Медина
Кабинет массажа
Н
Нурсулу
10 күн бұрын құмыра жасаттым ішім қатты ісіп,келген едім,2рет жасатқаннан кейін ішім кішірейді,Жазира ханым рахмет. Тіл астынан хиджама жасатып,басым жеңіл болып,арқамның тырысқаны кетті. Көзімнің тамыры тырысып тұр еді,бірден қойды. Всем советую. Әйелдерге арналған комфортный жер.
БТ
Багила Табылдиева
Хиджама центрге келип кушти ем алдым. Жазира ханымның орталығында . Тизем баса алмай келгем Аллаға шукир казир жаксы. Аркамнан және аяктан тилден хиджама жасап берди. Женилдеп калдым көп көп рахмет. Алла разылығы үшін Жазира колын дерт көрмесін исин илгери бола берсин. Клиенттерин көп болсын. Кайырлы болсын. Мен ризашылығымды билдиремин. Бала шағаннын рахатын кор.
Амина Ахмедова
Благодарю вас за этот потрясающий спасающий массаж, сидячая работа от которой защемило конкретно седалищный и повышается давление. Сегодня после процедуры прошла боль и спазм в пояснице, отпустило головную боль которая длилась больше 2х недель. Вот что значит действительно лечебный массаж, где находят болезненные точки и расслабляют там где все окаменело. Благодарю вас Жазира и Айнура за ваш сервис от всей души. Ещё момент, очень стеснялась,но меня очень хорошо настроили и вызывали доверия, я спала уже в конце. Процветания вашему центру 🙏
𝓢❤
𝓢𝓐𝓑𝓘 ❤️
Седалищныйдан приступ ұстап аяқ буындарым сырқырап келген едым.Бүгін бірінші күн Массаждан кейын жаңа туылғандай болдым.Жазира тате мен Айнур татеге көп рахмет.Қосымша тіл астынан хиджама жасады, оның да әсері жақсы екен желке тартып жургені кетіп,бас босап қалды, бірнеше күн давление көтеріліп жүрген еді.Қаным өте қою екен қап қара болып шықты.Есесіне жеңілдік сезіндім.Денем суықтағаннан да банка мен құмыра қойды.Қойғанда ауырсыну болсада денемді жеңіл сезініп, іштегі ісіну кетті.Массаждан басқа процедураларды бірінші рет алуым, нәтижесі өте керемет👍🏻Жандары ашып, бір ғана процедурамен шектелмей, Комплексно ем шара жасап бергеніне көп рахмет.Істеріңіздің берекесін берсін❤️
Азиза Темирбаева
Құмра терапиясынан кейін күшті керемет болып қалдым астымда жел шығу бір рет жасағанан кейін уже тоқтады. Жазира ханымның қолы ыстық жеңіл екен массаж жасағаны ұнады. Басқаларғада Жазира ханымға дасатуға кеңес беремін!
ЗД
Зульфия Джинахунова
Пришла депрессивной,ушла жизнерадостной женщиной,спасибо Жазира
Zhazira Massimova
Я пришла сюда по рекомендации, не знала, чего ждать. Но после первого же массажа и банок, поняла, что не зря пришла, потому что смогла нормально спать ночью. Раньше шея и спина меня сильно беспокоили, сейчас мне намного легче. И Жазира тате, и Айнур тате делают отличный массаж, и у каждой есть свои фирменные штучки. Также отдельное спасибо, что не ограничиваются только той услугой, за которой приходишь, но и искренне пытаются помочь и добавляют свои моменты, которые оказываются действенными. Это место советую каждому, потому что нашему организму необходима забота!
РЧ
Раушан Чулгаубаева
Жазира ханымга ангинага саусактан кан алдырттым жане тилдин астынан кан алды тунимен аркам ауырып уйыктамай кан алгансон сразу жиберди
ЖА
Жібек Альбекқызы
Іш құрылысым ауырып Жазира ханымға барғанмын құмыра терапиясын алдым МашаАллаһ кәдімгідеи жеңілдеп қалдым қолың дерт көрмесін😘еще басым ауырып тұрған массаж жасап тіл астына хиджама жасап берді көзім ашылып басымның ауырғаны резко қоидығои Жазираның қолы алтынғои🤗😍
БН
Багила Нурмагамбетова
Тіл астынан хиджама алып күшті болып қалдым,Жазира қолың дерт көрмесін жаным,ішімнің іскены кетті,массаждан соң құмыра қойып берді,бағасы да ұнады. Керемет Аллаһ берекесін берсін.😍😍😍👍👍👍👍👍👊👍
Saule Massimova
Получила хиджаму на ноги,до этого не могла ходить, боль была ужасная,после хиджамы полетела как птичка,отличный массаж,большое спасибо Жазира. Очень довольно. И цены здесь не кусаются. Головная боль прошла ,после массажа бамбуковые банки поставили🥰😍😍😍😍👍👍👍👍👍
КТ
Кулзира Терекбаева
Здесь постоянно прихожу на хиджаму,до этого я болела часто,то давления,то голова,после курса хиджамы давления в норме,чувстую себя на 10лет моложе,от головных болей сделали мне хиджама под язык,моментально сняла боль. Спасибо девушкам. Профи прям.🥰😘😘😘😘
Асем Джансбаева
Массаж супер
ГК
Гульбахрам Кебирова
Сегодня сделали хиджаму и все понравилась, под язык и на спину, чувствую лёгкость, теперь приду на ноги и на голову сделать ещё. Лёгкая рука, 6лет уже здесь получаю массаж и хиджаму. Всем советую. Спасибо, процветания вам👍👍👍😍😍😍😘😘😘😘😘
РЯ
Разия Янгуй
Сегодня сделала массаж общий,и багуа сауна класно попотела,конце сделали под язык хиджаму. Голова легче стала,глаза стали хорошо видеть.Вообще классное место. Всем советую
ZD
Zeinep Dinlosan
Спасибо большое, очень понравилось мне сделали Хиджама под язык , после этой процедуры прям посветлело в глазах , самочувствие улучшилось 😘❤️🌷
ЗМ
Зарина Машанло
Сегодня мы приехали с Кордая,получили массаж и сауна Багуа,очень понравилось сервис и массаж тоже классный. Жазира и Айнура руки силные,и бамбук банки поставили после массажа,и Кумыра для поднятие матки. Очень помогло. Спасибо большое
РМ
Рабидзе Маурова
Постоянно хожу сюда. Массаж хиджама,пиявки получила все понравилось. Жазира спасибо большое. Всем советую. Массаж здесь обалденный
Айша Шуженова
Жазираға келіп жүргеніме,3жылдан асты,вагинально сүлік алдым,опущения матки кетті,хиджама және шертпе үнемі аламын,бас ауырганым бірден қояды Аллаһқа шүкір.
Гаухар Молдахметова
Девочки приходите на массаж, классный массаж, получила, голова сильно болела перестала болеть после массажа, на спину на шею и голову всего 6000 тг приходите, рекомендую.
S
Shyryn
Жазира Ханым Өз ісінің Маманы Бастан хиджама жасаттым жеңілдік серігіп қалдым 🤗🤗🤗 Айнұр Ханым Қызыма Массаж жасады Өте керемет Әсер алып демалып шықтық Рақмет Үлкен Сіздерге енді жиі келіп тұрамыз
R A
Очень понравился салон! Чисто, уютно, персонал вежливый. Хиджаму делают специалисты своего дела! Рекомендую! Всю спину простудила под кандёром, нормально двигаться не могла , после хиджамы , отпустило 👍
З
Замира
Жазире постоянно хожу на массаж,давление была у меня 3года назад каждые пол года делаю хиджаму и сейчас меня не беспокоят. От отёков делала пиявки очень хорошо помогло,похудела. Аллергия вообще исчез. Здесь ещё массажистка Айнур руки очень приятные,сильные. Ещё приду,лекарство раньше много пила,Альхамдулилях сейчас их пью совсем.
Айман Батырбекова
Утром сделали хиджама от ангины, брали кровь с палец. Сразу отпустила. 5дней мучали сильная боль в горле,температура спала моментально. Жазира спасибо . Спасла прям. Рахмет жаным. 😍😍😍😍😍😘
Карик Жан
Волшебший массаж получила😍😍😍 12:20 зашла,вышла 14:40 общий массаж посто космос,уснула здесь еще почти час,
ЖҮ
Жақан Үисып
Керемет маточный массаж ! Жазира апке рахмет қолдарыңыз алтын! Қатты жөтелмен барганмын тіл астынан қан алып жағдайым бирден жақсарды !
Raihan Mazhitova
Бүгін тіл асты жане аяққа хиджама алдым, массаж жасап барып алады екен, рахаат болып қалдым, аяғымда варикоз бар соны емдетсем деймін. Жазира рахмет, барлығы ұнады! Кабинет кең, таза екен, қасымда жұмыс жасайтын қыз, осы жерге келіп жақсы болып қалдым дер мақтаған соң менде келдім. 👍👍👍👍😍😍😍
Мира Абишова
Бүгін таңертең ерте келіп хиджама жасаттым,тіл астынан қан алғанда,көзім шайдай ашылды,басым тып тынық болып,Рахат болып қалдым,хиджама жасар алдында массажда жасайды екен,массажы ұнады,аяғым қызып жеңілдік сезіндім. Алдағы уақытта келіп тұрамын,Жазира жұмысың алға баса берсін. Профессионал екенсіз❤️😍😍
Nailya Asanova
Бүгін хиджама алдық, өте керемет, жеп-жеңіл болып қалдым. Басымның ауырғаны да қойды, давлениямда реттелді! Жұмыстарыңызға сәттілік! ♥️
Майрам Бугутбаева
Қызымда дисплазия болған кезде парафин электрофорез массаж жасаттым, күшті результат болды! Үлкен рақмет! Хиджама массаж да күшті жасайды! Әрі психолог әрі массажист Жазира тәте сізге алғысым шексіз❤️🙏
Асулан Джотабаев
Керемет!Ұлым саусағынан қан алған соң,ангинасы мүлдем шықпады.Бұрында сәл мұздай жесе ауырып қала беретін
ФА
Фариза Асанбаева
Жазира ханымнан ем алып жүргеніме 5 жылдай болды,хиджама, массаж, босанғаннан кейін келіп терледім, сүлікті де қоятын жерін дәл тауып қояды,тілдің астынан қан алғыздым. Ұлыма он күндік емдік массажын алдық, нәтижелеріне көңілімнен толық шығады, графигі тығыз пациенттері өте көп. Бірнеше күн немесе апта бұрын жазылып әрең кіресің. Әрекет біздерден шипасы Алладан. Қасындағы көмекші қыздар мен тәтелер де білімді, жандарын салып емдейді. Істеріңіз берекелі хайырлы болсын, алғысқа бөленіп жүре беріңіздер🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ГЕ
Гульназ Ержанова
Жазира массажистке келип жургениме 3жылдай болды,катты ауырып мазам болмай жургенде келып,бас ауырганым койды. Бугин массажга келдим,аркам женылдеп козим ашылды. Рахмет Кыздарга керемет колдары. Кызмет корсету сапасы оте жогары
НИ
Нургул Иргебаева
Сегодня поставили пиявки мне,легко стало на ногах,и на лицо хиджаму поставили,так лицо сияет. ЖазакаАллаху хойр Жазира
AQ
Altynai Qydirbaeva
Жазира Жансүлтанқызынан 4жыл бұрын Хиджама курсын оқып,табысымды еселедім. Қазір кабинет аштым,жалпы Хиджама курсы жақсы табыс алып келіп отыр. Одан кейін остеомассаж,тағы басқа білім түрлерін оқып адамдардың денсаулығының түзелуіне үлес қосып келемін. Жазира ханым тек Хиджама үйретіп қоймай қалай кабинет ашу керек,смм қалай жүргізу керек,пациенттермен қалай сөйлесу керек,барлығын үйретті,Аллаһ разы болсын . Бүгін тіл асты хиджамасын үйреніп,сертификат алып жатырмын,😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳. Жалпы массаж,Хиджама саласы өзін өзі тез ақтайды,курсқа берген ақшамды 1аптада шығарып алдым. Массаж,Хиджама Жазира ханымнан оқыңыздар.
VS
Venera Smakova
Жазира, самый лучший профессионал в своей сфере, на протяжении многих лет хожу к ней на хиджаму , у нее руки золотые , кабинет у нее всегда чисто и стерилизована, ухожу от нее как всегда здоровая и счастливая 🌸советую всем приходите и делайте только у нее.
Сатирям Кадирова
У Жазиры была 6лет назад,получала массаж и хиджаму,сегодня пришла опять пришла на хиджаму мне плюс сделала под язык,хорошо себя чувствую,легкая рука у нее,перед хиджамой мастер Айнұр сделала мне лечебный массаж. Спасибо большое 😍😍😍🥰🥰🥰🥰
МЧ
Мадина Чуженова
Сегодня получила,пиявки по женской части,после процедуры чувствую легкость и расслабления. Спасибо. Пиявки одноразовые и сертификатом. 🫶🫶🫶🫶🫰🏻
ВТ
Венера Туребаева
Жазира ханымға 7 жылдан бері массаж, хиджама жасатамын! Ұқыпты, өз ісінің шебер маманы💙 Қызмет көрсету деңгейі өте жоғары🙌🏻 Барып көріңіздер
Асем Байтогаева
Жазира ханымға 6жыл бұрын хиджама жасатқанмын бетіме,бетім ағарып,жылтырап,қара дақтар азайған еді,жақында тағы жасаттым,жақсы ұнады,бүгін 5күндік арқа массажына жазылдым,соңынан пиявка жасатып жатырмын. Массажда ұйықтап қалыппын,рахаттанып.😁 Қолдары күшті,Жазира Айнұр істеріңіз алға баса берсін. Адамдардың денсаулығына үлес қосып жүре беріңіздер. Жаны ашып білген білімімен бөлісіп,үнемі қолдау көрсетеді.🫰🫰🫰🫰👍👍👍❤️❤️❤️
Айнур Кытатова
Хиджама жасатамын,массажымен өте жақсы жасайды. Омыртқам қақсағаны қойды. Жеп жеңіл болып қалдым
ТТ
Толкын Токтаубаева
Бугин массаж жане бамбук банка койдырдым,рахаат болып калдым,уйкым келып,маза болып отырмын. Керемет унады массаж Жазира ханым,былтыр буйрегым ауырганда хиджама жасап,женылдеп калып едим,енды массаж алдырдым,жаны ашып жасайды. Булай ешким жасамаган еды.
ГИ
Гульзара Изим
Ассаламу алейкум. Ма ша Аллах у меня эмоции не хватит описать свои чувства после Массажа. БаракАллахуфик дорогая сестра Жазира и Айнура ханым за ваши умелые ручки которые лечат таких пациентов как я. Мало того что они мне подарили 1.5 часовое удовольствие. Еще они выявили мои болезни и дали лекарства которые с помощью Аллаха помогают. Пусть Аллах будет доволен вами. Вот это мой честный отзыв. Массаж оболденный. Всем советую
AI
Aya Isko
Давно хожу к Жазире на массаж и на хиджаму,моя мама тоже здесь получает хиджаму от давления хорошо помогает.Я прошлом году получила производственную травму вокруг глаз,врачи сказали операцию сделать но я отказалась, пришла к Жазире с помощью пиявки убрала все гимотомы. Спасибо ей огромное всем и всегда ее советую.
ЭК
Эльмира Канабекова
Сегодня сделала Хиджаму у Жазира,первый раз,очень довольна результатом.Сначала сделали под язык,это помогает при болезнях печени и ЖКТ,потом на спину,мне дали новую упаковку банок, стоимость 5000тг,очень аккуратно сделали,все чисто и одноразовое. Спасибо большое Жазирке и Айнуре,перед хиджамой сделали массаж. Чувствуется девушки любят свою работу. Заботливые. Здесь также есть массаж и лечение пиявками. Не бойтесь,приходите.
Асем Джансбаева
Массаж супер. Хиджама под язык классно,голова сразу перестала болеть
Altinay Altinay
Бүгін осы центрде хиджама жасаттым және тілге бірінші рет жасаттым , керемет сразу результат болды, басыма жасаттым , бонуска 30 мин массаж жасап берді Айнур ханым Енді осы жерге постоянно келетін боламыз буйырса
BA
Bagdagul Aysanova
Бугин общий Хиджама жасаттым,жаксы керемет унады,Айнур массажист общий массаж жасап берды. Жеп женыл болып басым ауырганы койды. Медина массаж Алга баса берсын.
FK
Fatima Karimova
Сегодня сделала хиджаму у мастера Айнура Перед хиджамой сделали,классный массаж,лечебный. Золотые руки у нее. Сюда хожу уже 4года,всегда встречает тепло. Спасибо Жазира,процветания🌹🌹🌹Вам. Массаж ,хиджама,пиявки,кому надо смело рекомендую.Любят свою работу👍👍👍👍
РН
Руслан Нуршаев
Хиджама жасаттым,басым женыл болып калды. Рахмет.давлением тесты.