Em bolsyn!
Куаныш Акимбаев
Багалары оте кымбат екен 2 есе
ДД
Динара Дильдабек
Хорошая аптека, спасибо фармацевту, спросили то что хотели несмотря множество людей нас хорошо консультировали , будьте здоровы, спасибо большое ☺️
🕊 Гуни🤍
Хорошая аптека,всё есть🫶🏻❤️
Айдана Жайлауова
Забежала купить Гроприносин. Его не было в продаже. Попросила альтернативу - ПРОТИВОВИРУСНОЕ! Фармацевт продала нам Флукап, сказав что он лучшее противовирусное чем Гроприносин. Приехав домой решила проверить и слава Богу что не дала ребенку. Флукап оказался противоГрибковым! Прошу провести проверку на знания всех лекарств! Есть же люди которые доверяют аптекам и сразу дают лекарства детям, себе. Неправильное лечение плохо скажется на здоровье! Проверяйте перед употреблением назначение лекарств. Берегите себя!
Eb
Em bolsyn!, аптека
11 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Айдана! Благодарим, что нашли время поделиться своим мнением. Хотим уточнить что, Флук…
Moldir Ayapova
Бағалары өте қымбат ,мен больницада жатқан едім сіңліме диоксидин 10мл 1уп ала салшы деп жазып жібердім.Маған звандап бағасы 6500екен деді .Мен жарайды дедім .Бірақ маған әкелгенде 5мл 1уп болды .Сосын сіңліме айттып мүмкін 5мл беріп байқамай 10мл бағасын айтқан шығар деп .Ол қайтадан барды .жоқ дұрыс бердік 5мл 1уп бағысы 6500тг деді .Мен Раузадан бағасын звандап сұрадым .Оларда 5мл 3000тг ,ал 10мл 5900примерна .Жарайды деп ала салдым .Жаңбыр қатты жауып тұрған .Қайта қайта сіңілімді жүгірте бермейін деп қайтармадым .Ещё менің жазғанымды оқыған 10мл 1уп дегенімді .Но сіңіліме 10мл жоқ екенін ескертпей 5мл беріп жіберген .Солай жасауға болама .Мен түсінемін егер 500,1000тг қосса .3500тг қосу деген өте ұят нәрсе.
Маржан Ерликбаева
60 теңгелік аспирин неге 200теңге???Дәрілері қатты қымбат
Aruzhan Nurlanovna
Аптека өте күшті, фармацевты образованные, барлығын доступно түсіндіреді Мерей Айнура топ топ падам падам🤩
Sanzhar .
Аптека оте Жаксы еки формотцеф кыз бар Айнура мен мерей оте Жаксы обслуживание жасап Жаксы тусндрп сатады всем советую ❤️
Zuhra Sayd
Ішінде Ксерокопия Зашитний стекло Фото печати Распечатать Визитка регистрация Пиндоудо обучение Ашылды келіңіздер
Ulykbek Satymkul
Бағалары өте қымбат, баска 3000 тгнын дарысы например осы жерде 6000 тг 2 есе бағасы
as
aytolkin salimova
Типо сервис очень потрясающий особенно Фармацевт Земфира помогла выбором очень опытная. Большой спасибо вам Земфира за помочь мне ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Алла разы болсын сизге ❤️❤️❤️
LE
Lailo Elmuratova
Medsestra ochen horoshaya I dobraya
Aibek Sundetbay
Возврат жасаған жоқ дым ұнаған жоқ кассада тұрған адам ұрысып берді 🤮🤮
Дамир Хан
Аптека хороший есть много ассортименты всем советую 😊
Айдана Айтуган
Хорошая аптека, приятный персонал
Jomart Smagul
Іздеген дәрімді таптым👍
Назерке Нурлес
Земфира аптекадагы сатушы Алла разы болсын балам ауырганда карап керекти дарилерин берди рахмет
Юлия julia_lind
Хорошая аптека рядом с домом. Дружелюбные профессионалы, всегда помогают сделать правильный выбор. И по телефону подробно консультируют. Была бы возможность поставить 10 звёзд поставила бы их. Хорошие эконом цены.
ЖБ
Жасулан Беков
Добрый день! Всем советую эту супер аптеку, понравилось тем, что все в наличии есть, проконсультировали по всем лекарствам🔥👍
IY
Inzura Yedirekova
Отличная аптека с хорошим ассортиментом, все необходимые лекарства были в наличии, цены очень приемлимы, фармацевт дал подробную консультацию по каждому препарату, очень довольна, всем советую👍
Даулет Сатбаев
Жаңа аптека. Жаңбырлы күні барлық іздегенімді бір жерден таптым. Рахмет
БК
Бактияр Кенес
Іздегеніңді табасың. Фармацевттер өз ісін біледі әсіресе бойшаң келген сары жігіт 🤪
DO
Daniyal Orynbekov
Есть препараты которых нет в городе
РР
Рахат Рахат
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
LA
Lora Abdieva
Аптека замечательная, всегда можно получить консультацию. Отличное обслуживание и приемлемые цены.
Arnat Muratbek
Ышындегы сатушы жыгыт красавчик),ырзамын.Жумысын быледы
ША
Шапагат Амантай
😍❤️Кушты аптека
Нуршат Еркин
Кушти аптека екен👍 ишинде бари бар
Сабрина Бисембаева
хороший завидение содержит все лекарства обслуживание все отлично ❤️
Акбаян Саттар
Күштіі аптека😍 Ішінде тапқаныңнын барлығы бар🥰🥰
АЕ
Акерке Ержанкызы
Өте жақсы аптеке, кызмет корсетип жаткан фармацевттерге коп коп рахмет өте жақсы деңгейде қызмет көрсетеді, ішінде іздеген дәріңнің бәрін табасын👍🏿
Daniyal Mustafaev
Чистая аптека😍