Береке Маркет
Береке маркет рахмет!!!
Акб Джума
Грубит етеді
Алинур Дюйсен
Оте зор магазин кассирша топ
БК
Бейбарысоощщащшц Курманбаев
Сатушы ага куштиии. Маган катты унайды. Косымшадан шыга салып осы жактан керектилеримди алып кетемиз мама екеумиз. Торттары таттииииии.
Nazym Kurmanbayeva
Өте таза жақсы магазиннің бірі. 🤩🤩🤩Іздегініңді тез табасын. 😎Ішіндегі өнімдердің реттілігі мен свежий барлық продукты. Сатушы қыз балалар всегда мейірімді өте сыпайы күлімдеп жауап береді. 😻 Әр Жұма сайын нан тегін😍 нитттерін қабыл етсін. Советую всем… магазин огонь ..проста 😍😍😍😍😍
ЖЕ
Жайна Ерехметкызы
Береке маркетіне жиі келеміз. Жақсы маркет. Өнімдері сапалы.
Мансур Кабыл
Магазин отте таза👍🏻 кол жетимди бага,барин табасын,,😍
GM
Gul Myrzatai
Осы магазин заттары ылғида свежии,ассортимент көп,мен 6/31 тұрам бірақ ерінбей осы магазинге келем.
Asem Sakenova
Кушти магазин👍 барине 🎁 береди😍🤗
Серік Мусаев
Күшті дүкен ізденген затыңның бәрі бар
Сұлу Сәкенова
Маған осы магазин ұнайды. Бәрі арзан
Сулу Сакенова
Күшті керемет магазин бәрі арзан заттары⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Айгера Кдыралиева
Магазин жақсы бәрі устраивает, без минусов конечно болмайды, жалпы клиентпен жұмыс істеу онай емес, по себе знаю
111 222
Продовец мужик, клиентпен калай сойлесуді білмейді, өте грубый! Бірінші рет емес үнемі солай грубое обращение жасайды, Ата-анасыз жалгыз келген кішкентай балаларға әсіресе ұрсып, жекіп тұрады! Клиентпен жұмыс істемес бұрын, калай сөйлесуді үйрен, көрініп тұр оқыман, сауатсыз адам екені!
moldir ❤
куштии магазинн❣️
Медет Сагынгалиев
Ужасное обслуживание, грубые продавцы. Типа алсан ал, алмасан кет
Tomiris K
Обслуживание плохое
Erkenaz Elubai
Кітәй қызға айқайлап заттын бағансын айтпайды короче өте жаман ағайй
Гулнур Мамырланова
Хотела купить стики на айкос, спросила на кассе, есть ли? парень кассир был груб, говоря что не курит, еще не дал пакет, у нас было кучу вещей и грубо кинул на стол покет и Я вообще то не говорила он курит или нет если не знает какие стики есть надо было вежливо сказать
DO
Dosjan Ospan
Нашар магазин лично өзіме ұнамайды. Клиентпен қалай сөйлесу керегін білмейді
Жанара Мусагиева
Хочу оставить отзыв,Как бы это не звучало,Но Приходиться.В Магазине непонятно,что,где.Товар Просроченный, Грязь,Неприятно,каждый сам по себе.На 2 этаже.Лучше закройте.Магазин.
Нельзя с коляской
Marlboro touch🚀
Керемет ,бәрі жахсы
Нурислам Альсейтов
Пол жуушы апай кешіріңізші🥺 әдейі ластайын деп ластаған жоқпыз, дүкендеріңіз өте керемет😅 келесі жолы аяғымды жууып кіремін! Келесіде ұрыспаңызшы😭😭😭
Nurislzx N
Я решил пойти купил все что надо и подошел к кассе и она не пропустила меня а хотя была моя очередь.И вот потом кассирша начала говорить мне плохие слова
Жанерке Нургалиева
Отличный магазин. Очень приветливо встречают и всегда нахожу то что нужно
Дария Сулейменова
Хороший магазин, вежливые сотрудники и выбор большой! Рекомендую👏🏻
Айгуль Джиесова
Всегда беру продукты в этом магазине. Удобно что большой и рядом с домом. Все всегда свежее. Если что то надо то девочки продавцы всегда и быстро подскажут. Отдельное спасибо девочкам на кассе. Всегда вежливые спросят как дела )) и никогда не видела чтоб недовольные сидели ✊🏻👌🏻
RR
Ralan R
Бабка с белыми ресницами на кассе противная на нет
Ayauka L
На витрине просроченные продукты !!! Будьте внимательны, уже не первый раз ... Ужас!
Клиент Клиент
Бәрі бар ішінде: тамақ, хим. Заттар, жеміс-жидек. түнге дейін жұмыс істейді. Каспи банкомат пен Постамат та бар 2 этажында орнаоасқан
DE
Dina Eltuzerova
Өте керемет магазин . Қай уақытта барсаңда қыздары күліп қарсы алып , керек затыңды тауып береді . Алма Сити бойынша ұқыпты заттарының бәрі орнында , тап таза дүкен деп айтар едім . Қыздардың еңбегі адал . Нүргүл , Эльзира өз ісінің маманы . Бұл кішігірім дүкен емес ең арзан маркет , ассартимент жоғары . Саудаларыңыз бола берсін ! 🥰🥰🥰😍😍
Карлыгаш Абилкайрова
Өте жақсы магазин, сотрудниктері күшті жұмыс істейді.Өткенде Перизат деген қыз болған молодец сыпайы екен.😄💐💐💐 Бұл магазинге негізі жиі барып тұрамын жолдасыммен.😃👍🏻👍🏻 Товарлары свежий ұнайды бәрі дәмді Магазиндеріңіз дами берсін, бағасы да арзан қолжетімді 👍🏻👍🏻👍🏻Ана Перизат бойдақ болса айтыңдар, балама алып берсем ба деп отырмын енді😄😄😄
ГМ
Гульназым Мырзалы
Мне очень нравится Береке маркет , все продукты есть, продавцы приятные девочки. Продукты все свежые поэтому каждый раз только здесь покупаю!!!!
ДБ
Данияр Бедеров
Керемет магазин ерте ашылады!
D
DONATE
Хорошо обслуживают клиентов,выпечка всегда свежая
Аида Немербаева
Очень приятные продовцы и кассиры. Всегда все свежее и вкусно
Sultankhan M
Хороший магаз
Жанара Турсунова
Хороший Магазин,Кассиры С уважением общаються,Рахмет им за это.
НИ
Назым Искакова
Продавец Айгерим апай такая классная, приветливая. Глаза красивые)
ЕЖ
Елзира Жумагул
Самый лучший магазин в Алма Сити✅
Нұрай Ізімбай
Өте керемет магазин продавецтері жақсы жұмыс жасайды бағаларыда өте тиімді әрі жақсы обслуживание өте жақсы
Т
Темирлан
Магазин өте үлкен, продукты алып ,аралағанға өте ыңғайлы, қалаған затыңды табасың. Отбасымызьен тек очы дүкенге барамыз. Продавец қыздар да өте жақсы👍👍👍👍
Мираслава Маратова
Отличный магазин приятные вежливые продавцы ,большой ассортимент товара
КБ
Кугенбай Бакдаулет
Бәрі бар екен, кассир де продавецтері де өте жақсы жұмыс істейді. Жиі келе бергін келеді. 👍
Айман Смағұл
Обслуживание өте жақсы, өнімдері сапалы әрі тиімді бағада. Бізге барлығы ұнады
Аяж 🫶
Өте керемет дүкен. Ассортименттің барлық түрі бар.Просто вауу😻