Kami kids
Z Bb
Limur King
КС
Катя Саматова
Өте нашар садик Қызымды ұрды үлкен топтың тәрбиешісі.Қызым айтып келіп жүрді.Балаларыңызды бермеңіздер
Ж
Жена
Мы ходим в Ками Кидс с открытием садика и нам очень нравится. Малыш с удовольствием ходить. Спасибо коллективу
АУ
Айнур Увайдулина
Керемет садик . Оте таза . Апайларыда Жаксы . С удовольствием ходим ❤️😘
Назгуль Кожакова
Ками Кидз қызметкерлері өте білікті, қызым балабақшаға қуана қуана қалмай барады, бізге развозкасы өте жақсы болды балаларды таңертең және кешке уақытында алып кетіп әкеледі көңілімізден шығып жатыр
ГТ
Гульнур Туребекова
Садик балапандарыма унады, тарбиешылеры отте миырымды, кулып карсы алады.