Bond Hotel
Абдулазиз Кусжанов
Очень уютно тихо Рекомендую
ИБ
Индира Боранбаева
Мне понравилось, все просто чисто, главное тихо. Все рядом, Смол, аптека. Недорого! На ресепшн очень вежливая женщина, люблю когда люди умеют разговаривать, с теми, кто с дороги.
SA
Sapar Arepayev
Жакси таза тиниш жер екен адменстратирлада жакси мунасебет корсетеди екен
A✋
таща тыныш келуге усынамын
Частый гость
G
Gggbaha
BOND конак уй. Жаксы екен маган унады
kausar 🤍
Гостиница соответствует своей цене. Персонал хороший. Удобное расположение
ҚБ
Қуат Бекеш
Чисто уютна тепло рекамендую
Өркен Ерзат
Чисто тепло уютна рекамендую
Mario Casas
Очень хороший отель на Ресепшене очень хорошое обслуживание теплая место и уютное
Doni 🪼
Очень хороший отель, обслуживание очень хорошая и приятная. Цена тоже приятная. Ночью очень тихо и спокойно. Спасибо большое❤️
Али Ануаров
Пити из пити
Nl
Nothing lasts forever. forever
Өте керемет👍👍👍. Таза, жылы, тыныш. Қызыметкерлері өте мейірімді, кішпейіл🥰🥰🥰🥰. Қызмет көрсету өте жоғары сатыда. Алматыға келгенде алаңсыз тұрдым. Рахмет баршаңызға🥰🥰🥰.
СБ
Meirzhan Batr
Таза тыныш
ДЖ
Дулат Жумабек
Чисто уютна админ супер в комнате тепло и хорошая аура
BB
тыныш, таза, усынамын
Нурбекет Жетекбаев
Куштыыы тнш Таза
zhansaya talgat
Гостиница удобная и хорошая. Обслуживание шикарное
АО
Акерке Оналбай
Рахмет көп көп жақсы демалдық
Тилек Даулеткелди
чисто тепло уютна
Оразалы Есимбек
Холодно…..
ЗМ
Замира Мырзахметова
Остановилась в гостинице,очень довольна,номера чистые,персонал всегда готов помочь, хочу сказать отдельное спасибо Манат Акимовне,
Гульмира Тембаева
Мне очень понравился этот хостел.удобное расположение,чистые номера и дружелюбный персонал .Рекомендую.
AKON AKON
қызымет көрсету өте жақсы 👌👌👌👌
КБ
Кульзауреш Бозтаева
Чисто уютна рекамендую хорошая лакация .здороги приехали выспались тиха как дома
Арыс Арыс
Өте керемет таза ретты тыныш
Ерик Туяков
Отель Bond, қонақ үйіне тоқталып едім Сухамбаева 1/3 де өте ұнады. Тап - таза, жайлы екен. Дәне жақсы қабылдады. Ендігі жол түсіп жатса тағы келемін. Сіздерге де айтар едім, келіңіздер деп...
Zhanerke Erbolkyzy
Жол журу барысында Алматы қаласынан Сүханбайева 1/3 орналасқан Бонд қонақ уйінде болдық. Өте таза жайлы және қызметшілері жақсы қарым катынаста ракмет
К
Карлыгаш
Хотела написать отзыв о хостеле Bond расположен ни на окраине,в хорошем месте города, очень чистое,уютное заведение, все удобства и комфорт для проведения отдыха.Гостеприимные администратор хостела и обслуга. Не пожалеете побывав у них,советую !Оценка пять!
ФА
Фатима Акназарова
Hotel Bond которое находится по адресу ул.Суханбаева 1/3 очень понравилось мне и моим друзьям Очень уютный и чистый,администратор очень приветливая, добрая. Советую всем,всем,всем!
Адис
Под кроватью тараканы
Енлик Бейсебаева
Өте жақсы қонақүй 👍 Бүгін осы қонақүйде тоқтадым, әсерім өте жақсы болды. Бөлмелер таза, кең әрі жылы. Төсек-орын мен сүлгілер тап-таза, бәрі ұқыпты. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, персонал өте сыпайы, кез келген сұрақта көмектесуге дайын. Орналасқан жері ыңғайлы, айналасы тыныш. Демалуға да, іссапармен келуге де өте қолайлы. Келесі жолы да міндетті түрде осы қонақүйді таңдаймын 👍
PК
P К
Баяғыда қыздар бар еді ғой әлі сондай ма екен?
Манат Кисетова
Таза,тыныш. Локациясы жақсы. Усынамын.
6 посещений
Saniya M
Хорошая гостиница, вежилвый персонал,обслуживание на высшем уровне, всегд все чисто и опрятно всем советую👏
Dias Kaldybekuly
Отель Bond приятно удивил уровнем сервиса. Номер был чистым, уютным и полностью соответствовал описанию. Постельное бельё и полотенца свежие, уборка проводилась регулярно. Персонал очень дружелюбный: всегда готовы помочь, подсказать и оперативно решают любые вопросы. Завтраки вкусные и разнообразные. Расположение удобное — рядом магазины, кафе и транспорт. Идеальное сочетание цены и качества. Я остался доволен и с удовольствием остановлюсь здесь снова.
Arai Serik
Тиха чисто рекамендую администратор супер
ОС
Оразбек Саркенов
Чиста тиха уютная есть вайфай есть хорошая стоянка рекамендую
DS
Dulat Sadykov
Таза Тыныш арзан усунаймын тателер кушты
RS
Rakhman Smagulov
Хорошая локация чистая теплая тихая гостиница очень хорошо после дороги одахнуть приветливый персонал рекамендую
Елжан Кадырали
Таза,тыныш hotel.Администратор супер👍🏽
Ыкылас Садет
Іші тыныш әрі таза өзіме ұнады!👍👍👍👍
Makhanbetoov_ .
Bond отель – демалуға тамаша орын. Тазалық жоғары деңгейде, бөлмелер кең әрі ыңғайлы. Қызмет көрсету сапасы көңілден шықты. Бағасы мен сапасы сәйкес келеді. Ұсынамын!
СР
Сатыбалды Рахым
чистая теплая уютная гостинире цаприветливый персонал приветливый рекамендую
KA
Kamshat Ainakulova
Іші таза, қыметшілері жақсы қызмет көрсетеді, бағасы қол жетімді, орналасқан жері ыңғайлы.
BS
Berik Shargynov