ais
Фотостудия
Нурзат Рахатов
Кеше отбасылык фотосессия жасадык Бакытбек рахмееет✊👍🏻
User User
Семейный фотосессия жасадық , өте күшті🫶🏻 отдуши советую👍🏻
ЭМ
Эльмира Мырзагалиевна
Өте кремет жер,фото зоналары көп түсуге. Советую всем.
ПС
Парахат Сыдыков
Керемет фотолар
ГС
Гульмира Султанова
Делали семейную фотосессию нам очень понравилось обрашались второй раз Первый делали дочери и всему ее классу винетку качество отличное 👍
inkosh 🤍
өтее күшті😍😍😍
Нармина Идрисова
Хочу сказать большое спасибо Айс фотостудии , помогли не только подобрать платье но и одеть , макияж делают очень красиво мне прям понравилось, 😻 Фотограф молодец подсказал какая красивая поза для фото, в общем всей команде большое спасибо 🫠🤗
Aik Aik
Керемет👍👍👍
Дилёк 💞 Кабдоллаева
Фотостудия өте керемет кочества жағынанда бәр жағынан қатты ұнады саадьбаға фотаға түсдік локациялар бәрі жақсы бірақ кішкене киімдерді реттеу керек екен !! бағаларыда тиімді👍
Алтын Мусанова
Өте қатты ұнады. Фотограф өте сабырлы, жұмысына тиянақты, әрбір келушінің көңілін тауып, сыпайы түрде сөйлейді. Жұмысы да өте жақсы, барлығы уақытында дайын болды . Рахмет 👍
AR
Azamat Rysbai
Ассалаумагалейкум. Фотостудия унады . Неше турлы локациялар бар . Тагы коса кетсем оператордын жумысы оте касыби жумыс жасайды ))..
eh
eshat habelet
Барлық жағдай жасалған рахмет жігіттер!👍👍👍👍
Gaukhar Kanat
Күшті
Данил ….
Ужасный сервис, и всегда как не прихожу они закрыты
_а_ .
Өте керемет фоталар өте әдемі шықты рахмет😻😻😻
AT
Abulaihan Tasybekov
Осы жерде тойга фотосесия жасаттык өте жақсы жер Бақытбек братан Алла разы болсын фотолар кушты шыккан😍
A
Abzal
Айс фото студиясына келгем киім бари бар екен 👍 және картина шыгардык
Нұрым Рахатов
Ассалаумагалейкум эмоция энергияға толы студия керемет мен үшін номер 1
Zake Zakhan 👑
Недавно здесь проходили фотосессию очень понравилось очень много локации и делают очень хорошие и качественные фотографии👍🏻
GI
Gulbakhyt Imankulovna
Осы жерде жақында фотосессия жасадық, уақыт тез өтті, және сапалы суреттермен видеолар жасап берді. Бақытбек мырзаға рақмет. Іші таза , клиентке барлық жағдай жасалған👍🏼 алдағы уақытта бұйыртса тағы келеміз
Айгерім Турсинханова
Қызымыздың 1 жас тұсау кесеріне фотосессия жасаттық. Бақытбекке рахметімізді айтамыз🌟 өз ісінің маманы🥳
Маржан Пернебекқызы
бұл кісі бөлек қой бөлеккк🥳🥳🥳, өз ісінің маманы жан-тәнімеен сүйіп жасаушы, біз секілді ағаштарды түрлі позада түсіртіп, тек қуанышпен шаттыққа бөледі, суреттері айта алмаймын, 100/10 ғой🤤🤤🤤, басқа жерлермен салыстыруға келмейді мүлдем, бұйырса тек осы кісіге барамыз деп жатырмыз енді🫶🏾 алдағы ісіңізге тек табыстар мен жеңілдіктер🙌🏾🙌🏾🙌🏾
Marzhan Omarhanova
Ұзатуға фотосессия жасағанмын Өте керемет фотолар топ😍 Качественно 🔥 Үлкен рахмет Жұмысына өте тиянақты қарайды екен идеясы таусылмайды Білікті маман екені көрініп тұр Жұмыстарыңызға сәттілік пен табыс тілеймін Өз жұмысының нағыз маманы
Aikerim Sailaubay
Өте өте керемет, фотолары өте качественный, бәрін ойындағыдай етіп түсіріп, реттеп береді❤️❤️❤️ Мүмкіндік болса тағы осында келеміз😍😍😍
GD
Gulim Duisenova
Суреттеріміздің санына сан жетпейді,барлығы керемет😍Бақытбек мырза өз ісінің маманы екен,адамға еркіндік береді.Әр ракурсты,бұрыш-бұрышты дәл біледі.Екі кішкентай баламыз камераға қарамайтын гиперактивный еді.Оларды да қарата білді.Барлығы керемет.Өз ісіне берілген адам деп айтар едім…Киімдерімізге шейін таңдасып,көмектесіп,өз ұсыныстарын айтып😍Қысқасы,өте керемет👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Aruzhan Esenqyzy
A|S фотостудиясы көңілімнен шықты, Кез- келген съемка, фооосессияны осында жасаймын 😍 Бақытбек ағай өз жұмысын өте жоғары деңгейде орындайды, өз ісінің маманы🙌🏻 Істеріңізге береке берсін!
ДН
Думан Нурбай
Өте керемет фото студия екен клиенттермен жақсы сөйлесе біледі клиенттің ыңғайына қарай істейді рақмет берекелі студия болсын биіктерден көріне беріңіздер тағыда рақмет
AZ
Aqniet Zhalmurzaeva
Оте жаксы фотограф , фотостудия таза ари жанга жайлы. Турли идеялармен жумыс жасайтын Бакытбек деген сери жигит бар👍🏻👍🏻👍🏻 Жумыстары оте адеми шыгады😍 Советую барлыктарынызга. Фотосессиянын барлык тури ар турли форматта жасайды 🥰… Осылай жумысын суйип истейтин фотографты биринши коруим, маган унады ☺️🥰
Елдар Ауесхан
Отбасылық фотосессия жасағанбыз Бақытбек мырзамен' көңілден шықты әсіресе келіншегіме суреттер өте ұнады. Рақмет тағыда келеміз'бұйырса
KT
KYDYRBEK Tishtikbay
Фото студия ерекше стильде жасалған,атмосфераға толы,иесі Бақытбектің арқасында фотосессиямыз ойдағыдай шықты. Всем советую и рекомендую
Айша Серикбек
Фотостудия керемет! Фотограф нағыз өз ісінің маманы😍👍👍
Аружан Маратқызы
Ағаның өзіде,фотоларыда жұмысыда күшті.Өз жұмысын жаксы көріп істейтіні көрініп тұр👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Eldar Dautov
Хочу от всего сердца поблагодарить фотографа Бақытбека и студию AIS Hotostudio за трогательную и очень важную для нашей семьи фотосессию. Мы делали семейное фото на память, и этот момент стал особенно дорогим для нас, ведь моя жена была беременна. Съёмка прошла в тёплой, спокойной атмосфере — всё было очень комфортно, ничего не нужно было делать “через силу”. Бақытбек помог с позами, подбирал лучший свет, и при этом всё происходило максимально естественно. Он с уважением и вниманием отнёсся к положению жены, и это чувствовалось в каждой детали. Тг Студия AIS — уютное, хорошо оснащённое пространство, где легко расслабиться и просто быть собой. Это особенно важно, когда речь идёт о такой личной и эмоциональной съёмке. Фотографии получились невероятно душевными. Они сохранили именно ту атмосферу любви и ожидания, которую мы хотели запомнить. Спасибо за память, которую теперь будем хранить в нашей семье всю жизнь! Рекомендую от души всем, кто хочет не просто фотографии, а настоящие живые эмоции в кадре.
Ultima PRINCE
AIS фото студиясында фотосессия өте жоғары деңгейде өтті! Бақытбекке ерекше алғыс айтқым келеді – шын мәнінде өз ісінің шебері. Көңіл-күйді көтеріп, еркін сезінуге көмектесті. Фотоға түсу ешқашан бұлай жеңіл әрі қызықты болған емес ais
shako shako
AIS фото студиясында түсірілімге барғанымда өте жоғары деңгейде қызмет көрсетілді. Әсіресе, фотограф Бақытбекке алғысым шексіз! Ол өз ісінің маманы, кадр таңдауы, жарықпен жұмыс істеуі, ең бастысы – клиентпен қарым-қатынасы өте сыпайы әрі ыңғайлы болды. Бақытбек менің өзімді еркін сезінуіме көмектесіп, нәтижесінде керемет әрі сапалы фотолар шықты.
Anar Bokebai
Ais photo studio - қолжетімді бағада, профессионал мамандар жиналған орта. Маған өте катты ұнады. Істеріңізне береке берсін
Zhansaya Bekturss
!
Yerassyl Satybaldy
1 сағат болды клиентпен күтіп отырғанымызға есіктері жабық , хабарлассақ телефоны өшіп тұр , ответственность жок , не жауаптары жок
TA
Talgat Abduaitov
Өте керемет Ais studio жұмыстарыңа береке берсін🔥🔥🔥🤝
Аяулым Акылбек
Хочу выразить огромную благодарность фотостудии ! Очень уютная атмосфера. Помогали с позированием и подсказывали лучшие ракурсы. Фотографии получились яркими, живыми и просто невероятными!❤️
Акось ❤️
Біз аяқ асты свадебный фотосессия жасау керек болып 1 ак кунде барин реттеп берди. Как попало емес барлык жерде кенес берип адеми качественный фотолар шыкты ракмеееет всем советую 😍🙌🏻🔥
aruiks 🤍
Посетила эту студию — долго искала фотографа и подходящую локацию. Думала, что придется всё брать по отдельности, но случайно наткнулась на студию «AIS»Костюмы, работа фотографа, референсы для национальной фотосессии — всё включено в один пакет. Это так выгодно! 😍 Бакытбек — фотограф-агай, просто лучший! Работает от души, очень душевный и внимательный человек. Я показала пример, и мы повторили всё точно-точно. Работать с таким профессионалом — одно удовольствие! Спасибо вам большое, обязательно вернусь с новыми идеями 🫶🏻🫂❤️🔥
Толеген Оразмухаметов
Бакытбек ассалаумагалейкум.оте керемет студия .сапалы бари.сурет видео барлыгынын сапасы оте жогары.АЛЛА истерине береке берсин.тек Алга.
Алтынай Айболкызы
Ағай күшті түсіреді !🥰
Акжелен Базарбай
Отличная фотостудия. Мне очень понравилось. Фото получаются потрясающими. Лучшее место для фотосъемки.❤️
Damira Baqtygali
Мен үшін ең керемет фотостудия. Бірінші рет барсам да, ең керемет фотограф таптым. Жылы жүзді адамдар. Бақытбек мырзаға үлкен рақмет! 🫰🏻😘
Анеля Тұрсынғали
Айс фотостудия прям барлығы күшті уже екинши рет барып жатырмыз.Барлығы ыңғайлы,күшті,сыпайы фотограф баламенде адамдарменде өте жақсы жұмыс істей алады.Барлығына советую👍🏻
Izzet 🔥
«AIS Photostudio» «Прекрасное место для фотосессий! 🔥Атмосфера уютная😍 а фотографы – настоящие профессионалы. Результат превзошел все ожидания! Рекомендую всем!» 👍🏻
Сабина ..
Студия просто супер,нет слов😍👍
Жандос Боранбаев
Керемет фото студия. Фотограф жігіт өз ісінің маманы👍 тек қана сәттілік өсіп өне беріңіздер. Ұсынамын 🙌✅