Vip Kilemder kz
Магазин ковров
2.5
2.5
Акмарал
Тик токтан 132мыңға кілем алдық, бағасы сапасына, айтқан качествоға мүлдем тұрмайды. Өте нашар, 30мыңға да алмас едім, қалай қайтарып берсем екен. Өздеріне жазсам хабарласпайды, подаркаға деген пылесос та жоқ. Далбаса, алмаңдар, жаман, ең нашар деген кілемдер салып жібереді. Өте жауапсыз, алдап, қалың, керемет деп айта береді, көрсеткені басқа, салып жібергені мүлдем басқа.
Шолпан Мухаметолла
Вооще кілем заказ беріп не стойт кұдайдан қайтсын. Баска кілем салып жіберген. Даже кілем деп айтуга келмеид. Желкелеріңнен шыксын сол
Moldir Janibekkyzy
Оте нашар сервис алманыздар не стоит своих денег боска акшаларыныз кетеды
Nurai Kalmukhanbet
Кілемдері сапалы онлайн заказ берген едім күшті болып келді
Айжан Алтай
Стримнен кілем сатып алған едік, өкінішке қарай, тауар мүлде сәйкес келмеді. Біз таңдаған кілем басқа болып келді, сонымен қатар уәде етілген 2×3 өлшемдегі сыйлық кілем де болмады.❗️❗️❗️ Жеткізу процесі де дұрыс ұйымдастырылмаған: тауар қағазда көрсетілген мекенжай — Сәтпаев қаласы еді, бірақ тапсырыс Жезқазғанға барып, өзіміз барып алып келуге тура келді.❗️❗️❗️ Менеджерге бірнеше рет жазғанымызбен, мәселе шешілмей, «ертең» деп созып, нақты жауап бермей қойды. Қызмет сапасына көңіліміз толмады.
қызметтері өте жаман,заказ берген кілем бермедікілемнің орнына баска кілем салып жиберген.сыйлыкка деген
ШС
Шынар Саманбетова
Өте нашар жұмыс жасайды 1 ай дан асты 3/4 кілем сатып алғаныма +2/3 кілем подарка деген.Мүлдем баска кілем салып жіберген еще подаркасын салмаган.Енді размері келмей қалды ауыстырып береміз дегенге беріп жібергенмін.Енді не кілем жок не ақшам жоқ кунде ертен дейді әлі салмады.Қалай хозяйнга хабарлассам болады Кім шешеді 🤦♀️
Жанэль Толеген
Ужасный сервис: заказали ковёр в субботу, а приехал он только в среду, и то после множества сообщений. Доставили не сами, а отправили курьером. Сам ковёр — это просто ожидание и реальность.Работают очень плохо и несоответственно
Назира Калабаева
Не очень
Arina 🦖
Ужасный сервис, заказали ковер обещали отправить на утро, задерживали доставку в итоге к концу дня сказали, что его нет в наличии. Начали предлагать свои варианты, мы просили вернуть деньги, на что нам сказали если ковер не найдут , только тогда вернут деньги через 3 дня, менеджер Диана вообще не умеет общаться с клиентами , грубая. Если хотите сохранить свои нервы и время не связываетесь с ними))
Akossya Talgatqyzy
Сервис өте жақсы, менеджерлер өз істерінің маманы, кілемдерінің сапасы өте керемет и қолжетімді маған ұнады екі көршім алды менен көріп🤭😂 Еңбектерің ретті жемісті болсын❤️
Ulzhana Nurilla
Килемдериниз унады только качественный килемдер😍 уй толтырдым барлык килемдерди VIP KILEMDERDEN алдым куштиии унадыыы
Айсулу Нуржанкызы
Тамаша кілемдер,жеткізу қызметтері тегін,бәрі ойымнан шықты,сапасы жоғары😍😍😍
Armanay .
Кілем проста бомба😍 Консультанты өте сыпайы, бәрін түсінікті етіп айтып, дұрыс кілем таңдауға көмектесті. Неге барлығы жаман деп жатыр түсінбеймін🤦🏻♀️ адамдарға дым жақпайды осы. Өте керемет қыздар жігіттерге рахмет үлкен әдемі етіп сыйлыққа 2/3 кілем алып алдым қазір кухнямда тұр енем риза👍🏻🤭
Ana N
Не советую никому туда ходить. Купили там ковер по предоплате. Сначала кормили завтраками, и не могли доставить его. Еле как привезли, но он был в ужасном состоянии! Края все ободраны, шов расходился, будто в спешке шили! Ковер забрали, а деньги не хотели возвращать. Особый привет менеджеру Диане, которая вообще не выходила на связь. Деньги вернули после того как мы начали обзванивать всех сотрудников, в итоге вышли на хозяина, и ему самому пришлось вернуть деньги вместо менеджера. Никаких извинений мы не получили ни от кого.
Asema Sergazykyzy
Ужасный сервис, нет клиентоориентированности. Продовец все время мямлил, не мог нормально показать и обьяснить. Реально, место куда больше можно не приходить.
Diko🤍✨ Diamond
Качество шикарный спасибо вам большое 🔥🔥🥰🥰🥰
Nazerke Bakytzhanovna
очень качественные,хорошие ковры. И по ценам очень доступные. И Сервис отличный.😍
SEZIM AKBAROVAA
Самые доступные цены, отличный сервис! На любой вкус, и на любой карман. Приходите к ним, и вы найдёте то что Вам нужно!!!! Спасибо ребята!
Amina Kobenova
Кызметтери Оте нашар! Енди бармайтындай болдык! Баскаларгада кенес беремин БАРМАНЫЗДАР !
DK
Dilnaz Kaldybayeva
Качество 💩 и очень грубые консультанты … откуда находят таких ??? Мало того что грубят и не попросят даже прощение за свое грубое поведение. Хотя работают с клиентами, надеюсь руководитель все читает и примет меры!!!
Н🌸
Назым 🌸
Ужасное обслуживание. Менеджеры грубые!!!!
КМ
Камила Мальгиждарова
Очень грубое отношение к людям!!! За сервис поставила бы 0!!!!не заказывайте у них!
Ari Seitkoparova
Просто ужасно, не покупайте у них! Очень грубые, давят на жалось , манипулируют и игнорят при необходимости для них !👎👎👎👎
ЖА
Жанат Ахметова
Здравствуйте я купила 3*5Иран натуральный, качества супер🔥🔥🔥,берите только Иран советую,в рассрочку процента нет,во время доставка,я всем своим знакомым буду говорить🫰😘❤️
Аида Жанатбекқызы
Кілемді 3жылдан бері осы жерден аламын качествалары топ🥰
Светлана Кабиева
Купила ковер 4х6, заплатила, в итоге отпрааили ковер 4.5х4.8, вот что за отношение? Еще и обманываете, что грузчики виноваты. Буду вас теперь всем представлять, как недобросовестных продаацов. Особенно будьте осторожны при заказе онлайн, при заказе с другого города, чтоб вас тоже не подвели. По качеству претензий нет, претензии по размеру
Нурай Сапарали
Кушты кылемдер, сапасы мыкты екен. Риза болып алдык. Телевизор утып алдык , тан калдык. Коп рахмет сиздерге!!
SU
Saniya Umbetova
Здраствуйте !магазин отличный приятное обсулуживание,широкий ассортимент,ребята веселые еще и подарки дарят мелоч но очень приятно спасибо что вы есть