Shoqai
Обувной магазин
Самғат Бакытжанулы
Аяқ киімдері оте керемет 3 сезондық ачқ киімдер осы жерден алдым қызмет корсету сапасы керемет
Aisymbat Sharip
Продавец Аяулымға көп рахмет, өте ашық жарқын қыз👍 Сапа керемет
Алихан .
Рақмет. Сапалы отандық өнім .Анарай ға алғысымызды білдіреміз🙂
BI
Beknur Iskakov
Товар керемет, Анарай вопше кушти обслуживать
Айдын
Сапасы жоғары мен 3ші аяк киім алып жатрмын! Өзіме унайды сапасы. Анарай сотрудницаға рахмет тандап берді 👍👍 дами бернздер
Ескендир Рахимов
Өте керемет сапа! Отандық өнімді қолдау керек👍
З
Зауреш
Бываю здесь часто, очень вежливый продавщица имя забыла.. Часто покупаем обувь высшего качество у вас только, дочка рада. Зайду скора ещё.. Спасибо!
Serikxan Tailacov
Кушти келиниздер отандык онимди колдайык
БС
Бекжан С
Етіктері өте сапалы😍😍😍
EK
Ertai Kulushmaganbetov
Өзіме етік алдым, қатты ұнады😍😍😍
СУ
Сапаркул Утепбергенова
екі аяқ киім алдық,сапасы керемет,қанша жыл тек осы жерден аяқ киім аламыз👍басқа қаладан болсақта тек осы жерден ғана аламыз. Кеңес беремін🙏👍
NJ
Nursultan Joldasov
Ассалаумаалеикум Shoqai ужымы жумыстарын саттилик бугын екы аяк киым алдым сапасына соз жок таза кожа жасап жаткан жумымтарына Алла разы болсын Shoqai Жумысшыларына Алла разы болсын
МТ
Мадина Тарген
Сапалы аяқ киімдер, Сыпах
EA
Erbolat Abenov
Аяқ киімдер өте сапалы, маған қатты ұнады😍😍😍
Ержан Шинбосынов
Оте керемет аяк кимдери жогары сапада Еки жыл тек осында аламын Рахмет сиздерге
Есеналы Саркушиков
Сапасы өте керемет мен екі үш аяқ киім алгам зимний болсын осений болсын келіп алсаңыз дар болады екен колдаймын Шокайды
Саламат Саркушиков
Аяқ киім оте керемет сапасы жоғары мен екі уш аяқ киім алдым
ДА
Данияр Адильхан
Очень отличный магазин, обслуживание на высшем уровне
mB
mr. Bon
👍
СТ
Саян Туреханов
Куздык аяк киым алдым,тыгысы кожасы адемы,кожасы калын екнн,косымша кайыс ултарак сыйга берды,рахмет,отандык онымды калдайык
Ернис Кожаев
Отандық өнім Шоқай брендінің аяқ киімдерінің сапасы өте жоғары келіп алсаңдар өкінбейсіңдер өзіме ұнады тамаша
To Nu
Натуралды аяқ киім брэнді Шоқай👍👍👍
Аулиеали Нурлыбай
Сатушы қыз керемет маман екен. ✅Өте коммуникабельный ✅Клиентоориентированность ұрып тұр ✅Лояльность шексіз ✅Стрессоустойчивость дегенің қазақшасы "Анарай" болу керек😊 Бұл қызға премия, демалыс беру керек қызмет көрсету сапасы жоғарғы деңгейге. Отандық өнім дамый берсін✊🏽
AR
Askhat Rysbekov
Жақсы аяқ киімдер, сапалы екен
Anarai .
SHOQAI BRAND аяқ киімдері өте сапалы жасалған. Әр аяқ киімге аса мән беріп тігілген. Ең бастысы табиғи былғары және дизайндары өте керемет!
ДА
Дидар Аупешов
Бұл шокаи бриндтн тұрқти тутынушымын акадыр дан келдим алднда заказ берп жүргенмн унаиды керемет Анараи менеджерден постоянно заказ бермін рахмет дами бернздер
EK
Erkebulan Kemelgozha
Отандык аяк киим 5 6шы рет алып жатырмын оте керемет баскаларга да кенес беремин таза кайс ултарак бар Анарай сотрудницага рахмет тандасып комектести Дами бернздер
QazKom Contract
Недавно зашёл именно в этот магазин. Тишина, осмотрелся, походил один по двум залам, потом уже громко спросил есть ли кто. Вышел парень, с кладовке или бытовки. Я начал смотреть сумки, увидел небольшие недостатки. Спросил это действительно наше, Казахстанкое производство или возите с Китая. Обычный вопрос, покупателя. На что этот парень начал возмущаться, ну возмутился бы и ладно, так он начал что то там без остановки говорить, о трудностях и так далее. Я спросил чем я его так обидел, это же обычный вопрос, тем более сейчас много кто выдаёт китай или кыргыстанское, за местное производство. Он дальше начал агрессировать. Ну я уже не стал ничего смотреть и ушёл со словами, что "вряд ли" он таким способом что продаст. Это его ещё больше разозлило. Начал мне говорить мол, зачем я матерюсь. Я в общем ушёл. Ребята не важно что Вы продаёте, от клиентов должны поступать вопросы, это нормально. Вы если выбрали это поприще, то и будьте любезны спокойно отвечать на вопросы. А с таким подходом не нужно вообще лезьте в продажи. Не знаю как брэнд, и его вещи, возможно они и действительно неплохие. Но я для себя уже решил что не буду больше обращать внимание ни на этот магазин, и на эти вещи. У меня теперь это ассоциируется с наглость и хамством.
ОБ
Орынбасар Бейсенбин
Отандық өнім кобие берсин колдаймын казр куздік аяк киім алып кеттим сапасы жогары Анарай карындасыма рахмет жаксы біледі екен таңдап берді рахмет сизге
MM
Moldir Moldir
Очень качественные мощные обуви, мне очень понравилось. Теперь я ваш постоянный клиент. Поддержим Отечественное производство
МТ
Мухтар Торгабылов
Сапасы тамаша
Серик Кенжаев
Ассалаумағалайкум тугис оқырмандары. Шоқай дүкеніне және оның қызметкерлеріне алғысым шексіз. Ұлттық өнімдері өте жақсы, екінші аяқ киім алдым. Сіздерге де ұсынамын.
ЕА
Еркин Адыров
Ақтаудан осы Шокайға келдім осымен 5ші аяқ киім алып тұрмын сапасын енді айталмадым сапасы оте жогары натурал мех натурал кожа сіздерде алыңыздар окінбейсіздер Анарай карындасыма рахмет
A.A.ÆLZHAN (Aibar)
Сатушылары күшті анық түсіндіреді. Аяқ киімдері сапалы әдемі. Іші әдемі жайлы. Ұнады👍🏻
uU
uru2014@gmail.com Uzak
Шокайдан казр 3 аяк киім алдым зимний летний сапалары өте керемет отандык онимди озим колдаймын
TG
Turbo Ganiiii
Сапасы жақсы. реално 5ші сезон киіп жатрм. Өз бағасын ақтайды.
MS
Meiramxan Shaken
Сапасы өте жақсы бағасыда қол жетімді екен
AB
Adilhan Beilhan
Керемет сапа рахмет ,отандык онымды колдайык
БД
Бауыржан Давренов
Мен алғанмын сапасы өте жақсы, таза былғары
ZB
Zhanerke B
Қысқы аяқ киімді алдым, сапасы шынымен жақсы екен🫶🏻
Саят Кончибаев
Обувь классный я брал на зиму
Азат Саматұлы
Инстаграм неге жұмыс жасамай тұр?
Sо
Shoqai, обувной магазин
19 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жұмыс жасап тұр
Бахтияр Алтеев
Отличный магазин обуви. Тем более наш казахский производитель!!! Всем советую посмотреть
Kd
Kir dau
Рекомендую, постоянным клиентам скидки👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ЗС
Зинура Сулейменова
Отандық өнімнен бірнеше рет алып отырмын сапасы унайды Анарай менеджерге рахмет таңдап берді Куаныштымын
Алмат Джимбаев
Сапасы жаксы 3 и рез алыпотырм осы жерден алып кориниздер
Б
Болатбек
Отандық аяқ киімді қолдайық
L🪷
Laura 🪷
Өте керемет обслуживание 👍, качество, қатты ұнады)
Amanzhol Kalykul
Аяқ киімі ұнады.
Азамат Карибаев
Отличная кожаная обувь для всей семьи! Очень удобная, качественная и практичная!! Не возникает плохого запаха, и самое главное - это наш отечественный производитель!!! Купите хотя бы раз и станете постоянным клиентом и поклонником данного бренда!!!!!