Жанбота
Частный детский сад
AN
Aknur Nurmakhanova
Прекрасный садик, персонал внушает доверия , весело и дружно
АЖ
Азия Жаинакова
Хочу выразить благодарность новой заведующей нашего детского сада. С первых дней ее работы заметны положительные изменения: порядок, организованность, внимательное отношение к детям и родителям.Чувствуется профессионализм и заинтересованность в развитии сада. Очень приятно что заведующая открыта к диалогу, прислушивается к мнению родителей и старается создать комфортную и безопасную атмосферу для детей. Видно что человек работает с душой и переживает за свое дело .
Марина Алехина
Очень хороший детский сад, воспитателя внимательны, приветлевы и ответственный
MB
Moldir Batyrhanova
Арзыгуль ханым, поскольку вы сами являетесь директором детского сада «Жанбота», вполне естественно, что вы его хвалите. Однако, если говорить откровенно, практически все дети оттуда ушли — можно сказать, что родители были вынуждены забрать их и «сбежать» из этого детского сада. Возникало множество различных проблем и неприятных ситуаций. Со стороны родителей неоднократно подавались жалобы в РОВД, и на данный момент детский сад находится в чёрном списке. Лично я не рекомендую данный детский сад другим родителям.
Арзыгуль
Очень хороший детский сад! Воспитатели — внимательные, добрые и действительно любят детей. Здесь создают тёплую и комфортную атмосферу, в которой ребёнок чувствует себя уверенно и с удовольствием идёт в сад. Отдельно хочется отметить дополнительные занятия: английский язык и тхэквондо — проводятся на высоком уровне, ребёнок получает новые знания и навыки. Мы очень довольны садиком и благодарны всему коллективу за заботу и развитие наших детей!
НМ
Наргиз Мамтилиева
Оте жаксы садик киздарима унайды апайларыда тамаша кисилер сурактарга уакытылы жауап береды жанадан ашылган садик екени коринип турады ауласы, садиктин иши таза суреттерды жеп жаткан тамактарын уакытылы групага жиберип отырады тайквондо агылшын тили киреди балага садикте кур жургенше керек деп ойлаймын осындайлар оз басым ризамын садикке апайларга агайларга жумыстарына тек сатилик тилеймин👍👍
ЖМ
Жаннура Мухатаева
Жанбота бала бақшасына үлкен алғыс білдіремін! Қызыма өте жақсы қарайды, тәрбиешілердің жұмысы көңілден шығады. Әсіресе Бахара пай мен заведующий Гүльмира Абильбаевнаға ерекше рахмет айтқым келеді. Әрқашан жылы қабылдап, барлық жағдайды түсіністікпен шешіп береді. Еңбектеріңізге рахмет! Таеквандо және ағылшын тілінен беретін мистер Кэрриге рахмет айтқым келеді, үйірме қызыма қатты ұнайды.
ш
шолпан
Отдала своих двоих детей в этот детский сад. Хорошие и вежливые воспитатели. Хочу отдельно отметить заведующую очень приятная женщина, всегда улыбчивая! Пока садиком довольны☺️
Бб Жумагулов
Екі қызым осы балабақшаға барады өте керемет ұнап жатыр, Таңертең Гульмира апай қуана күтіп алады, көп деген үйірмелер бар , бір сөзбен айтқанда бәрі ұнады !
Акнуо Несипбаева
Биздин райондагы ен жаксы садик👍 Заведующий керемет киси Заведующий емес сол садиктын универсал кызметкери, оз исинин маманы, балалардын бари сол кисини кушактаганына караганда жаксы адам екени коринип тур, тарбиешилери де оте керемет Жалпы садик ойымнан шыкты, казирги заманда бундай жаксы кызметкерлери бар садик жоктын касы
Ю2
Южанка 2710
Жанбота балабакшасына алғысым шексіз! Таңертең заведующаядан бастап тәрбиешілерге дейін жылы қарсы алады, чатқа әрдайым тамақтарын, сабақтарын салып отырады. Ризамыз, ұжымға үлкен рахмет 🥰
Aruzhan Smaiyl
Хочу оставить честный отзыв о садике Жанбота. Мы ходим сюда не первый день, и могу сказать, что в целом очень довольны. Особенно хочу отметить заведующую Гульмиру Абильбаевну-она всегда встречает с улыбкой, приветливо, не прячется в кабинете, как это бывает в других садах. Отдельно хочу сказать про занятия английским языком- это большой плюс. Не понимаю, почему кто-то может это не ценить, ведь детям сейчас очень важно получать такие знания с раннего возраста. Мы видим результат, ребёнок с интересом рассказывает новые слова. В целом атмосфера в садике спокойная и доброжелательная, воспитатели внимательные, детям комфортно и безопасно. Есть мелочи, как в любом месте, но они не перекрывают общего хорошего впечатления. Спасибо коллективу сада за работу и отношение к детям.
Mehrim Saypulla
Очень довольны детским садиком "Жанбота"! У меня туда ходят двое сыновей — с удовольствием идут каждое утро. Воспитателей любят, чувствуют себя спокойно и уверенно. Раньше, когда ходили в другой садик, по утрам были истерики и слёзы. А здесь — заходят с радостью, без стресса. Спасибо коллективу за тёплую атмосферу и заботу о детях❤️
ОТ
Ольга Тункерисова
Выражаю огромную благодарность коллективу детского сада Жанбота, особенно нашим замечательным воспитателям – Бахаргуль апай, мистер Кевину и Дана апай и Нурай апай, а так же заведующей нашего садика Гульмире Абильтаевне! Спасибо за теплоту, доброту и терпение, которыми вы окружаете наших детей. В группе царит дружелюбная и уютная атмосфера, поэтому ребенок с большим удовольствием ходит в сад. Благодаря вашим интересным занятиям, конкурсам и мероприятиям, ребенок узнает много нового, развивается и радуется каждому дню в саду! Низкий вам поклон !💐🙏♥️
Анайат Абдуллаев
Садик отличный.С улыбкой встречают.Воспитатели добрые , каждый день отправляют фото, видео отчёты , находят общий язык с детьми , уроки проводятся в игровом формате, дети довольные !Спасибо всему коллективу детского сада "Жанбота"
Айжан Сапарғали
Балабакша жаксы жерде орналаскан , Гульмира Абильбаевна сабактарын үнемі жіберіліп отырады. Жақсыгүл апайымыз әр бір баланың тілін сөзсіз түсініп , бар мейірімін төгіп ,жаксы қарап жатыр. Бала үйге таза келеді. Рахмет сіздерге!
Ruslan Rahmitullaev
Детский садик очень хороший притензий ни каких. Моя дочь давольная. Руководства очень вежлива добааили Английский язык Таэквандо. Раньше не было Спасибо большое. Очень рад и доволен что в нашем поселке есть такой садик. Современный
РР
Руслан Русланович
Балабакша басшылыгында кері байланыс өте төмен деңгейде, қайдағы жоқ бір қара нәсілді адамды әкеліп, 3 жастагы балаларға ағылшын сабағын өткізеді. Бұндай жастағы балалар алдымен ана тілін үйрену қажет, сөйлеп үйрену керек! Мектеп деңгейінде өзінде ағылшын тек 3 сыныптан ғана өткізіледі.
AT
Aijan Tukubaeva
Жанбота балабақшасы керемет, қарсы алуы, балалармен жүргізіліп жатқан іс-шаралар жоғары деңгейде. Балабақша өзімізге қатты ұнайды.
Anar Satybaldiyeva
Замечательный детский сад
U
Uldana
Жанбота бала бақшасына менің ұлым мен қызым барады Жақсыгүл апайдың тобында ♥️Жақсыгүл апайға және Гүлмира Абилбаевна💕 меңгеруші апайға алғысым шексіз ата анаға балаларға қарым қатынасы керемет Развозкасы бар🚖 балаларым❤️🔥 қуанып бала бақшаға барады 😘
G
Gulya
Отличный детский сад!воспитатели хорошие ,у детей есть прогресс.
Murat Murat
развозкасы жоқ бала саны көп Бағасына сай келмейт Развозка ужас уақтылы келмед!
DK
Dinara Kair
Уже не как раньше. Изменилось начальство и всё стало не так как было . Обучение ноль. Деток ругают особенно в младших группах.
НЖ
Наргиза Жексембаева
Жанбота балабақшасынын ұжымына алғысым мол🥹🙏🏼 Гаухар апай , Мөлдір апайларымызға бөлек рахмет👍🏼🙏🏼 қыздарым бақшаға күнде тамаша көңіл күймен оянып баратын🥰 балаға деген қамқор, махаббат айталмаймын🙏🏼👍🏼 тамақтары өте жақсы 👍🏼жұма күндері беш бауырсақ, күнде выпечканын түрлісі. Тағы бөлек развозканын водителіна рахмет🥹🙏🏼 балаларды күнде аман есен апарып алып келіп жүрген👍🏼🙏🏼 Советую всем ближним районам 🤗
Дилинур Кадирова
Кушти садик 1 апта болды барып журмиз Молдир апай оз исинин маманы балам апай кушти деп келеди!Советую кушти садик
Aisulu Turisai
Батырханқызы Мөлдір апайға рақмет күшті апай😍
Maral Askarovna
Жанбота балабақшасына және бала тәрбиешісі Батырханқызы Мөлдір ханымға ерекше алғысымды білдіргім келеді☺️
Дильназ Толеубек
Батырханқызы Мөлдір балаларға деген сүйіспеншілігіңізге, сабырыңызға, әрбіріне көрсеткен қамқорлығыңызға алғыс білдіреміз. ✨❤️
AN
Anel Nazarbaeva
Батырханқызы Мөлдір күшті апай😘❤️ Өз ісінің маманы👍🏻👍🏻👍🏻
Sabina Pernebek
Батырханқызы Мөлдір апайымызга рахметымыз шексыз. Осы кисинын аркасында Пернебек Саниямыз акылды зерек алгыр болып шыкты. Осы апайдын группасында болганына куанамын. Барын уйретеды. Рахмет сизге. Жумысыныз журе берсын😍💐
Эльнара Тогай
Батырханқызы Мөлдір 👍🏻👍🏻👍🏻🥰
Gulima Maksutkyzy
Жанбота балабақшасына рахмет ❤️ ⸻ ✨ «Біздің баламыз осы балабақшаға барғанына қуаныштымыз. Тәрбиешілер , соның ішінде Гаухар Муратқызына өте мейірімді, балаларға көп көңіл бөледі. Әр күні жаңа нәрселер үйреніп келеді. Ас мәзірі дәмді әрі пайдалы, тазалыққа үлкен мән беріледі. Баламыз балабақшаға қуана барады, біз ата-ана ретінде көңіліміз толық. Барлық ұжымға алғысымызды айтамыз!»
Ramazan Janbekuly
уйдын касында садик болса жаман екен балалардын даусы уйге дейін естіледі
П
Перизат
Жанбота садигіне улькен рахмет. барі жаксы. Апайымыз сондай керемет кісі Мөльдір апай алғысым шексіз. Балардын тілін жаксы тауып сондай жаксы карайды. Балаларға жаксы карап . беріліп істейді. Мен сондай куаныштымын осындай апаймыз болганына. Өз жумысының нағыз маманы 🥰😍🫶
KM
Kuralai Markhabay
Жанбота балабақшасының ұжымына көп рахмет. Ерекше алғыс Мөлдір апайға. Барлық балаға подход таба біледі. Өз ісінің маманы! Ұлыма ұнады, қуана барады
Анель Кощанова
Жаксы балабақша,тарбиешилери барлығы керемет.Кызыма унап жүр
ergaly satov
Жанбота әкімшілігі! Бала-бақшаға бір апта барған баламды не себепті әлі күнге дейін тіркеп жүрсіздер? Ай сайын мемлекеттен алатын ваучерлік субсидияны алу мақсатын көздеп отырсыздар ма? Баламызды 7 ші ай бойына заңсыз тіркеп отырсыздар. Прокуратура бұл істі қарауы тиіс.
TT
Togzhan Toishybekova
Жанбота балабақшасының тәрбиешісі Гаухар Мураткызына рахмет!екі балам қуана қуана барып келеді!күнделікті жасаған жұмыстарын үйге алып келіп, бізді қуантады!өте жақсы балабақша,балаларыңызды алып келсеңіздер болады!
Альбина Буланбаева
Керемет балабакша!Улкен,таза,тамактары дамди.Балама катты унайды.Молдир апай оз исинин маманы.Билмди,сыпайы,балалармен тил табыса алтын биликти маман👍👍👍👍
НД
Нур Досымбек
Жаксы садик. Улыма унайды. Асиресе Молдир апайына Рахмет улкен. Барлык баланын тилин табады. Менин онайлыкпен кисиге конбейтин улымнын озине подход тапкан. Жумысыныз жемисти болсын!!!
KK
Kenzhe Kanash
Өте күшті балабақша, тәрбиешіміз Мөлдір апай өте жақсы жан. Балам асығып отырады барайықшы дееп. Рахмет сіздерге
Алима Айткулова
Жанбота балабақшасы қызыма қатты ұнады, демалыс күндері де барам деп қоймайды. Тәрбиешілері жақсы, мейірімді адамдар. Қызыма қатты ұнады, балаларыңызды беруге кеңес берем.
ES
Elmira Sultaeva
Мөлдір Батырханқызы өте білікті маман бізге өте қатты ұнайды. Өзінің жұмысына берік балаларды да жақсы көреді, жұмысында жақсы көреді. Осындай мамандар көп болсын!
Инкар Биба
Оте жаксы балабакша.Улымда кызымда барады екеуінеде унайды.Мугалімдері жаксы оте.Мөлдір апаймен Диана апайга мын алгыс👍👍👍👍
DD
Din Din
Чистота и уют в этом саду. Все понравилось. Отдельное благодарность заведующей Айдане Арманкызы делает Индивидуальный подход к каждому родителю и относится с пониманием к любой ситуации
НБ
Назым Бекбосынова
Бала бақша өте керемет! Баламды спокойно тапсырып кетемін. Апайлары сондай вежливые, баламенде, ата - анаменде байланысты жақсы орнатады. Рахмет сіздерге ❤️
СН
Салтанат Нурбаева
Балабақша өте керемет. Балалар ұнайды. Кеңес беремін.
СЖ
Светлана Жаканова
Өте жақсы балабақша . Іші бәрі тап-таза. Апайлары жақсы.
Макала Керимбекова
Оте керемет балабақша! Балаға барлық жағдай жасалынған. Иши тап таза апайлары оте мейірімді. Баланы тез үйретип алады. Баруға кеңес беремін