Vibe
Салон красоты
3.9
4.1
Elia Nurkeldievna
Анарага келып жургеныме 2 жылдан асты оте жаксы истейды😘 Тырнак,шаш, педикюр, шугаринг барын жасайды😘 Колы оте женыл💋 Барсаныздар окынбейсыздер! Оз ысынын маманы!
Табын Жаналиев
Ақбота есімді қыз, шашты жақсы алады,менікін күшті ойымдағыдай жасап берді,көңілімнен шықты тұрақты клиентболып қалдым, келіңіздер өкінбейсіздер!!!!
Акбота Султанбекова
Анара мастер маникюр кушті жасайды, шашымды да осы кісіге бояатамын өте сапалы жасайды
ДА
Дастан Абдулайев
Анара мастер Оте жаксы кератин жасайды. 2 жылдан бери келип журмин .
AQ
Anarbek Qaqarman
1 жұлдызда жалко мнда суретн примерн корсетп тұрсаңда басқаша алады, білетіндері по бокам и сверху чуть чуть болды баскалай шаш алуды білмейді,қайшыны да дұрыс ұстай ашмайды мастерлері
Aizat Axatova
Мастер по маникрам Анар качественно и не дорого делает. Мастер своего дела.
Mia Baineeva
Мастер Анара слднлала красивый маникюр акуратно красиво и не больно
Сандэй Эйрленс
Иди наxuy ок
КИ
Казашка Из КЗ
Дильноза или ее сестра изуродовала мои волосы. Она даже не увлажнила мне волосы, не поправила пробор волос. Проста как попало машинкой стригла. Потом когда попросила деньги вернуть узнала что она учится стричь на клиентах. Не ходите в этот салон. До меня она видать изуродовала ещё несколько женщин. Деньги вернула. Но обвинила меня же. Просто кошмар