Bauyrdaq Qazaq Fast-food
BT
Balausa Tattibek
Өте дәмді тағамдар
Qazaq Arlans
Все официанты на телефонах ходят, тамақ тегін беріп жатқандай телефон шұқып алып келеді обслуживанияға төлеп отырмыз ғой, үйінде жүргендей жүреді официанттар, кеше кешке бардық барлығы телефонмен тұрады қонақтарға құрмет жоқ мүлде, кассир тоже на телефоне!
Valeria Y
Обслуживание хромает сильно
Асель Исаева
Сервис от слово ноль! Почему бы не набрать хороших сотрудников! За одним заказом до свидание уходят с носом. Закрываетесь лучше!
Арман Амангалиев
Если посетитель один, то вообще не подходят
***** *****
Ждала пол часа бешбармак , принесли и там волосы тамактвн Ишинде 😏аппетит пропала ушла
Akerke Zhanabilova
К сожалению еда была не вкусная, фри пережаренные .🥲
Aldik .
Комбо алдык , фрилары куйып кеткен , соусы бетинде гана ышы сухой , сорпасы онша емес , каттама нан заказ бердим куйып кеткен жане сал татти дами бар еди ол да жок тек тесто дамы , унаган жок 👎🏻
Asel Elemesova
Еда очень понравилась, всё свежее и аппетитное. Теперь это моё любимое место!💚
Askerbek Umiraliyev
Вообще поехали жилик покушать - нету, попросили шубат - нету, не помню еще что то попросили тоже нету. В общем то что осталось покушали, остатки ((
MZ
Mika Zhunusbekova
обслуживание понравилось
Abdulgani_17 🎧
Мен Алматыда қаншама Фастфуд тағамдарды жеп жүрмін бірақ мына бауырдаққа келіп едім біріншірет. Очень вкусно и обслуживание өте керемет Бешбармақ өте дәмді болды енді айталмадым досыммен барып едім қалада мошный жейтін тамақ таппай 1 сагат жургенбыз сомен осы бауырдақты көрикші дедім вобщее енді айта беретындей болды тағамдары дәмді келуге кеңес беремін😍🤤
Ulpan Turganbek
Очень вкусный. мягкий, сочный и сытный😍
Барлығы ұнады. Қызмет көрсету сапасы, тамақтары өте керемет. Бағасы да аса қатты қымбат емес.
Gulsezim Sailaubaukyzy
Бауырсақтар өте керемет❤️
ЖМ
Жансая Молдажанова
Сәлеметсіздерме! Мен дәл осындай кухня көрмедім. Обслуживание өтте төмен. Сервис нашар жұмыс істейді. Меню суретте басқа, подача басқа, тағамдардың дәмі мүлдем адам жейтіндей емес, әсіп өте кислый әсіп деген балғын болу керек. Сухой кислы. Жілік май салқын келді. Манты еті қатты, кешегі күннен ысытып әкелген манты сияқты. Бауырсақ қатты иленген. Шайді айтпайақ қояйын. Ыдыстар мүлдем дұрыс жуылмаған,май май. Шай ішкенде иісі кесені аузыңа да ала алмайсың. Сервистің обслуживаниесі айтсаң мүлдем елемейді. Тазалық жоқ. Апарған қонақтарымның алдында қатты ұялып қайттым.
RB
Rauan Boss
Бүгін анам екеуміз бардық. Барлығы өте тамаша.Қазақи нақышта.Қазақи музыка,қазақи ыдыстар. Атмосфера ауылда,жайлаудағы сияқты. Наурыз сорпасы енді сөзім жоқ тамаша ,өте дәмді. Сорпасы,тұз мөлшері,ет көлемі,қазы мм просто биллисимо! Қымыздан бетіміз қызарып мас бола жаздадық), қаттама наны сондай дәмді тіл үйіреді. Қаттама нанға қаймақты жағып ,сорпа,қымызбен өте керемет кетеді. Өте тамаша әсер алдық. Алматыда қазақ тағамдарын жеу бұл бір таңғажайып болды. Осындай кухнялар елімізде көп болу керек. Туристерді смело әкелетін жер екен. Бәрі өте тамаша. Даяшы томпақ қызда жақсы) тамақтарды жасаған поворға да мың алғыс! Бауырдықтың иесінеде мың алғыс. Филиалдарыңыз көбейе берсін.Шет елде де ашсаңыздар керемет болар еді. Барлықтарыңызға кеңес беремін. Супер!Рахмет.Алла разы болсын!
ЕА
Ербол Абдисаматов
Нарын өте дәмді 😋, Бесбармақты айтпай-ақ қойдым!
МР
Мадина Рустемова
Кухня вроде нормальная. Официанты ленивые, через весь зал приходится кричать их. Идут в развалку, как будто к ним домой пришли гости!
Бек Ах
Пельмени әдімі болды рақмет қыздар
Moldir K
Как в столовой — между стульями невозможно пройти, всё стоит вплотную. Ужас…..
Венера Алимова
Вкусно, только нехватка официантов и антисанитария смущает 🫤
MM
MeDikoo M
Мало места..
НИ
Нурислам Иляс
Салем Мен кеше түнде сағат он екіде қонақта болдым,комбо 7 жедім,фрилері өте нашар екен алдын-ала қуырып қайта қыздырған,сорпа мұздай
Холодецьери ризинка сиякты мясной салат тоже так себе
Kakimbek Egizbaev
…..YAMMMMMMMMMiiiiiiii……. Пальчики оближешь 🤤🤤🤤🤤😋😋😋
SN
Saule Nurkidirova
Ужас вообще , админ Гаухар надо ее уволить она еще грубая , надо наверное обучить ее прежде чем на работу брать
СА
Сабина Алиевна
Сагат 10 да ашылуына карсы келдык. Вся семья очень хотели именно покушать здесь. Так как реклама в интернете была очень интересной. Но именно когда мы заходили мыли полы, до 10 ти думаю можно было помыть и нормально встретить гостей. Потом этот запах от хлорки и средство для мытья полов, долго не уходило. Вызвало тошнату. И освежитель запаха от туалета, и тд когда мы кушали нам это мешало.
Akbota Zharylkasyn
Тағамдары өте дәмді,әрі ыстық келеді👏🏻👏🏻
Madina Orazalieva
Нурмира Турмаханова
Огурцы только 3 куска.
AB
A B
сервис 0 администратор грубая кішкентай қыз уборныйға кірген мамасын күтіп тұрған еді, кішкентай қыздың нашар киіміне қарап администратор қыз официантка айтты: е неге тұр шығарып жібер ананы деп жанындағыларга карап күліп тұр.
Ерке Сабит
Оте дәмді таза әрдайым, бугін бізді Миянур есімді кыз обслуживала, ризамыз шапшаң турде, мейіріммен. Жұмыстарыңызға береке тілейміз🫶
МЕ
Молдир Е
Тут очень вкусный бешбармак и бауырсаки. Всегда вкусно, очень благодарна сотрудникам, расцветайте!
S
Saule
Не понравилась еда. В лапше тесто толстое, тесто в бауырдак очень толстое внутри сырое. Обслуживание 0, девушка которая обслуживала нас, с неохотой принимает заказ, не дослушав ушла.
Meirs4ik
Комбо очень вкусное, мы с мамой туда ходили, главное бульон очень вкусный мне понравилось, и остальные комбо тоже, в общем официанты тоже вежливые подойдут не игнорят, в общем молодцы
Amina Kambar
Девушка по имени Камшат очень хорошо обслуживает, умеет обращаться с клиентами. Была здесь не в первый раз, и только её обслуживание понравилось. Поставила 5 звёзд только за обслуживание.
ГС
Гулзада Сулеймен
Тағамдары дәмді, тойымды. Таза жер
Азамат Максутов
Чо за бургеры на сабой делаете 20гр мясо И остальные булочки , ни вкуса , ни объёма , сырой булочки я воопше в шоке потеряли вы качеству .
YR
Кушти тамактары дамди
Elkham
Керемет тағамдары дәмді
Ирина Присяжная
Отвратительный сервис, грязная посуда. На входе на стойке встречается таракан. Девушка очень грубая, кричит на посетителей. Еда невкусно. Худшее заведение в городе
ayash 💕
Все было вкусно!Көп рақмеет❣️
Adilet Bekzhanovich
Сервис 0, цены высокие, еда не вкусная и не свежая
Азат Шалабаев
Был неприятный опыт! Заказали еду ожидание более 40минут в итоге не получили заказ так как его даже не начали делать!Предупреждений что будут задержки по кухне от персонала не было В итоге зря потраченное время на ожидание.
Акмарал Алтекова
Вообще не вкусно,тем более асип