Daali Motors
Автосалон
Ердана Кадиржан
В восторге
Автосалон ужымына коп рахмет, колдан келгенше скидка, сыйлыктарын аямайды Обслуживание высший уровень 👍👍👍
TR
Tilekshi Rizuanova
В восторге
Бізге ұнады. Бүкіл жағдайдың бәрін түсіндіріп берді. Ең арзан және ең жақсы қызмет. Тез шешіп берді
Мухтар Қуаныш
В восторге
Оте жақсы жер қолдарынан келгенді аяамаиды шәй ішіп калян шегіп машина алып қаиттық
5 посещений
Аманат Каппар
В восторге
Машинаның жаманы болмайды егер Сізды тасып жұрсе жолда қалдырмаса , Жақсы сөз жарым ырыс деген , Машина бәрін естиды.
Алия Маралбаева
В восторге
Daali motors салонына, Айгүл ханымға көп рахмет. Бағалар өте тиімді.Менеджерлер ақпараттарды түсінікті жеткізеді. Осы салонды таңдағаныма қуаныштымын.Еңбектеріңіз жемісті,табыстарыңыз мол болсын.
Евгений Борисов
В восторге
Очень понравилось обслуживание, менеджера очень вежливые ребята, помогли сделать правильный выбор,и что ещё очень понравилось, сделали скидку!!! респект и уважение этому автосалону!!!
Мурат Сейтимов
Орташа
Артём Спиридонов
В восторге
Взял g318. Пришлось подождать, но все пришло в целости и сохранности, номера забрали, прикрепили. Подарили коврики и сделали прошивку с руссфикацией
МН
Маржан Нусипалиева
В восторге
Өте керемет автосалон, бәрі тез әрі жылдам. Жұлдыз ханымға рахмет! Өз ісінің маманы екен.Толағай табыс тілеймін!
SB
Serik Bolatbekov
В восторге
Отличный автосалон,тез әрі жылдам!
Частый гость
Клиенттер ді күтіп алуы
Қ😀
Қанат 😀😀
В восторге
Айгул ханым мен Серік бауырымызға рахмет, ойымыздағы көлікті тез сапалы қызмет жасап 1 күнде жаңа көлікті қылып шығарып салды ишо падаркалары бар, Полик, Бензин, Тонировка 👍👍👍✊
///
В восторге
Оте керемет автосалон. Багалары жаксы колайлы. Арнатка Рахмет колыкты тандауга комектесып букыл тырлыгымызды ертерек бытырып машинаны дайындап шыгарып салды. Енбектерыныздын жемысын коре берыныздер
Торгын Шакенова
В восторге
Автосалон Ен керемет, Алматы жалпы Казакстан бойынша ен тиімді багалар Жалпы жігіттерге Рахмет көп көп!
ЖГ
Жанботаева Галия
В восторге
Дали автосалон Қазақстан боиынша ен қол жетімді багада көліктер .Қызмет көрсету жогары сапада маган унады .Ещё розыгрыш болып турады екен көлік алгандарга .Менеджерлерге көп размет Алла разы болсын
ZZ
Zhantore Zhumadilo
Совсем не понравилось
Отвратительный автосалон, настоящие мошенни Купил автомобиль, прошло 8 месяцев — при обращении по гарантии получил отказ. Причина? Якобы машина была продана со скидкой, а значит гарантии нет. Это что вообще за бред? Никаких таких условий при покупке озвучено не было, в договоре это нормально и понятно не прописано. Зато сейчас салон резко «вспомнил» свои удобные правила. Типичная схема развода: пока платишь — улыбаются, как только появляются проблемы — сразу умывают руки. Гарантию использовать не дают, ответственность на себя не берут, клиентов вводят в заблуждение. Поведение сотрудников хамское, отговорки детские, ощущение, что общаешься не с официальным дилером, а с перекупами из 90-х. Не рекомендую категорически. Если не хотите остаться без гарантии и с кучей проблем — обходите этот автосалон стороной. Настоящие мошенни
БЕ
Бибинур Ерманова
Совсем не понравилось
Обманщики, просто посредники, по телефону другой разговор, приедишь а цены у нас только что поднялись говорять!
КБ
Кайрат Баймуханов
В восторге
Қызметтеріңізге рахмет еңбектеріңіз жана берсін! Табыстарыңыз арта берсін!Бағалары қол жетімді қосымша силықтары бар! Келіп көріп көлік алсаңыздар болады!
Алтынай Саду
В восторге
Автосалон қызметі өте ұнады! Қызметкерлер сыпайы, бәрін түсіндіріп көмектесті. Машина уақытында дайын болды. Ұсынамын!✨✨
Аида Бижанова
Совсем не понравилось
Машинаны оформить еткенше зимний баллон, машина гарантиясы, руссификация, тонировка барлық нарсені в подарок деп уәде береді, и оформить етіп болған соң не істей аласың, в подарок түк жоқ деп алаяқтыққа салады 👎🏻 Не болса да көлігімізді игілігімізге мінейік. Но все таки обидно 👎🏻🤦🏻♀️
👍 🎊
Совсем не понравилось
Вторые ключи до сих пор не дали морозят как могут не советую ✊
GB
Gappar Bolat
В восторге
Ең төмен баға ең жылдам оформление Айгүл ханымға рахмет🙌
s_
s_sans _06
Совсем не понравилось
Ужасно,отдали машину неделю назад сказали что продали и оформили и что деньги отдадут в понедельник,прошло уже больше недели а машину не оформили и деньги не отдали. Соврали а мы потеряли наше время не советую 👎🏿
ДТ
Дастан Тынысбеков
Не Советую ни кому этот салон . Обман на каждом слове👎👎👎👎👎👎👎
Алия Нурмагамбетова
Ужасный автосалон, не советую
Наурызбек Шабаев
В восторге
Спасибо сотруднику Каржау что помог выбрать машину и документами !!!
Нурсултан Кенжебек
Тез әрі жылдам
Artur A
В восторге
Жақсы салон, бағалары да басқа салонға қарағанда арзан, тез жасап берді оформление.
A✨
Aсель ✨
Совсем не понравилось
Алаяктар бул автосалон! Машинаны сатып беремыз деп алып калады доверенностьпен, клиент бар деп, 14 кун ышынде акша туседы деп. Не машина жок, не акша жок болады! Машинаны ломбардка тыгып, немесе сатып жыберып жок болады!
Kanat Yedilbaev
В восторге
Хороший салон. Открылся 2023 году. В компанию желаю успехов и процветания. И чтобы клиентов много было.
ДБ
Dauren U
Хорошо консультируют по автомобилем
Kuznec
Совсем не понравилось
Друг брал машину, сказали 8млн, договор сделали на 9.5млн, вначале договор не дают говорят электронный
В восторге
Очень хорошое обслуживание, действительно получил новое авто ! До этого всегда получал отказ… спасибо менеджерам 👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿