Fresh
( Мади)
Жақсы тағамы дәмді
Light
Совсем не понравилось
Грубый персонал, кроме официантов.
Nurali Nurgalievich
Зорго
Дарья Мирошникова
В восторге
Хорошее заведение, атмосфера тоже хорошая, уходя осталась очень довольна данным кафе
5 посещений
СН
Сергей Наберухин
Совсем не понравилось
Сегодня были в вашем кафе. Из плюсов — заказ отдали быстро, за это спасибо. Но, к сожалению, еда не понравилась. Солянка была слишком кислая, ощущался явный перебор с уксусом, вкус несбалансированный — есть было невозможно, блюдо так и осталось нетронутым. Также заказывал чай с молоком и попросил принести его сразу. В итоге чай не принесли, а при выдаче солянки ещё раз уточнили, какой именно чай я заказывал, что создало ощущение несогласованности и невнимательности персонала. Ожидал большего от кухни и сервиса. Надеюсь, вы примете это как обратную связь и проработаете рецепт солянки и взаимодействие сотрудников с гостями. ( Заказ принимала взрослая женщина)
Аиша Мусахановна
Очень хорошая место❤️
О
Олжас
Совсем не понравилось
Бұндай орысқұл еліннің тілін силамайтын. Асын ішіп тағарасына тышатын мәнгүрттің кафесіне бармаңдар халайық. Тағамдары да кафе иелері де жақсы емес. Жабылсын мәнгүрт кафе
Erke Asylbekova
Совсем не понравилось
Ештеңе ұнаған жоқ ,админ адам силамайды
A
Arion
В восторге
Классное кафе почему так накинулись
Мария Михайликова
Клевооо
Частый гость
КА
Куат Алкеев
Совсем не понравилось
Тәрбие де, намыс та, өз халқына, тіліне деген құрмет мүлдем жоқ! Халық болып бұл тамақтанатын жерге келмеңіздер, өтініш, ол ақшаларыңызды өзімізді құрметтейтін дәмханаларға берейік!!! Қазақ азаматтығын алып қою керек, өзі қазақ бола тұрып сөйлегісі де келмесе!
Баглан Туребаев
В восторге
Ассалаумағалейкум ағайындар қалдарыңыз қалай? Қазақ тілін құрметтеуге кез келген Қазақстан тұрғыны міндетті! Ешқандай ұрыс таласыз, сауатты түрде кез келген мәселені шешуге болады. Біз өзіміз осы жолда мықты әрекеттер жасауымыз керек.
Nurali Eleusizov
Совсем не понравилось
Орыс десе, түрі жоқ. Қазақ десе, тіліжоқ. Іші лас, ыдыстары таза емес, кафе иесі урыс шығаруға дайын тұр, қазақша түсінбейді, орысшалаб балағаттап аузыган келгенін боқтаб жүр. Тамақтарында құрт бар.
Аслан Абдиров
Совсем не понравилось
Грязный сервис !!! Не умеет общаться !!! Говорит на языке оккупантов и террористов !!! Полная антисанитария !!!
ҚН
Қуанышұлы Нурислам
Совсем не понравилось
К сожалению, мой опыт посещения этого кафе оставил негативное впечатление. Одним из основных недочетов является отсутствие казахского меню. Это не просто вопрос удобства для казахоязычных посетителей, но и проявление неуважения к нашему языку и культуре в целом. Казахский язык — это часть нашей идентичности, и игнорирование его в общественных местах, таких как кафе, является нарушением законодательства о языках, которые должны уважаться и поддерживаться. Этот факт говорит о том, что заведение не ценит культурное наследие Казахстана и не проявляет должного уважения к его народу. Кроме того, атмосфера без уважения к языковым и культурным традициям оставляет желать лучшего. Я надеялся, что кафе будет не только местом, где можно вкусно поесть, но и пространством, способствующим сохранению и поддержке казахской культуры. К сожалению, этого не произошло. Очень жаль, что заведение не понимает, насколько важно уважать богатство и разнообразие нашего культурного наследия.
OM
Oksana Mosyagina
В восторге
Отличное кафе, всё очень вкусно 😋 Третий год подряд с Алматы едим на Алаколь и на обратном пути останавливаемся в Талдыкоргане в этом кафе и всегда очень всё вкусно и не дорого. Ждите на следующий год 🥰
КА
Салтанат Сатпаева
Грубое обслуживание. Еда не вкусная не халяль. Не понравилась
Kuanysh .
Совсем не понравилось
Мемлекеттік тілде мәзір болсын , және мемлекеттік тілде қызмет көрсетілсін , немесе жабылсын !
BU
Berik United
Совсем не понравилось
Қазақша мәзір жоқ,қожайыны дөрекі лас іші. Қазақтар бұған келмеңіздер -1 жұлдызша болса басытын едім
RT
Roman Tasqara
Совсем не понравилось
Шошқа еті. Жоламаңдар. Сотқа беру керек шовинистерді.
Назерке Сихимбай
Совсем не понравилось
Қазақ тілін менсінбейтіндерге орын жоқ Қазақстанда,Россияға барып аш кафеңді
Айдана Алдибекова
Совсем не понравилось
Заңға бағынбаған, клиентті қуған мына әйелді жазалау керек✅
AC
Apple Com
Совсем не понравилось
Мемлекеттік тілді сыйлау керек!!!
Сержан Куаныш
Қазақша сөйлеңіздер!
ЖД
Жаксылык Досмахамбетов
Совсем не понравилось
Қазақша мәзір жоқ. Баратын жер емес
Ааа Аааа
Совсем не понравилось
Ужасное заведение. Не рекомендую за неуважение
ЕШ
Ермек Шарипхан
Совсем не понравилось
қазақша жоқ жабу керек бұндай жерді ужас🤮🤮🤢🤢
Бекзат Сапархан
Совсем не понравилось
Казашка қазақша мәзір істесеңіз болады ғой
Дидар ,
Нурым Тумебаев
Қазақ тілін мүлде силамайды
МҰҚАН 17 🚗
Совсем не понравилось
Құбыжықтар әшейін өз тіліңді білмей тұр
БУ
Бакыт Ултаракова
Совсем не понравилось
Заңға бағыну керек. Ну не могу я вам поставить больше чем одна звёздочка, ну не могу, ну не могу и всё
Марат Аxметович
Совсем не понравилось
Мәселе қазақ мәзірінде емес Қазақтың Жерінде тұрып ҚАЗАҚ тілін елін сыйламағанда Халял кафе емес тағамдары нұрсыз
МУЛЬТ
В восторге
Хозяйка молодец, уважаю за то что отстаивала свою точку зрения а всем жителям и гостям города рекомендую ходить исключительно в ЭТО кафэ
Sara Qaldarbek
Совсем не понравилось
Қазақ елінде Қазақ тілінде қызмет көрсету міндетті. Басқа тілде шаруам жоқ)
Алтош ☀️
Совсем не понравилось
Қазақ тіліне құрметсіздік танытты, қазақ тілін менсінбеді. Қазақтар бармаңдар
Абзал Ақболат
Совсем не понравилось
Өте дөрекі персонал және барлық жерде қоңызжар жүр,санитарлық қауіпсіздік сақталмаған
saya bb
қызмет көрсету деңгейі,тағамдары-👎🏼
Km
KZ manager
Совсем не понравилось
Никому не советую! Обходите это место! Были на выходных. Вроде норм район. Но персонал очень плохой и вялый. Еду принесли холодную и невкусную. Норм только пиво. Надеюсь обонкротитесь и всю жизнь будете платить долги.
РН
Рапбай Нургали
Совсем не понравилось
Қызмет ету сапасы мүлдем жоқ,тамақтардың дәмі мулдем жоқ,бұндай типа фреш-тің болғанынан болмағаны жақсы
ГР
Гули Реймбергенова
Совсем не понравилось
Қазақ жерінде тұрып,тілін менсінбеу недеген надандық?! Қазақ мәзірі қайда? Қазақ тілін менсінбейді екен,кетсін,жабылсын!!!
Манас Агильский
Совсем не понравилось
Өте нашар. Соттау керек бұл шарашканы. Ешкім бармандар бұл жерге, жабылсын, кетсің Ресейге, сол жерде орысша сайрап жүрсің
DB
Darkhan Bolgambay
Совсем не понравилось
Не деген масқара! Қазақ тілін менсінбейтін! Жабу керек бұндай жерлерді! Қазақ тіліндегі мәзір қойылсын!
SI
Saltanat Ibrasheva
Совсем не понравилось
Казахты онын тилин сыйламайтын,занга багынбайтын бизнеске жол жок Қазақстанда! Оз кинасин мойындаудын орнына не истей аласын деп айбат корсетип тур тепсининп,Ата заннан улкен емес !Қазақстанда туратын кез келген адам ,кайсы ұлт болсада онын зандарын сыйлап багыну керек.Зан барине ортак.
ZZ
Zhanka Zhany
Совсем не понравилось
Қазақ тілін сыйламасаң, онда нанын да жеме!!! Алматыда грузинский кафе де міндетті емеспіз деп ойлап еді))) Мейірман аға заңгер оларды өз орындарына қойып қойды!!!
Asel Rakhmetova
Совсем не понравилось
Мәзір қазақ тілінде жазылмаған, қазақша сөйлеспейді деп естідім. Менің ойымша сіздер Қазақстанда тұрып жатқаннан кейін қазақша сөйлесуге, қазақша жазып қоюға міндеттісіздер!