Асыл домбыра
~
~~Mmm
Жаксы Домбыралар👍
Rima U
Домбыранын жақсы болғанын уақыт көрсетет деп ойлаймын. Бірақ бүгін сатушы жігіттергеде айттым: нотанын орнын ақ замазкамен сырлап қойып маған домбыраны сатып жібердіңіз. Ол замазка 2-3 күннен кейін кетіп жатыр. Сонда ол қалай?
Алия Алишева
Купила себе домбру👍 довольна Проконсультировали и подобрали грамотно. Рахмет!
Ардак Амеркулова
Домбыраларының сапасы өте жақсы! Консультанттар өз істерінің кәсіби шеберлері! Осы жерден алуға кеңес беремін! 👍👍🔥🔥🔥
dt
dastan toktarov
Приветливые продавцы. Всегда готовы помочь. Инструменты хорошие. Мне все понравилось. Спасибо вам!
Частый гость
БТ
Бахыткуль Темирханова
Очень вежливые, добрые сотрудники и инструменты по качеству ценам своим соответствуют 😍👍🏼 рекомендую !
Асель КБ
В начале сентября покупали здесь домбру, нам очень понравилось качество, отделка, и как звучит🤩 Перед покупкой, парень всё подробно объяснил, красиво сыграл на домбре, чтобы мы могли послушать и спокойно выбрать!! Купили и не пожалели, и чехол красивый в подарок дали! Рахмет улкен! 😉☺️✌🏼
gd
gulbarshyn dabyskaliyeva
Домбыралары жақсы екен..әсіресе мойнын жіңішке жасайды..ыңғайлы..рахмет!!!!! Еңбектеріңіз жемісті болсын!! Қазақ еліміз ұлттық аспабымызды қадірлей білсін!!!Ұрпағымыз күйші,әнші,термеші болып өнерімізді әлемге танытсын!!! Рахмет сіздерге!
MM
Mansur Mansur
Домбыра алғанмын өте сапалы және жақсы. Домбыра алам деген ой болса міндетті түрде келіңіздер.
Aisulu Madeniyet
Әкеме домбыра карап едім, осы дукенге жаздым. 1. Маған тез жауап қайтарды 2. Сұраған заттарымды бәрін көрсетті 3. Әкем басқа қалада болғасон тегін доставкамен салып жіберді🤍 Уеренно 5 жұлдыз қоямын Маған бәрі ұнады, очень вежливые и отзывчивые
Кенжегуль Карамурзаева
Рахмет. Домбыра оте керемет. Колдарына Алла Куат Берсін. Алла разы болсын сіздерге. Осындаи улттык онерімізді даріптеитін, ул кыздарымыз осе берсин.
SM
Serik Mametov
Богатый выбор. Ребята молодцы, помогли с выбором, объяснили все, показали. Даже сыграли на домбре
Nurasyl Pernebek
Домбыралардың сапасы өте жақсы, магазинге келгенде домбыралар туралы толық ақпарат беріп, өзіме ыңғайлысын тандап беріп, жақсы қызмет көрсетті. Осы магазиннен алуға кеңес беремін!
J
Jax
Молодцы жыгыттер, ыстерын алга бассын!👍🏻