Jan Saray
Филиал временно не работает
arnur s
Очень хороши официант жан
Ляйла Gizatova
Өте өте тамаша жер! Тамақтары өте дәмді. Көлде алыс емес орналасқан. Бізге қатты унады. Очень хорошое место. Еда очееень вкусная! Очень приветливые и хорошие люди! Комнаты чистые все что нужно есть внутри! Спасибо большое за такой хороший отдых!
Алибек Лесбеков
Тамақтары өте дәмді, бөлмелері таза, кешкі дискотека бар. Коктал шашлык на заказ супер 👍 Қарлығаш және азпаздарына рақмет, әр жылы осы кісілермен біргеміз. Еңбектеріңіз табысты бола берсін. Балаларымыз велосипед айдап мәз болды 😅, кіші бассейнге де түсіп үлгердік 👍
ZS
Zhanel Sh
Отбасымызбен осы демалыс орнында демалдық, бағасы қолжетімді, қызмет көрсету өте жоғары деңгейде, тамақтары өте дәмді,бөлменің іші таза, ұқыпты😍 Біз кішкентай баламен бардық, қатты шу жоқ, барлық жағынан жайлы болды
СБ
Сая Болсанбекова
Вкусно готовят,если ищите бюджетный вариант думаю отлично. Приятное обслуживание
Aleka Li
Біз негизи басқа жерде демалып жатырмыз,бірақ кеше кешке барып шашлык пиццаларын жедик. Енди оте дамди 👌🏻приветливые персоналы 👍 короче мои родители довольны 😊
94:5 Zhusupov🦈
Комфортное место,если ищите бюджетный место то вам сюда
Куанган Кумархан
Өте жақсы
БИ
Балзира Ибраева
Демалыс орнына рахмет.Қарлығаш ісіңе береке берсін.Кухня, жатын орын жақсы.
Zhiger Nartbay
Оте Жақсы жер тармақтары дамды
Aidos Omarov
Кушты тамактары дәмді екен келуге болады жахсы адамдар
Ескендир Бекиш
Өтте керемет жаксы демалдык тамақтары жаксы рахмет сіздерге 😘
𝒜. 𝒶𝒽𝓂ℯ𝓈𝒽ℴ𝓋𝒶
Отте керемет жер,демалуга отте қолайлы,жататын жерлері жайлы таза,тамақтары өтте керемет,көлге жақын бізге ұнады,
КА
Карлыгаш Акимханова
Кухня просто отпад 🔥 это ведь самое главное 👍🏻 даже наши капризные дети первыми садятся кушать ❤️
K. Bagdatkyzy
Номерлеры таза жаксы, тамактары да дамды унады Маган! Жания татеге Рахмет.
SA
Symbat Abdisattar
Тамагы оте дамды жане молыннан,тойып жейды екенсын берег жакын :-)👍😘🥳
Акылтай Тасылбаев
Отличная еда. Обслуживание на высшем уровне! Комнаты очень чистые вообщем огонь!
Нургуля Абишева
Хочу поблагодарить за шикарный отдых, администрацию комплекса сделали максимально все для удобного прибытие . Особенно хочется отметить Боту и Данияра . Спасибо Вам большое. В следующий год обязательно встретимся 🌺💋.
Меруерт Айтжанова
Мы все семьёй первый раз поехали на Алаколь и выбрали этот Jan Saray по Инстаграму прям все шикарно получилось Ожидания и реальность. Я больше никогда не поеду в Алаколь.Еда ужасное комната анти санитария. От озера Jan Saray находится в 🍑мира 🚶♀️ надо пол часа обслуживания ужас.Если не жалко ваших денег то можете выбрать это место.Это мое самое ужасное отдых.
12345 54321
Барсаңыздар Jan Saray таңдамаңыздар,өте нашар қызметі.Тамақтары онша емес,душқа түсе алмайсын,жататын жер кір лас.Көлге дейін алыс,басқа жерді таңдаңыздар.
Хасанчик Н
Грязно в комнате комары и мух, не понравилось, еда не вкусное
ПН
Павел Никифоров
Мы приезжали с друзьями на красивое озеро Алаколь в н.п. Акши и нашли это замечательное комфортное место дом отдыха "Jan Saray". Тут все комфортные условия. Озеро находится в полушаговой доступности. Рядом магазины. Отзывчивый персонал и хозяева просто молодцы, что создали эту прекрасную обстановку. Мы уезжали в дальнейший свой путь, даже не хотелось уезжать. Рақмет!!! Желаю хороших и благодарных гостей!!!
SO
Saadat Osmonova