
Младший ходил пару месяцев, теперь каждый день слушаем күй. Спасибо
ГС
Гульмира Сатиева
Здравствуйте хочу выразить благодарность этому @учебному центру, учителя очень грамотные, расположение очень удобное, рядом со школой моя Доча ходит с удовольствием.
ЖА
Жанибек Айтматов
Өте күшті оқу орталығы. 2 жылдан бері балаларым робототехника курсына барамыз. Білікті мамандар оқу орталық қатты ұнайды.
KK
Kulash Kozabaeva
Жақсы мектеп 🥳
DZ
D Z
Благодарю преподавателя Меруерт за её вклад в образование моей дочери🙏🏼☺️ моя дочь с удовольствием ходит сюда
ГК
Галия Кайракпаева
Өте жақсы орталық! Ұлым үлкен қызығушылықпен барады, ұстаздары түсінікті әрі қызықты үйретеді. Робототехника арқылы ойлау қабілеті мен шығармашылығы дамып жатыр. Рахмет!
ЭА
Эльмира Ахметкалиева
Меруерт апайдың орталығында улым домыбра сабағына қатысып жур .Оқу орталығындағы устаздарға улкен рахмет балалармен жақсы жумыс жасайды.Коп жетістіктерге жетіп отыр еңбектерінің арқасында.
Назым Молдабаева
Жақсы оқу орталығы. Қызым қол өнерге қатысады. Асем апайына үлкен рақмет. Көп нәрсе үйреніп жатыр. Істеріңізге сәттілік тілеймін. Биіктерден көріне беріңіздер.
Валера Борисов
Сын с удовольствием ходит в этот образовательный центр, очень грамотные преподаватели 👍всем советую
Алимхан Джакупов
Кызым 1сынып битирди оки алмаитын осы орталыкка келип тез окып кеттик
ББ
Балнур Баяхметова
Егіз екі ұлдарым барды ағылшын тіліне .Мұғалімі де өздеріне ұнады . Менің бір айтайын дегенім ешбір орталықта балаға деген талап қатты қойылмайды,бұл орталықтың өзгешелігі сонда талап тәртіп қоя біледі ,талап пен тәртіп бар жерде білім де сапалы болады. Айтайын дегенім ағылшын тілін меңгеру оңай шаруа емес оны түп -тамырымен бойыңа сіңіру үлкен іс. Сол істі бойыңа сіңдіріп қана қоймай есте қалатындай қылып миыңа құйып береді өзімнің ұлдарымнан байқадым білім алу барысында үйге де тапсырма береді сол тапсырманы сұрап қана қоймай сонымен жақсылап жұмыс жасайды,ол да баланың қызығушылығын оятады күнделікті не істегін ағылшын тілінде баяндап береді оны еңбек деп бағалау керек Осы Жасталап орталығының басшыларына және де сондағы мұғалімдеріне творчестволық толағай табыстар тілей отырып ,шәкірттеріңіз көп болсын,білімді де білікті болсын дегім келеді. Жоғарыдағы өздеріңіздің фишкалыңды жоғалтып алмаңыздар дегім келеді . Басқа үйірмелеріне қатысып көрмедік,сәті түсіп жатса қатысармыз деген үміттемін
Акмарал Мукеева
Жаксы оку орталыгы, ишинде сан турли уйирмелер, жаксы биликти устаздар.Улым Бир Апта ишинде домбырамен ан тартып кетти Мадина апайдын улкен енбеги. Хороший центр, есть и творческие и образовательные группы. Сын пошел на домбыру и буквально за неделю начал играть большая заслуга Мадина апай, очень даже рекомендую
3 марта 2025, официальный ответ
Благодарим, что выбрали нас 🙏👌 Рады сотрудничеству!
Айнура Нурбекова
Жасталап оқу орталығына қош келдіңіздер. Біз сіздерге жан -жақты білім беріп дамытып отырғанымызға қуаныштымыз. Бала саны көп болсын . Білім деңгейі жоғары болсын. Біздің шәкірттеріміз ұстаздан озсын. Тек сәттілік баршаға 🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍
Абдрахманова Альбина
Жасталап Оку орталыгына Оте ризамыз! Агайларымен, апайлары Оте биликти мамандар. Робототехникага баламнын барып жургенине 2жыл болды... Асиресе Арнат агайымызга алгысымыз шексиз!
Rima Maxutova
Өте керемет орталық. Апайларыда жақсы! Әсіресе Нұрбекова Айнур апайға алғысым шексіз👍Балаларға өте қатты ұнайды. Сіздерге мол табыс тілеймін. Биітей беріңіздер😍😍😍😍😍😍. Сіздермен мақтанкмыз!
ТР
Толганай Рысмендиева
Қызым 1 класқа 6 жасынан барды. Басында қатты қиналдық. Zhastalap оқу орталығына бердім. Қазір шүкір тез алып кетті. Атап айтсам Амина апайына өте ризамыз. Жас болсада сүйкімді, өте білімді, шебер маман екенін көрсетті. Оқитын бөлмелері жарық, жылы, балаға керек заттың бәрі бар. Мықты оқу орталықтардың бірі ретінде кеңес беремін.
3 марта 2025, официальный ответ
\Сіздің кері байланысыңыз үшін үлкен рақмет! Бізге сеніп, Zhastalap оқу орталығын таңдағаныңызға өте…
GS
Gulnar Saly
Мы ходим на занятия танцами, уже третий месяц, ребенку очень нравиться, ходит с удовольствием, администраторы и преподаватели вежливы, корректны, внимательны к детям и родителям, занятия проходят плодотворно, физически подтянулись, спасибо.
17 сентября 2024, официальный ответ
Gulnar, спасибо вам большое, очень приятно получать обратную связь ❤ Очень приятно 🤗
Гузеля Олбариева
Ходим полгода в этот центр все устраивает.Преподаватели центра и Администраторы все нравится .
17 сентября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Гузеля, благодарим за добрые слова о нашей работе! Всегда рады помочь!
Акерке Мекетаева
Меруерт өз жұмысын жақсы көретін басшы, жақсы подбирать етеді персоналды👍 биден апайларымыз да, бұрын үйретіп кеткен ағайымыз да кәсіби бишілер👍 қызым с удовольствием барады🙂 2гис арқылы тапқанмын ең жақын танцы үйрететін орталық деп іздеп. 2 айдан кейін жарысқа қатысып, 2ші орын алдық, 3-4-5-6 жастағы қыздар🙂 тағыда келесі жарысқа дайындап жатыр, көрермендерге балаларды үйретіп, жан-жақты дайындайды, өзім ризамын, сол үшінде қалмай барамыз. Рахмет🫰🏻
Добрый день! Спасибо, Акерке, Нам очень приятно 💛
MI
Madina Idiyatulla
Бізге ұнайды. Екі балам да осында барады. Робототехниканы ұлым қатты жақсы көреді, ағайы өте жақсы.
17 сентября 2024, официальный ответ
Madina, здравствуйте, огромное спасибо за высокую оценку 💛 И, конечно же, ждем вас снова!
RZ
Rinat Zaripov
Ходим с дочкой на английский язык уже пятый месяц, ребенку нравится, внимательные и отзывчивые педагоги. Больших успехов и процветания 👏
17 сентября 2024, официальный ответ
Большое спасибо за такой приятный отзыв!!! Мы всегда вам рады 🌸
М К
Самый лучший центр, ребёнок идёт с удовольствием. Вежливое обращение, пунктуальность и ответственность тренеров только радует. Желаю центру процветания, активной деятельности и нескончаемого энтузиазма!
17 сентября 2024, официальный ответ
Спасибо вам за приятный отзыв ❤ И, конечно же, ждем вас снова!
СА
Светлана Андреева
Мы посещаем данный центр уже второй год. Ходим на кружок "рукоделие". Очень нравится дочке, она многому научилась. Преподаватель Асем очень внимательная к детям, даёт много информации, всегда помогает детям. Центр находится рядом с домом, что очень удобно. Спасибо большое руководителю центра и его сотрудникам.!
17 сентября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Светлана! Спасибо большое за приятный отклик. Были рады вас видеть.
ЕЧ
Елена Червинская
Наш любимый центр. Сын ходит на робототехнику , очень хороший преподователь .
17 сентября 2024, официальный ответ
Елена, здравствуйте, большое спасибо за отзыв и оценку, приходите в гости ещё 🙏🏼
ДЖ
Динара Жакупова
На протяжений нескольких месяцев мв ходим в центр Жас талап где мой дети обучаются англискому языку танцам уроки математики что касается преподователей то могу сказать что все преподователи професионалы своего дела в особености учителя англиского языка Мистер Масум научил дочу много чему 👍👍👍Учителя все вежливые доброжилательные ребёнок ходит охотно что особо важно 👍👍👍
17 сентября 2024, официальный ответ
Добрый вечер! Благодарим вас, что выбрали нас 🔥 Были рады помочь.
Айгуль Ибрагимова
В Учебном центре Zhastalap занимаемся с лета 2023 года .Двое детей мои ходят на уроки английского языка, казахский язык, домбру, танцы.Особую благодарнрсть хочу выразить учителю казахского языка Гульмарал , доброй и трудолюбивой учительнице и мистеру Масуму-учителю английского языка.Дети с удовольствием ходят на занятия, место расположения, педагогический состав, уютные кабинеты- все нас устраивает вполне! Желаем процветания, расширения учебному центру Zhastalap!!!
17 сентября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Айгуль, спасибо, что уделили время и написали отзыв! Рады работать для вас 🤗
ББ
Байка Баян
Қызыммен ұлым қатысады. Бізге қатты унайды. Осы оқу орталығының арқасында балаларым көп нәрсе үйренді. Еңбектеріңіз жана берсің. Осындай орталық бар болғанына ризамын.
Байка, добрый день, огромное спасибо за добрые слова 🙏 Мы старались 💛
Janna Greg
Ағылшынша баламды осы жерде оқыттым, 3 ай ішінде мектептегі мұғалімі таң қалды. Білімі сапалы, білікті маман дайындайды. Енді екінші баламды да беремін. Би де, робототехника бар екен, тегін, дамубала арқылы жазылу керек
17 сентября 2024, официальный ответ
Janna, здравствуйте. Благодарим за отзыв и высокую оценку. Очень приятно, рады сотрудничать 🌸
AB
Ainur Begalina
Екі ұлым ағылшынға барады. Ұлдарға өте ұнайды. Оқу орталығы бізге жақын. Жақсы болды бізге де, балаларға да. Робототехникаға да бардық. Балалар келесі сабақты қуана күтетін.
17 сентября 2024, официальный ответ
Добрый вечер, большое спасибо, что уделили время и написали отзыв 🙏👌 И, конечно же, ждем вас снова…
Akmaral Kamalova
Қызым би үйірмесіне барады. Бізге қатты ұнайды. Үйге де жақын👍 Еңбектеріңіз жана берсін.
17 сентября 2024, официальный ответ
Добрый вечер, спасибо вам за доверие ❤ Будем рады вам всегда!
Асылжан Ракымкан
Мектеп ашылғалы біз біргеміз, 3 баламда осы мектептің үйірмесінде. Ағылшын тілін қызым да ұлымда 3 жыл қатарынан оқып, IETLS тестіне мектеп ұжымымен дайындалып жатырмыз. Робототехника үйірмесі керемет кенже балам қуанып барып, сабаққа керемет эмоциямен келеді. Таныстарыма осы мектептің қосымша үйірмелеріне ылғи да баруға ұсыныс тастаймын. Ұжымға мың алғыс
Добрый вечер, спасибо за добрые слова 💛 Приходите к нам ещё, всегда рады 🤝
Катюша Колесникова
Водила старшего сына на английский, теперь и младший ходит, очень нравится, в пешей доступности! Желаю процветания!
RK
Raihan Kurmangeldieva
Жас талап оқу орталығына мың алғыс! Робототехникадан ұлым Сәбит Рукоделиеден қызым Шұғыла көп нәрсені үйреніп жатыр. Ұстаздары өте жақсы үйретеді. Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер💐💐💐
Добрый день. Спасибо вам за добрые слова о нашей работе! Ждём снова 🤗
Лаура Рахимжанова
Жасталап учебный центр бизге катты унайды,биз робототехникага барып журмиз,мугалимдер де оте билимди,сиздерге де осы жерге баруга кенес беремин