Sarmat Capsule Hostel
YY
Yerjan Yerjan
келгеніме 5-күн болды осы хостелге өтте қонақжай жер екен өзіме ұнады
Ербол Капар
Жақсы жер. Админ жақсы. Жағдай жасалған.
MS
Mohammad Shiplu
Очень хороший хостел мен понравился очень удобно
Акне Кайсин
Хостел очень приятно Управляющий Шалхар сделал всё необходимое оборудование внутри тепло Чисто удобно всем советую
Азамат
Запах еба
Some Body
Тазалық жақсы емес. Ремонт басталғаны көрініп тұр, бірақ әлі толық бітпеген. Барлық ережелер қағазда ғана, шын мәнінде орындалмайды. Мысалы, дәретханада шылым шегеді, иіс қапқан, тіпті түнде сол бөлмеде шұлықтың иісі де шығып тұрады. Осындай жағдайлар көңілге батады, әрі сенім азаяды. Әкімшілер мен қызметкерлер осы мәселелерге көбірек мән берсе екен деп ойлаймын.
Beksultan Seksenbai
Хостел маған ваше ұнамады өте нашар админды ауыстырыныздар иісі деген өте нашар душ деген су ыстық су жоқ әжетханаға отырайын десем тар су дұрыс ақпайды исі деген сөз жоқ 🤢тамақтарынды ұрлайды күнде айқай шу
ОА
Орка Арман
Администратор Айгүл тәте жақсы ақ көңіл әдемі көңілді жан түсінігі бар
Aizhan Abiyeva
Админстрация очень приветливая благодарю ей за то что она мне помогла☺️👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Diana
Супер , они тут как семья , мне все понравилось , очень чисто и уютно , спасибо большое )
1 февраля 2025, официальный ответ
Рахмет көп, Алла жар болсын
Джаваншир Шарипов
Классный Хостел, Администратор Фарида очень вежливая, очень удобно что имеется профессиональная кофемашина на зерне. Утром на работу во время завтрака сразу и Латте Карамельный с собой 👍 За 3000 тенге в сутки очень выгодно 👍
$ $
Запах, прям ... Сол жагынан жумыс истеу керек ..
МЖ
Максат Жалтай
оте жайлы хостел
ST
Serik Turganbaev
Әссәләмуалейкум Есимим Серік. Ақтөбе қаласынанмын. Алматыға іс сапармен келгем. Көп хостелдер подвалда орналасқандықтан маған ұнамады. Ал Ozhau деген хостел көңілден шықты. Подвалда емес. Ыстық кезде Кондиционері бар. Келген кезде Айгул апа қарсы алды. Барлық жағдайымды жасап берді. Келесіде келгенимде Динара мен Балжан есимди қарындастарым жаксы орын тауып берді. Іш тап таза. Тазалық сақталған. Сіздерге рахмет. Қарапайымдылықтарыңыз үшін.
Көп рахмет ❤
Чинга Chake
Өте керемет, келген адамға шынымен үйінде жүргендеу сезім алады, тыныш әре жайлы, администраторлар өте қарапайым және сыпайлы! Тазалық өте жоғары деңгейде!
Саламатсыз ба! Рахмет, сіздің пікіріңіз бізге өте маңызды 💓
СМ
Серикгул Манайхан
Керемет өте жайлы орын екен, ұнады. Уйдің атмосферасы сезіледі. Персоналдары да өте сыпайы, жақсы қарайды.Іші таза, жап жарық, жанға жайлы👍👍👍
Рахмет көп көп🤗
ZI
Zhanar Iskakova
Жақсы, таза хостел маған ұнады. Рахмет айтамын! Риза болып қайттым.
Рахмет көп ❤
im
inter movies
Здесь очень уютно, просторный свой личный уголок, свежый воздух потому что вентиляция есть на каждой капсуле. Мне понравился, рекомендую путешественникам))
Kaisar Kurmetov
Очень уютное место. Главное чисто и опрятно 🔥
Айна Бекболатқызы
Өте жайлы жер, үйдің жылы атмосферасы сезіледі. Администраторы жақсы қарайтыны көрініп тұр. Тып тыныш, артық шу жоқ
KP
KZ Productions
Унамады...
руся .
тут что то на подобе блохов, постели не свежие видны пятна какие то. два раза попросил, в обе случии есть какие то пятна. также сам матрас воняет
Tj apple user
блохи тут, уже 4-5 штуки заметил
14 мая 2024, официальный ответ
В каком капсуле, первый раз такой у нас. Клиенты превезли новерно. Вы сразу щас скажите админу
EZ
Elaman Zhumay
Өте керемет хостел әсіресе администратор Айгул тате жаксы кысы барлыгы ынгайлы ары таза капсуласы адемы ынгайлы
13 мая 2024, официальный ответ
Рахмет бауырым!! Алла разы болсын!
Живу тут уже неделю администратор-татешка стала как мама не только мне но и всем так хорошо заботиться и люди тут приятные и хорошие :)
Рахметмет көп
Mark Toyo
Хостел оте унады, Админ тате вообще🤩🤩🤩
Erkebulan K
Хозяйка лучшая 👍👍👍
30 марта 2024, официальный ответ
Рахмет, пікіріңізге, админ ханым қуанып қалар
АУ
Абу Убайдуллах
Хостел очень хороший все чисто администрация хорошая дружелюбная жители тоже очень дружелюбные чувствуешь себя будто дома
Асс Ссс
Астана қаласынан 2 күнге Алматыға демалысқа келген болатынмын, өте керемет хостел және бағасы бойыншада ең тиімді(арзан) қала ортасында орналасқан екен , маған керекті жерлердің барлығына жақын болды 👍🏻 Келгеннен жылы қарсы алды, барлық керек жарақпен қамтамасыз етті суппер 🤗👍🏻 5 емес 1000000 деген баға берер едім Ішіндегі тұрып жатқан адамдар да өте қарапайым екен , бауыр басып қаламын деп ойламадым😭 Барлықтарыңызға кеңес беремін
30 марта 2024, официальный ответ
Алла разы болсын, бұл да халыққа қызмет етудің бір формасы деп білеміз
UM
Usmonjon Mamatxanov
Админстраторлары жаксы екен. Адамдары бир Отбасынын адамдары сиякты екен. Ондайды бурын кормеппын. Жарайсындар
Олжас Боранбай
Жеке өз басым хостелге бірінші рет қондым. Таңдағанткезде чисто отзывтарға қарап таңдадым. Себебі клопы, қандала дегеннен жаман қорқамын. Бірнеше күн қонғандағы түсінгенім. Кәдімгідей үйдегі сияқты атмосфера, админі, хостел қожайыны өзі келіп тексеріа жүреді. Админы өте добрый кісі. Ұйфқтағанда талып ұйықтадым, себебі жатар орыны кең әрі нереально ыңғайлы, ең бастысы таза. 4 жұлдыз қойғаным тарлау болды, дәретханасы, іші тарлау, киімдердің, жайфлған простынялар. Дұрыстайды деп үміттенемін. Бірақ өз бағасына стоит! Әсіересе администратор Айгүл тәте 🫰🏻🫶🏻
14 ноября 2023, официальный ответ
АЛЛА РАЗЫ БОЛСЫН, РАХМЕТ БАУЫРЫМ
Darhan Erkinov
Приятные люди!!! Все чисто. Капсулы удобные(свет,рязетка,вытяжка). В общем все условия для удобной жизеи!!!👍👍👍
14 ноября 2023, официальный ответ
СПОСИБА БРАТ
ts
talgar saulethan
jaksy eken. ATMOSFERASY. KYZMETKERLERI. Biz kytaidan kep konak boldyq
СМ
Субханқұл Минайханұлы
Алла разы болсын, бәріңізге. Таза әрі ұқыпты. Алда бұдан да күшті болайын деп тұр екен. Сәттілік
Рахмет
Макс Королев
В принципе все новое, чисто Но условия до конца не сделаны. Наверное из за того что недавно открылись А так норм. Но вернулся бы я сюда? -Нет
Фирдаус Сапарова
Очень уютный хостел 😍 Егелері өте керемет кісілер особенно Айгул тате 🫶🏼 Іші тап-таза керек заттардың бәрі бар Бағасы да өте тиімді👍
KB
Kuanysh Berikbay
Жақсы хостел- іші таза ,жатуга удобна ,келуге стоид
Рахмет брат
ЛЖ
Лилия Жумаханова
Комфорт! Чувствуем себя как дома 🥰 хозяйка очень добрая и заботливая 😍 так уютно и тепло 💗💗💗
Рахмет үлкен, жасай беріңіз
Асланбек Ахаев
Просто шикарьно
Айбек Казиев
Локация удобная, сделан со вкусом, всё новое, чистое, главное есть вентиляция в капсуле), всё на высшем уровне!
23 августа 2023, официальный ответ
спасибо за обратный связь. Рахмет үлкен
ВУ
Великий Ужасный
Мне очень понравился этот хостел. Современный, чистый, уютный комфортабельный. Сотрудники очень вежливые. Массаж выше всяких похвал. Определенно стоит своих денег. Всем советую.
Рахмет
DK
DenSulu Kz
Вентиляциясына риза болдық. Базар жоқ вантазия. Жаңа ашылыпты. Бағасына өзі сай, артық даже. Алда орын болмайын деп тұр ғой жиги
DN
Das Nur
Новый стиль, очень комфортабельный, своя приват зона, все чисто и уютно.
15 августа 2023, официальный ответ
Спасибо за обратный связь