Barakat
4.4
4.4
Макпал Бекмуратовна
В восторге
Өте дәмді кафе. Барлықтарыңызға келуге кеңес беремін. И ол жерде торттар бар, бір алып жеп көрсеңіздер Құлпынай, куликовскийға мүлдем бармайтын боласыздар.(шынайы отзыв)
Balziya Mukhtar
кушти
MA
Moldir Aben
В восторге
Сегодня мы с племянницей были здесь, заказали суши и пиццы было очень вкусно было прям супер спасибо огромное ин шаа Аллаһ 🤲 скоро ещё приеду так что особенное спасибо кто делал суши и пиццы для нас сегодня 26.08.25 желаю удачи и успехов 🥰❤️
Ж
Жандос
Совсем не понравилось
Пловтарының еті күиіп кеткен еттен салып берді сабой алған едім үиге келіп ашып жеп едім еттері жұпжұқа и сосын күтіп кеткен тістесең тісің ауырады не ол адам құсап ақшаға аласың итке пісіріп бергендей салып береді еттеріңізді дұрыстап пісіріп салсаңыздаршы адамбыз ғой аз салғанын аитпаяқ қояиын неболмаса дұрыс пісіпіп жұмсақ қып тамақтарыңыз бара бара нашарлап баратыр
Ermek М
Совсем не понравилось
Долгое обслуживание 17.40 заказали лагман, принесли 18.30 17.40 заказали чай, принесли 18.36 Заказали Клубничн сок принесли зеленный Еда не горячая Чай не то что заказали
Tosha Dj
Совсем не понравилось
Самый ужасный заведение За обслуживание берут 10% но обслуживание нет сами нужно забирать стаканы ложки у стойки ужас ужас Грубое общение с клиентами советую всем не ходите в это заведение разочаруетесь
Ламинат Luxe
Совсем не понравилось
Тамактары дәмді бірақ ішкің келмей қалады өте нашар сервис жоқ официанттарына қарап тамақ ішкің келмей қалады
Қазақстан 2050 Қазақстан
Совсем не понравилось
Хазяндардың дым кінәсі жоқ бұл жерде. Қыздары шли нагли. Ішсең іш ішбесең есік әні деп бедірейіп дұрстап жауап бермейді қисайып. Сененде басқалары келед дегендей. Атак тамақтарына ешқандай сөзім жоқ керемет 🤘тамақтары. Проста Админ Афисанттарын ауыстырса жақсы болар еді
5 посещений
𝑨𝒅𝒊𝒍 𝐙𝐡𝐚𝐫𝐦𝐮𝐤𝐡𝐚𝐧𝐛𝐞𝐭𝐨𝐯
Совсем не понравилось
Қашан қарасаң тамақ жоқ ешкім сервиске қарамайды тамақ тек плов оның өзі болса бір сағатсыз шықпайд Бірінші рет емес өте нашар жауапсыз
Орал Базетулы
Совсем не понравилось
Тамақтары негізі дәмді бірақ постоянно тамақтары жоқ поварлары жалқау кейде түскі 12 де келсен жабықпыз деп тұрады
EN
Erbolat Nurlanuly
Совсем не понравилось
КЕЛМЕҢДЕР БІР ТАМАҚ БЕРЕ ҚОЙСАҢ ЖОҚ ДЕП АР ЖАҒЫНАН ОФИЦАН ЗАКАЗ АЛыП БАР ДЕСЕ КХНЯДАҒЫЛАР ЖОҚ ДЕ ДЕП АЙҒАЙЛАП АДМНЫҢ АППЕТИТІН ҚҰРТЫМ
Кымбат Клышбек
В восторге
Барлығы керемет ұнады! Ас мәзірі бай, тағамдары ерекше дәмді, порциялары тойымды. Аспаздарға үлкен рақмет! Қызмет көрсетуі де жоғары деңгейде. Міндетті түрде тағы келеміз!
Еркежан Рахимқызы
В восторге
Пицца сушилары өте дәмді бізге қатты ұнады, Бағалары қолжетімді, ішкі атмосферасы жақсы
ГА
Гульнара Абдирова
Бәрі керемет, әсіресе тамақтары🥰🥰🥰
9 посещений
Nuraly bratan
Не понравилось
Заказ бердік 40-50минут куттік өте узақ сервис жаман
.. ..
В восторге
кеше досавкамен суши пицца алдыргам,оте дамды екен сынылым бишара маз болып калды👍🏼тойып жеп алды
NN
Nursulu Nurlankizi
В восторге
Тамақтары өте күшті әсіресе плов зор😍офицанттардан Зарина деген қыз өте тамаша😁
Elvire Abuova
Совсем не понравилось
Осыған дейін 5 жұлдыз қойғанмын алып тастадым.Повар ауысып кеткенба тапсырыс бергендеріміздің барлығы дәмсіз. Сушилар вообще сырой. Пиццасыда бұрынғыдай емес.Обшым алғаныма қатты өкіндім
Частый гость
Жанна Нарманова
В восторге
Очень понравилось кафе: пицца вкусная, тесто тонкое, начинки много. Заказ принесли быстро, атмосфера уютная, свежая и сытная, здесь бываем часто с друзьями, и я закажу именно пиццу
В восторге
Ас-саляму алейкум ва-раматуЛлахи ва-баракятух. Кеше барып сірне мен суши жедім дәмі керемет алдында суши ұнамаған еді, адамдарыңыз ауысып тұрады ма? Кешегі адам жақсы жасайды екен суши жақсы сірнеде керемет өзіме қатты ұнады❤️ Бірақ Кешегі жүрген официантка ұнамады қабағы түйіліп, маған бір тегін беріп жатқандай әрең жүрді ғой сірнені салып алып кеттін ыдыс сұрап едім әрең берді ғой 😏 осындай бір адамның кесірі мың адамға тиеді қадағаласаңыздаршы жұмыс болған соң күліп жүріп қызмет көрсету керек сол үшін ақшасын алады ғой тегін істеп жатқан жоқ😏 Суши жаайтын мен сірне жасайтын кісіден айырылып қалмаңыздар үйткені көп жерде дәмді етіп жасай алмайды бұлай🫠 жұмыстарыңызға берекесін берсін
Ерсултан Алмисаев
Все вкусное Аяулым хорошо обслуживает 👍🏼
Олжас Нургалиев
В восторге
Өте жақсы тамақтары да дәмді 👍👍
6 посещений
Aliya Toksambaeva
Тамақтары өтте дәмді😍🤤 Аяулым молодец✊🏻👍
9 посещений
Ару Темерхан
Совсем не понравилось
Унаиады,клиент калай болсын солай кутп алды
Аяулым Нұрланқызы
В восторге
өтте жақсы тамақтары барлығы дәмді ❤️💙
Частый гость
Насиба Даулетмуратова
В восторге
Сирнеси отте дамди маган унайды
BS
Baidibek Safar
Өте дәмді 👌
EB
Ersingul Bakyt
В восторге
Бізге ұнады, тамақтары дәмді болды
Zhanerke Aidarbekova
бенто торттары дамды
🐬 .
Понравилось
Все классно
M
MakenZo
Шаныракта дены дурыс Жер осы Истеринизге береке берсын
Асем Сема
В восторге
✨ Өте дәмді болды! Пиццасы да, сушилері де керемет 😋 Демалыс күнін осындай дәммен өткізудің өзі бір рақат! Қызым да қатты ұнатып жеді 💕 Рақмет сіздерге!
ЕА
Ерасыл Ахантаев
В восторге
24/7біз тамақ ішетінбіз,бүгін біз кафене тамақ ішуге барған едік.И кафеде бір түрлу күйіктің ба то ли быр нарсенің иісі шығып тұрды.Қыздардан освежитель сеуіп койыңдаршы деп едік.Айтпесе тамақ ішуге невозможно болдық,тез кеткісіміз келді😔😔
FERIDE TUFANOVA
Совсем не понравилось
Еда вкусная из за этого беру второй раз но но девочки внутри ужас стоят и освежитель для воздуха брызгают в зале просто ужас что то говоришь ответы на готове у них. Как будто для красоты ходят здесь.
NN
Nurila Nurbatchanova
В восторге
Блюда очень вкусные, но именно официантка капец, медлительная что ли. Вчера были и неделю назад. Работает как будто ей не платят за это или что. Может ее научите как общаться с клиентами, не знаю даже. Но все было вкусно. Всегда тут заказываю и прихожу. Из за еды!!!
Ayaulym 💜
😋😋
Erd Reihert
Вкусно!
Абдуғани Бегайдар
В восторге
Дағдарыс күшті постоянно заказ береміз
Азамат ,
Совсем не понравилось
Взял нагетсы , но в нутри практически нет вобще мясо сплошное тесто , смог сфоткать памяти не хватило, мясо в лагмане нету , шандыры которые практически не возможно пережевать, деньги берут и проталкивают на авось
Совсем не понравилось
Сидят болтают не подходит когда зовешь недовольные еще…
Газиза Акназарова
В восторге
Тамақтары өтее дәмді пиццасы өтте керемет, чикендері сочный суппер, Сушшилері дәмді тәбетіңді ашады, фрилары тәбетті ашады керемет қуырылған
Bak Oren
Дәмі күшті бірақ жауап бермейді.10-20 мин күттім әлі жауап жоқ😡
К
Кайрат
👍👍👍👍👍
Гүлмарал Таубаева
Совсем не понравилось
Нет никаких условий для посетителей. Во 1х жарко на вес зал только один кондёр 2х стол грязный официантка подошла меню принесла но на столе были мусора от предыдущих посетителя она не забрала и не вытерла стол. На счёт кухни нечего не могу сказать так как не хотели там оставаться.
Nurai Kuanyshkyzy
Совсем не понравилось
Заказ дела, доставку не сделали, 3 раза поменяли доставщика. Час прошел вроде не далеко блин да я бы их бы доставщику заплатила бы нет блин. Когда запросила возврат не сделали. Пусть себе оставлять если не бояться Аллаха и Судного дня когда из за их неправомерное обогащение получать свое.😡
BY
Bayan Yeshmuhametova
Совсем не понравилось
Ужас ваше , отзыв калдырайн десен опубликовать естылмид
UK
Ulbosin Kuchkarova
Не понравилось
Отлично всем советую 🫶🏻
ЕЗ
Ержігіт Зейнетулла