Дос Карго
Логистическая компания
Алишер Тлеуханов
👍
Айдана Сыргабаева
Ранее мы работали с другими карго, но они очень долго доставляли товары. Из-за этого перешли на DOS Cargo, и я очень рада, что нашла именно вас. Работаем в нон-стоп режиме: вы всегда на связи, оперативно решаете все наши вопросы и полностью ведёте логистику. Огромное спасибо! Желаю процветания и уверена, что наше сотрудничество будет долгим 💕
Zhandos Shameyev
Отличный карго, работает прям быстро - я оптом продаю товары, нужно быстро и вовремя получать - Доскарго спасают. Работаю с ними давно, 2,5 года. Даже на новогодних задержках они ТОП 👍. Так держать, удачи в работе 🤝
SS
Shynar Shameyeva
Дос карго, Сіздерге көп рақмет! Сіздердің арқаларыңызда Жаңа жылға берген тапсырыстарымызды жылдам алдық! Басқа карголар үлгермейді дегенде, біз бәрін уақытымен алдық! Еңбектеріңізге табыс тілеймін! Әрқашан осылай зымырай беріңіздер!
W K
Воруют товары, если хотите остаться и без денег и без товаров пожалуйста обращайтесь к ним Отзывы накручены, не умеют разговаривать с клиентами, жаль что такие все еще работают
Мария Султанова
16 қыркүйекте заказ берген барлық заттарым 26 қыркүйек келіп қойыпты😍Жақсы болды
MН MН
Ой керемет карго ғой. Өзім оптовик ретінде айтарым Жаңа посттан бастап 18 карго ауыстырғанмын😂 обещают 5-10 күн деп, қайдағыыы екі аптада алсам қуанатын болдымғой🤦🏻♀️ Сосын осы қыздарға ауысқалы ой рахат ай! Саудам да жүріп, тез тез алып жатырмыз. Товарды алған күні таратадығой шіркін😍 еще түнге дейін істейді 22.00-23.00 деген енді вообще✊🏽 жұмыстан кейін алып кететіндерге вообще ыңғайлы. Ой қыздар рақмет сендерге! Биіктерден көрініңдер! Рақмет клиенттерің көп болсын. Всем советую! Ар ұятқа жұмыс жасайтын карго
Мадина Болатбаева
Самый быстрый карго!
JM
Jadyra Makyshova
Дос карго өте сенімді. Заказ тез келеді👍👍👍
DE
Dameli Eshtaeva
Самый быстрый карго. Әрі сенімді, еш ойланбастан осы каргомен заказ беріңіздер, өкінбейсіздер.
ДИ
Дильназ Иманкулова
Товарлар тез келеди 5кунде оте сенимди карго 😍сайт отслежка 👏🏻👏🏻
Акнур Тлегенова
Лучшее карго,надежно и быстро!!!!!
Камшат Кудайбергенкызы
2.5 жыл болды осы каргомен заказ беріп жүргеніме, бәрі идеально! 4-5 күнде барлық заттарым келіп тұрады. Басында шок болғам, өйткені алдында басқа каргодан заттарым 2аптада әрең келетін. Администраторлар да жақсы, дер кезінде жауап береді. Еще хорошое отношение! Обожаю заказывать! Всем рекомендую! 😘😘😘
Dariga Abish
Товарлар жылдам келеді❤️Ең сенімді карго Дос карго 😍
БЖ
БАКЫТ ЖАНАЕВА
Ең жылдам әрі сенімді карго🔥🔥🔥
Zamira Berdibekova
Товарлар тез келеді