Gulnur nails
Ногтевая студия
ИП Жалғасбаева
Наргиз Орынбекова
Хожу уже год. Всегда всё идеально! Маникюр держится отлично, без сколов и отслоек. Записаться можно в удобное время. Гулнур супер мастер. Рекомендую 💅✨
Shynar Baqytzhan
Алдын ала жазылғанмын, бірақ тура уақытында келсем не жауап жоқ, не одан кейін кері байланыс жоқ. Мастер үйінде қабылдайды. Осындағы жақсы пікірлерге қарап жазылып едім, босқа уақытымды кетірді. Жауапкершілігі жоқ адам
Айым Мейрамбекқызы
ұнадыы👍👍
Beket Abatov
👍🏼рахмет күшті
Aruzhan Mambetali
Шикарный маникюр, спасибо мастеру Гульнур, очень приятная🥰
Айдана
У Гулнур золотые руки 🤍 Маникюр просто идеальный аккуратно, красиво и с душой! Атмосфера такая приятная, что время пролетело незаметно. Без сомнений, вернусь снова!
ZA
Zhuldyz Askarkyzy
Отличный мастер, понравился маникюр😍Несмотря на короткие ноготочки, сделала всё как я хотела🤗🥰👍🏻
Aknur Maksatovna
Күшті жасайдыы бәрі идеально😍 советую девушки
Aiym Valeriy
Маникюр просто шикарный!! Быстро, качественно и красиво😍
Зорбайкызы Алтынай
идеально жасайды😍 мастер күшті вообще,рахмет сізге🥰🫶🏻
Айгерим Даулет
Қолы алтын, күшті мастер😍😍 Советуююю девушки💖
SAULE ABISHEVA
Мастер Гулнур🌺 ұқыпты жұмысыңыз үшін рахмет😍 Көңілімнен шықты.
Sima .
Мастер мне очень понравилась😻 сделала все аккуратно и чисто!) получилось как я хотела)) очень довольна этим результатом, советую этого мастера🔥
Aida Zh
Гулнур топ мастер! Тек осы мастерге барамын, жұмысын өте тиянақты ұқыпты жасайды. Маған қатты унайды жұмыстары 😍
Актоты Ғалымжановна
очень хороший мастер, делает все аккуратно и качественно. Я довольна. Маникюр носится чудесно, ничего не трескается и не отваливается. Всем советую данного мастера!
НБ
Нуршат Бакытжанова
Очень аккуратно и чисто делает свою работу😍Уже не первый раз делаю у нее.Сама девушка очень опрятная и приятная 👍
Kamshat Aldanazar
Топ мастер🔥 уже бираз жыл осы мастерге жасатам. Жасагандары сынбай и узак турады👍🏻 барлыгы стирильно и акуратно😍
Gz
Gulnaz zhalgasbaev
Пряям кушти мастер жумысын оте керемет жасайды оте укыпты жасайды куралдары,жумыс истеген жери таза ынгайлы Оз жумысынын мастери ешкандай ауыртпай укыпты жасайды.лактары бари качественный оте керемет👍🏻👍🏻😍
NM
Nurdana Makuova
Мастер Гүлнұр😍 Өз ісін жақсы көріп, сапасына мән беріп жасайтын үздік мастер!! Жасатқан маникюрым 2 айдан асып тұрады👍🏻 Сапалы және таза! Өзі секілді әп-әдемі етіп жасап береді Қыздар ;) Советую💯
Шокан Адай
жена рада!!! спасибо ❤️
Ainur 🌸
Өте ұқыпты әрі тез жылдам жасайды. Жасаган ісі ұнады. Қыздар если что советую Өкінбейсіңдер. 100% гарантия 👍🏻🫶🏻