Barakat
Кафе
4.4
4.4
Elvire Abuova
Осыған дейін 5 жұлдыз қойғанмын алып тастадым.Повар ауысып кеткенба тапсырыс бергендеріміздің барлығы дәмсіз. Сушилар вообще сырой. Пиццасыда бұрынғыдай емес.Обшым алғаныма қатты өкіндім
Жанна Нарманова
Очень понравилось кафе: пицца вкусная, тесто тонкое, начинки много. Заказ принесли быстро, атмосфера уютная, свежая и сытная, здесь бываем часто с друзьями, и я закажу именно пиццу
Farida Dautkyzy
Сегодня очень были голодные, заказали лагман, манты, суши, фри, салатик всё очень вкусно как дома, отдельно хочу отметить суши кажется запечённое лалось, нереально вкусно, даже подруга которая не кушает суши попробовала и заценила, большое спасибо!
Газиза Акназарова
Тамақтары өтее дәмді пиццасы өтте керемет, чикендері сочный суппер, Сушшилері дәмді тәбетіңді ашады, фрилары тәбетті ашады керемет қуырылған
M
MakenZo
Шаныракта дены дурыс Жер осы Истеринизге береке берсын
Ерсаги
Дағдарыс күшті постоянно заказ береміз
BY
Bayan Yeshmuhametova
Ужас ваше , отзыв калдырайн десен опубликовать естылмид
Нумеролог Асем🔮 С
✨ Өте дәмді болды! Пиццасы да, сушилері де керемет 😋 Демалыс күнін осындай дәммен өткізудің өзі бір рақат! Қызым да қатты ұнатып жеді 💕 Рақмет сіздерге!
К
Кайрат
👍👍👍👍👍
Арайлым Баелова
Қыздарға рахмет обслуживание кушты тармақтары дәмді тер әкеп берді молодец
ЕА
Ерасыл Ахантаев
24/7біз тамақ ішетінбіз,бүгін біз кафене тамақ ішуге барған едік.И кафеде бір түрлу күйіктің ба то ли быр нарсенің иісі шығып тұрды.Қыздардан освежитель сеуіп койыңдаршы деп едік.Айтпесе тамақ ішуге невозможно болдық,тез кеткісіміз келді😔😔
Алтынай Бердібекқызы
Просто вау,біздің семьяға катты ұнаиды,сервиста керемет.💕👍🏼👍🏼👍🏼 Сізге көп көп ракмет.Кыздар өте миәрімді,тамақтын немен жасалғанын бәрін түсіндіріп береді.Сіздер жаксы сөйлесеңіздер оларда жаксы жауап береді.Оларғада түсінушілікпен карайык🫶🏻💕❤️❤️❤️❤️
FERIDE TUFANOVA
Еда вкусная из за этого беру второй раз но но девочки внутри ужас стоят и освежитель для воздуха брызгают в зале просто ужас что то говоришь ответы на готове у них. Как будто для красоты ходят здесь.
Сидят болтают не подходит когда зовешь недовольные еще…
NN
Nurila Nurbatchanova
Блюда очень вкусные, но именно официантка капец, медлительная что ли. Вчера были и неделю назад. Работает как будто ей не платят за это или что. Может ее научите как общаться с клиентами, не знаю даже. Но все было вкусно. Всегда тут заказываю и прихожу. Из за еды!!!
Айнура Куттыбаева
Оте нашар. Кызмет көрсету сапасы 0.
Еркежан Рахимқызы
Пицца сушилары өте дәмді бізге қатты ұнады, Бағалары қолжетімді, ішкі атмосферасы жақсы
SA
Speedster Alihan
Кайф
Nurai Kuanyshkyzy
Заказ дела, доставку не сделали, 3 раза поменяли доставщика. Час прошел вроде не далеко блин да я бы их бы доставщику заплатила бы нет блин. Когда запросила возврат не сделали. Пусть себе оставлять если не бояться Аллаха и Судного дня когда из за их неправомерное обогащение получать свое.😡
ГА
Санжар .
Очень вкусно советую Дария деген кыз жаксы обслуживать етти 👍👍
ГД
Гүлсім Дәулетқызы
Еркежан официант өте керемет жұмысына тиянақты,адаммен сөйлесуіде жақсы,қызмет көрсету деңгейі жоғары👍🥰 Жабылып жатсада заказымды соңына дейін қалып жетуін қадағалады☺️ жауапкершілігі тамаша👍 Barakatтың Тамақтары өте дәмді барыпта ішеміз,үйгеде алдыртамыз Персонал мықты жұмыс жасайды 👍👍👍😍😍😍
Гулзат Кайраткызы
Бенто торттары дамді 👍
AI
Aitolkyn Islamkyzy
Суши пиццалары бәрі дәмді. Отдуши истит. Үлкен үлкен етіп😋👍
Арман Салиев
Өте жақсы сервистеріде, тармақтарыда, бағаларыда ! Қол жетімді,ойдағы бағалар! Тапсырыс уйгеде бердік, барып отырыпта жеп көрдік, бәрі керемет! Ішіде таза , сыртыда көлік тұраққа ыңғайлы !
MA
Moldir Aben
Сегодня мы с племянницей были здесь, заказали суши и пиццы было очень вкусно было прям супер спасибо огромное ин шаа Аллаһ 🤲 скоро ещё приеду так что особенное спасибо кто делал суши и пиццы для нас сегодня 26.08.25 желаю удачи и успехов 🥰❤️
Анёкина
Онлайн тапсырыс берейін деген едім,20 минуттан кейін ғана тапсырысқа қарады, тамақ бар-жоқ екенін сұраймын деп тағы – жауап жоқ. Тапсырысты отмена еттім, кешірім де болмады.... Мұндай жауапсыздық клиентпен жұмыс жасауды жетілдіру қажет екенін көрсетеді.
ЕЗ
Ержігіт Зейнетулла
Баракат уан лавв❤💕❤😜💕
Ерке Сая
Суши пицца оте дамды 😍😍😍 Доставка тез келды ыстыктай 👍 Багасыда жаксы 👍
Жакенски 099
Плов комбосы өте жақсы👍🏻
Амина Александр
Өте дәмді сушилер пицца вообще бомба🙂
NE
Nursaule Eleugan
Осы жердің тағамдары дәмді баракат кафесіне келген кеңес беремін
Арайлым Бейбиталиевна
Ең бірінші: пицца жұмсақ дәмді, чиккен қытырлақ және балғын, фри ыстық тұзы керемет. Барлық тағамдары өте дәмді келді. Екінші: жылдамдық. Тапсырыс өте тез дайын болды. Үшінші: сервис пен жеткізу. Жылдап жауап пен жылдап жеткізу барлық тапсырысымыздың ыстықтай келуіне ықпал етті. Баракат ұжымының қызметіне рахмет, жұмыстарыңызда береке болсын🫶🏻
Гүлмарал Таубаева
Нет никаких условий для посетителей. Во 1х жарко на вес зал только один кондёр 2х стол грязный официантка подошла меню принесла но на столе были мусора от предыдущих посетителя она не забрала и не вытерла стол. На счёт кухни нечего не могу сказать так как не хотели там оставаться.
Эльвира Пурканова
Капец от жары офигели, один кондиционер на весь зал , так и не покушали не смогли не знаю какая кухня . Не советую , невозможно в такой жаре кушать .
FB
Feruza Batirbaeva
Очень уютное кафе с вкусной едой и приятной атмосферой. Всё понравилось!
Алтынай Канашева
Суши дәмді
zhanerke i
оффициантка Амина такая милая 🥰 хорошо обслуживает, улыбчивая . улкен рахмет 🙏🏻
Ас-саляму алейкум ва-раматуЛлахи ва-баракятух. Кеше барып сірне мен суши жедім дәмі керемет алдында суши ұнамаған еді, адамдарыңыз ауысып тұрады ма? Кешегі адам жақсы жасайды екен суши жақсы сірнеде керемет өзіме қатты ұнады❤️ Бірақ Кешегі жүрген официантка ұнамады қабағы түйіліп, маған бір тегін беріп жатқандай әрең жүрді ғой сірнені салып алып кеттін ыдыс сұрап едім әрең берді ғой 😏 осындай бір адамның кесірі мың адамға тиеді қадағаласаңыздаршы жұмыс болған соң күліп жүріп қызмет көрсету керек сол үшін ақшасын алады ғой тегін істеп жатқан жоқ😏 Суши жаайтын мен сірне жасайтын кісіден айырылып қалмаңыздар үйткені көп жерде дәмді етіп жасай алмайды бұлай🫠 жұмыстарыңызға берекесін берсін
Ерлан Орал
Фри с мясом жеп қажет емес пыспаған
Серикбол Жаппарович
Кондиционер не работает, жарко, чай как будто вчерашний, позор а не чай, лимонад тёплый, пришлось вернуть чтобы поставили в холодильник, обслуживает девочка как будто ей 16 лет, и ведёт себя как будто я непрошенно пришёл к ней в дом, через не хочу еле еле ходит с недовольным видом
SZ
Shyryn Zhumakhan
С собой сет заказ берип алатынбыз всегда , осы жолы жақын тургасын балалармен бирге барганбыз , кутип отырган уақытта балаларыңыз шулады деп сойлеп🤦♀️🤦♀️🤦♀️ бала болгасын ойнайды , шулайды. Между собой сокаться етип , ахлеп ухлеп туфилдеп өлді бір-бірімен. Келесиде есигине баламен кирмендер деп жазып койсын🤦♀️🤦♀️🤦♀️ енди бармаймыз
НТ
Назар Турсынбаев
Все очень вкусно, не ожидал конечно. Персонал хороший, обслужили улыбчивые девушки👍🏻
𝐈𝐬𝐚𝐞𝐯𝐚 𝐀𝐫𝐚𝐲𝐥𝐲𝐦
Маған қатты ұнады. Офицанттарыда өте жақсы тамақтарына сөз жок , бағалары вообще арзан. Семьямызбен барамыз бірімізге ұнайды поворларына респект. Админі или бастығы да оте түсіністігі мол жақсы жан. Алла берекесін берсін
ЖЖ
Жібек Жолшыбай
Тағамдары өтее дәмді😍😍
Ақберен Бектұрсын
өте куштиии🔥🔥🔥
Aizere _bektyrsun_
Ма зор ғо тамактарыда керемет😍
Aigerim Kalibaeva
Кызмет корсету оте нашар админде официанттарда дореке сойлеседи осымен канша рет болды
СО
Сымбат Омарова
Тура өзім қалаған дизайнмен жасап берді 👍🏻 Өте дәмді болыпты, қолыңыз дерт көрмесін 😍👍🏻