Хафиза
Мастерская по подгонке и ремонту одежды
РЖ
Рабига Жаканова
Рахмееет қолың дерт кормесын оте кушты шықты тиккызген костюм
Kairoshh
Мастер своего работе
Samgan Kabylbek
Тәте сізге көп рахмет Алла разы болсын ойымдағыдай қылып тігіп бердіңіз жұмысыңызға Алла берекетін берсін
Aigerim Kazbekova
Тез әрі сапалы жасайды. Өз ісінің маманы😍😍😍
Aqn 707
Хафиза тате өте сапалы жұмыс жасайды, киімдерімді осы кісіге тіктіремін😍 Всем советуюю!!!!
ЖІ
Жадыра Ізмаганбет
Хафиза тәте өте тиянақты сапалы тігіп береді заказдарымды!👍👍👍
A B
Тез ары сапалы 🙌
Ayauzhan🩵
👏🏻👍🏻
DA
Dida Ablaev
Приходил залатать свои брюки, работа быстрая и качественная советую👍
Aigul Kalmuratova
Хафиза, рақмеет көп-көп 👍👍👍 Алла разы болсын,қолыңыз гүл екен, тіл-көзден сақтасын,өте аккуратно, әдемі шығыпты,балам риза болды Рақмет айтып жатыр Ісіңізге берекет берсін, қолыңыз дерт көрмесін 😘👍
Анар Жумабаева
Мен озим тек Хафиза Татеге тиктиремин неше жыл болды оз исинин маманы адал жасайды окинбейсиздер
Қазақ 🇰🇿
Хорошая швея, советую ее услуги не пожалеете 👍🏼👍🏼👍🏼
Айжан Масенова
Хафиза өз ісінің маманы. Керемет тігінші. Кеңес беремін киім тіктіруге .
Ж
Жанар
Оз жумысына тиянакты мастер Колы гулго окинбейсиздер👍👍👍
НТ
Нб Тнб
Хафиза — прекрасная швея. Мастер своего дела. Я часто бываю в Алматы ,я сама из Петропавловске. Мне очень нравится, как она шьёт.
Александр Медведев
Өте мықты және меирімді мастер
Благодарю за работу 🙏🏽Она прекрасная у нее рука золотые ✨🌟мне нравится как она работает 🥰 каждый раз удивляюсь уже больше 10лет хожу к ней 💋здоровья вашим рукам 🙏🏽🙏🏽🙏🏽пусть Аллах даст вам здоровья и счастья 🔮👏🌸
Айнур Алимканова
Исине тиянакты ,Эри жылдам ,тапсырыты сапалы тигель,тапсырыс берсениздер окинбейсиздер ,ози карапайым ,жузи жылы сулу тигинши.
Ерик Манкаев
Өте мықты мастер
РМ
Руслан Мир
Хотел бы поблагодарить за высокий профессионализм и мастерство Быстро качественно и доступно. Так держать