7-Say Motors
компания по продаже автомобилей из США и ОАЭ
Эльмира Иманкулова
Сенімді компания,біз көлігімізді АҚШ тан алдық,сіздерге көп рақмет, жұмыстарыңыз алға бассын
БН
Болтек Нурсат
Жақсы сапалы компания Көлік тез келді👍
OB
Omirserik Baigenzhenov
Сенімді компания, машина уақытында - жақсы жағдайда жеткізілді
Bakr 🫦
Өте керемет тез және де сенімді ешқандай кемшілік жоқ
Нуржан Каримов
7say motoros жігіттеріне Рахмет. Машинам келді. Өз ойымдағыдай болып келді. Сенім артып тапсырыс беруге болады. Істерің алға баса берсін.
JD
Jambul Duisebaeb
7сай моторска рахмет, машина оздеры айткандай фотодагыдай болып келды!
SS
Sherzat Suleymanov
7сай моторс жигиттерине рахмет машинам келди казак болды улкен семяга дал керек машин екен. Жигиттер оте жаксы машин тандап берди. Автоколик ойлаганымнанда жаксы шыкты. Жумыстарына береке берсин.
YK
Yerkin Kenbayev
Жігіттер үлкен рахмет! Көлік дәл ойымдағыдай шықты. Жылдам жеткіздіңдер. 7-сай Моторс жігіттеріне қорықпай сенім арта берсеңіздер болады.
Бауыржан Сыдыкпеков
Добрый день, всем советую обращаться именно к 7-Say motors. Помогли с выбором нескольких авто, были отзывчивые и делились тонкостями. В плане логистики справлялись в сроки и привозили авто в сохранности. Рекомендую !
ЭИ
Эльмира Искакова
7 -Say Motors Машиналары тамаша👍🏻👍🏻👍🏻
AN
Almat Nurtazin
Очень надёжная компания ЖЕТИСАЙ моторс. Спасибо за тоета хайлюкс 25 года. Мне выше указанная компания оказала содействие и полное сопровождение в части юридических вопросов по приобретению авто из ОАЭ поэтому хочу выразить благодарность Руководителю и ведущим специалистам. МОЛОДЦЫ 👍👍👍
MI
Mob Il
Керемет
БИ
Бауыржан Имашев
Жигиттер жумыстарына ризамын! Рахмет коп коп, барлыгын уакытында орындап, жеткиздиндер
Madiyar Itbasov
Өте керемет, жігіттер өз жұмысын жақсы істейді. Өз істерінің маманы екен. Барлығы уақытымен өзжері айтқандай жақсы өтті рақмет сендерге. Істеріңе береке берсін!
Мансур Мырзатаев
Очень хорошая и надежная компания,брали через них машину привезли быстро и в хорошем состоянии
Yerzhan Akhanov
Жаксы компания, оте сенимди, заказ бердик, уакытында алып келди
Алия Ескендр
Өте Мықты Компания сенімді Серіктес Машиналары өте жақсы👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👏🏻
TA
Talgat Amirkhanov
Сенімді компания, мықты сервис, өз ісінің нағыз мамандары! Тек алға!
kudya 👺
Обслуживание хорошая, это компания мне понравился. Все очень качественно делают, объясняют что как и думаю цены тоже приемлемые. Всем советую!
Алматон Алматон
Всё отлично, на высшем уровне
Айнур Арынбекова
Керемет біз алдық рахмет көп көп
Тимур Жайыкбаев
Спасибо за машину👍🏻
НТ
Нургелди Такибаев
Сервис жақсы. Барлық қызметтері сенімді.
NE
Nurzhigit Egemov
Сервис өте жақсы 3 машина алганбыз бәрі кушті 7сай мотрс жігіттеріне рахмет 👍🏻
Zhanboo 🥵
Осы жақтан машина алған болатынбыз минивен бәрі жақсы болып келді.Сенімді жігіттер екен👍
МЖ
Миржан Жубаназаров
Озиме Превия алдырткам осы жигиттерден карап машина тандап берди ещё Акша перевод жасаганда комиссия жок баскалары комиссия устайды Рахмет Казыр рахаттанып Айдап журмиз ыстерин он болсын
Jako .
Өте жақсы жоғарғы деңгейде жұмыс істейді
Анар Аринбекова
👍👍
МЕ
Мадияр Ерболатов
Сервис өте жоғары, барлығын бас аяғына дейін түсіндіреді, автотурмен бардық, автобазар, аукцион барлығын араладық, тіпті Дубайдың өзінде қыдыртып алып жүрді, басқа компаниялардан ондай көрмедім , так что советую көліктерді арзан және сапалысын тауып береді ✊🏻
Асия Искендирова
Мен 7-say Motors компаниясы арқылы осыдан екі жыл алдын атама машина алдырттым, және осы жылы жолдасым екі машина алдыртты! Сіздердің өз еңбектеріңізге адал қызмғттеріңізге рахмет! Біһ сіздерге сенеміз!!Алла кәсіптеріңізге берекесін берсін!
Спасибо за тойоту супер компания👍