Gulshat
Студия красоты
aubakirovvaaa _s
Огромное спасибо Асем за шикарный маникюр! Всё сделано очень аккуратно, со вкусом и вниманием к деталям. Настоящий профессионал. Не первый раз у Асем — и, как всегда, всё на высшем уровне. Мой постоянный мастер(девочки советую на все💯)💖
GM
Gulizar Mamedova
Очень очень понравилось всё мастер прекрасная девушка, маникюр выполнен аккуратно😍🫶🏻💘
Агзия Колганатова
Тырнақ жасайтын Асем деген мастерге рақмет! Күшті жасайды😍😍😍 Кірпік жасайтын Алия деген мастер қызға да рақмет! Кірпіктері ұзақ еще аккуратно тұрады😍😍😍
sdgh bisss
Асем апай оте кушты жасайды просто 10/10, Асем апайга коп коп ракмет 😊❤️❤️❤️
Anna Eliseeva
Мастер Асемге үлкен рахмет ☺️💕жұмысы таза ұқыпты жылдам жасайды тырнағымды тек Асем мастерге сеніп жасатып жүргеніме біраз болды💯
Dinara Seilkhan
Әсем апай прям кушти жасайды 😍
Asem Ashilova
👍
Дарья Макеева
Мастер Асем делает все качественно и окуратно ☺️
Айдана Тасыбай
Маникюрге өте ризамын! Асем шебер — өз ісінің маманы, бәрін әдемі әрі таза жасайды 💕
неизвестно неизвестно
Мастер Асем кущти прямм аккуратно жасайды уже 2 шы рет жасатып жатрмын менын тырнактарм сынып калатн баска мастерымде бул жолы быреуыде сынбад Приятно было побывать у неё рахмеет😍😘
Asel Ismatulla
Асем татеге барындар советую.Аккуратно делает маник.Сделала пару раз.Ещё она делает лами бровей,красиво получилось.Спасибо Асема татее
Алия Сарсеке
Ни в коем случае не ходите к мастеру Алие! Ресницы делает очень плохо — уже меньше чем через неделю все упали. А девушка, которая делала ногти, вообще безответственная: сделала их разного размера, криво и неаккуратно. Не прошло и недели, как лак облез, и вид стал просто ужасный. Не тратьте зря свои деньги и время!
SS
Sholpan Saparova
Лейла тате сизге коп Рахмет колыныз дерт кормесин Мен оилаганнан да оте адеми цвет шыгарып бердиниз . Кол жетимди багада. Рахмет коп коп. Енди тек озинизге келетин боламын
Shnova …
Ләйлә тате үлкен рахмет қызыл шаштан өте адем шаш шығарып бергеніз үшн көп рахмет ❤️
Аяулым Кожакмет
«Асем мастерге үлкен рахмет! Тырнағымды керемет қылып жасап берді — өз ісінің нағыз шебері!»
Ardak Dusebaev
Супер салон
жанерке ж
Асем мастерге өзім шашыма кератин жасатып жүрген. Бүгін қызымды апарды. өте ұқыпты таза жасап берді. Асем мастердің жұмыстары ұнайды өзіме. Бұйырса алдағы апта өзімде барып жасатамын.
Moldir Nurjankyzy
Очень плохой салон!!! Пришли вовремя — мастера нет, говорят придёт через полчаса. Девушки, которые делают маникюр, грубо разговаривают, просто ужас! Научитесь общаться с клиентами, девушки!
AZ
Aidana Zhubatova
Перманентный стрелканы да касты да сыза алмайды не советую Алия деген мастерили салонга претензиям жок именно сол мастер жап жасыл стрелка и ещё екеуи еки турли барманыздар окинип каласыздар мынау 10куннен кейнги результат
Бисенбайева Аида
GS
Gulshat Satbek
👍🏻👍🏻👍🏻
Ayluna🕊️ Nasirkulova
Әсем жасаған жұмысы өте ұнады шашымды креатин жасатқам,таза, ұқыпты жұмысың алға бассын
Moon .
Мастер Әсемге көп рахмет. Әсемге ламинирование ресниц жасатқам,1 айдан астам уақыт тұрды. Өте тиянақты жұмыс жасайды. Жарайсыңдар!🥰
Айгерим Калымбекова
Ужаснный салон! Антисанитария! Воляются бутылки, везде грязно! Персонал всегда отлучается во время процедуры
Вероника Fff
Антисанитария…..
Перизат Мусилимова
Мастер Алия очень грубая! Не професионал! Жду полчаса в салоне. В итоге: тағы жарты сағат күтсең күт,күтпесең басқа жерде істе. Нағылдисың маған диді. Даже не знаю что написать! Кешіріңіз,осылай болып калды күте аласызба?- деудің орнына спокооойно не енді диді. Бұдан кейін ни ногой!
asetooovna …
Асем,Алия мастерлер прям күшті жұмыстарын аккуратно істейді маған қатты ұнады😍😍😍
Ay A
Мастер Полина спасибо большое ☺️ Девочки молодцы 👏 Чистый , уютный салон 💐
Айжан Бертаева
Мен бір жыл бұрын кератин жасатып едім,Асем мастерге өте кушті жасайды, маған қатты ұнады.Бір жыл турды,өзімнің өскен шаштарым ғана буйра болып кетті,бугін барып тағыда жасатып келдім
AT
Akmaral Tokenova
Спасибо мастеру Асем!😍😍😍 очень понравилось 🫠
Аружан Жансейт
Спасибо мастеру Асем за очень качественную и быструю работу очень понравилось)))
Aruzhan Duisenbai
Маникюр Мастер Асем 👍🏻 Тугистен іздеп келген едім, маникюрді күшті әрі сапалы жасайды. Әрдайым енді Асем ханымға келемін Сіздергеде кеңес беремін 😊✅
ПК
Перизат Кудайберненова
Мне очень понравилось 😍 Всем советую
Айдана Тасыбай
Асем мастер 💕 Маған ұнадыыыы😍
Алима Ердаулет
Недавно увеличение губы 💋сделала некачественно было синяки под губой 😩 и никакой результаты 😑 эффект 0….. мастер Гульшат
SA
Sandugash Asanbaeva
уютный салон👍🏻😍
ЛП
Лаура Паттекова
Өз жұмысының мамандары екен 😍👍 маған өте ұнады
Маржан Алимбаева
Кушти молодец жумысын алга баса берсин
Шакизат Бақытқызы
Мастер своего дела Асем 😍🔥 Тырнағым 1 жарым айдан астам уақыт тұрды, причем без трещин, в целом состоянии 🫨😍😍😍🔥🔥 Бүгін тағыда маникюр жасап кеттім, как всегда все идеально!🔥
Әдемі Ақтілекқызы
Мастер Асем❤️😍
Сабина Саят
Мастер Асем🤍
Mov Avess
Самые ужасные некачественные макияжы тут, не умеют красить губы, хайлайтер ужасный еще говорят что они опытные. Даже ресницы клеили 1 через 1 просто ужас, мастер АЛИЯ ПРИНИМАЛА МЕНЯ
Fariza Islamova
Мастер Асем жұмыстары күшті. Таза әрі тиянақты❤️ Рахмет өте ұнады🥰🥰
N.
N ..
Не умеют стричь, работа не аккуратная, грубо, спешат при работе, не стоит на свои деньги
AJ
Aliya Jumakhmetova
Жаксы салон
Айым Сыдықбек
Проста круто,әдемі істеп берді.Нарашивания ресницыды жасатқаныма уже 4-5уүн болд әлі 1еуі түспедіі💔
АЖ
Аида Жетеева
Гулшат прям супер мастер постаянное клиентка
ГС
Гулсезим Сарсенбай
Спасибо большое. Приятная услуга, чистота!
Мадиа Сара Тагабаева
Спасибо вам большое 🌷 Я очень довольна вашими услугами,работой мастера и конечно же отношением к клиенту🌸