AzA
Парикмахерская
Абзик Абзик
Рахмет жиги барі адемі жаксы алады барсаңдар өкінбейсіңдер✊ Нурбахт Аза рахмет
Ерик Кебекбаев
Өз ісінің маманы
Beka
у барбера золотые руки советую всем💯
DA
Dias Adilbai
Профессионал своего дела 👍 Стрижка идеальная, всё быстро и качественно. Однозначно рекомендую!
Меирбек Кратов
Отличный парикмахер! Учёл все пожелания, работа выполнена аккуратно и профессионально. Результатом очень доволен😊👍
Еркебулан А.
Хороший мастер Азамат!💯
BZ
Bakiev Z
Просто без слов, дёшево и чётко
СТ
Султангали Турдыкулов
Оте жаксы алады,керемет👍👍👌
ББ
Батго Батго
Отлично всем💯
Alisher Zanathbek
Шашты өтте жақсы алады унады
Артём Шатских
Хороший мастер!
mvslrogt
Шашты жақсы алып берді, әңгіме айтып күшті уақыт өткіздім👍
Bakha Abdrimov
Идеально брат все четко сделал, доволен🤝. Мастер своего дела
ZN
Zhasualn Nabatbekov
Шашты дерзкий қылып береді өзім осы кісіге алдыртып жүргеніме 10 жыл болды өкінбейсіңдер келсеңдер✊✊✊
Шохан Мұхан
өте күшті парикмахер всем советую 👍🏼👍🏼
L E X U S 🫨 5 7 0
Әдемі қасқартады
n
nurzhigitbratan
Бүгін шашымды осында қысқартып едім,бывшаям жазып тұр бәрін қайта бастайық деп
АУ
Aman 🐜
Өте жақсы алады👍советую всем
ҚБ
Құрбан Брат
Посещаю барбера Нура на регулярной основе. Мастер предоставляет услуги на высоком профессиональном уровне, учитывает индивидуальные пожелания и соблюдает все стандарты качества. Рабочее место чистое, обслуживание вежливое и аккуратное. Результат стрижки всегда соответствует ожиданиям. Рекомендую как надёжного и квалифицированного специалиста. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ЕД
Ералы Дусенов
Мастер своего дела. Значит он сам знает какая форма прическа вам к лицу и вы сами будете в шоке то что хотели вы. Мастер вежливый и симпатичный парень. Даже чистка лица есть. Приходите не пожалеете вам точно понравится.
BM
Baurzhan Meirbek
Егер сіз сапалы қызмет, тәжірибелі шебер және ерлерге арналған жайлы атмосфера іздесеңіз, Nura-ны батыл ұсынамын! Бұл жай ғана шаш қию емес, бұл — нағыз күтім ритуалы. Рахмет, Nura
Ерсин Омиртай
Шашты жақсыаладыККлиенттеріне жақсы қызымет көрсетеді.Өзіме ұнайды, өте тамаша жер.
СБ
Серик Бейсембинов
Жаксы алады 5жыл болды
Асия Кошанова
Очень понравилась работа парикмахера! Мастер внимательный, выслушал все пожелания, дал полезные советы. Результатом осталась очень довольна.
NS
Nurai Sansyzbai
Посетил барбершоп AZA и остался очень доволен! Делал мужскую стрижку и моделирование бороды. Мастер Nura– настоящий профессионал. Он не просто стрижёт, а подходит к делу творчески, как скульптор. Внимательно выслушал все мои пожелания, дал рекомендации по форме, которая лучше подойдёт к типу лица, и выполнил работу на 5 с плюсом. Стрижка получилась чёткой, стильной и держит форму даже без укладки. Борода оформлена идеально! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 🔥🔥🔥🔥🔥✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
БЗ
Багила Зиядуллаевна
🔹 Барбер AzA және шәкірті Nura өз ісінің нағыз шебері, любой стилді әрдайым дәл тауып, жақсы кеңестер береді. Сақалды ретке келтіру де керемет. 🔹 Атмосфера өте жайлы, интерьері стильді, кофесі дәмді. Мастерлер әрдайым сыпайы, ешқашан кідіріс болмайды, уақытында қабылдайды. Жұмыстарың берекелі болсын ❤ Удача 🔥🔥🔥🔥🔥🔥✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
Абдулла Калдыбекулы
Керемет шаштараз😍маган унады,шашымды ойдагыдай алып берды❤❤
ЕА
Елнұр Абдухамедов
НА
Нурлан Азим
Нура деген бала бар екен жас бала болғанымен шашты өте жоғары деңгейде алады мен көрген бүкіл барберлерден жақсы алады екен Келіп көрсеңіздер болады
Ayeke
Бүгін осы барбершопқа барып, шынымен көңілімнен шыққан қызмет алдым. Шебер өз ісін жақсы біледі, барлық детальға мән беріп, қалаған стильді дәл орындап берді. Атмосферасы жағымды, тазалығы жақсы, қызметкерлер де сыпайы және кәсіби. Күткен уақытым босқа кеткен жоқ. Сапалы қызмет іздейтіндерге ұсынуға болады.
N
Nur
"Сегодня посетил барбершоп впервые. Барбер Nura — настоящий профессионал своего дела. Он подстриг меня даже лучше, чем я ожидал. Атмосфера в заведении просто супер, играет отличная музыка. Обслуживание, чистота, всё на высшем уровне. Обязательно вернусь сюда снова! Отдельное спасибо барбер Nura за отличную работу и позитивное общение! Рекомендую всем!"
nurik batirov
Життерге Улкен Рахмет качественно и внимательно жасайды жумыстарын.Нура бауырым барьершоптан кем емес асып туспесе🤝✊.Истерине берекет берсин
DT
Duman Tolenbai
Красавчик зың алады
Рахмет келып турныз
Мади Есжан
Мастер своего дела, спасибо Азамат!
Рахмет✊
Kudaibergen Ashim
Жақсы алады 5жыл дай осы жігіттерде алдырамын
Рахмет
BT
Bekarys Tolagay
Өте жақсы шаштараз кеңес беремін барыңыздар!
Жорабек Курамбаев
Аза братан зорго
Niko Adilbayev
Азамат ага лучший
Arsen M. J. A
Аза братан шашты жаксы алады 4 жыл болды менің шашым ды 100 деңгей де алып жүргене
АҚ
Айдар Қайырханов
Азамат өз ісінің маманы. 10 жылдан артық осы Азаматқа шаш алғызамын. Тұрақты клиентімін. Басқа шаштараздан алдыртқан емеспін. Әрдайым ойлағанындай қылып шаш қиып береді. Өзі ақкөңіл жақсы жігіт. Келсеңіздер өкінбейсіздер. Тек алдын ала жазылған дұрыс. Жұмыстарыңа табыс тілеймін✊🏻👍🏻🤝 Реально больше 10ти лет стригусь только у него. Всем советую, не пожалеете. Профессионал своего дела✊🏻✊🏻✊🏻👍🏻👍🏻👍🏻
30 ноября 2025, официальный ответ
Аза лучший
30 ноября 2025, официальный ответ
Рахмет
Мейрим Бейбит
Азамат өте керемет алады екен таң қалдым қанша жерге бардым ешкім аламады шашымды осы Азаматқа барып едім көңіліидегідей алып берді Бағасыда қолайлы