Даминосик
Частный детский сад
4.3
4.3
Балжан Жангасинова
Доминосик бала-бақшасы бізге ұнайды, екі балам қатар барып жүр, апайлары тамаша, тез арада балалрды өздеріне баурап үйрете алды. Айнұр ханым мен Диана ханымға мың алғыс! Әрдайым әртүрлі мерекелік шаралар өтеді, балалар тақпақ жаттайды, әдемі суреттер салдырады, өлең айтады, Гимнді жаттап алды бала-бақшадан. Логопед апай енді топчик, баламен жұмысын видеоға түсіріп, түсіндіріп ата-анаға жібереді, ол деген керемет. Үйге тойып қайтады, тамақтары тоқ, күтімі жақсы бала-бақша! Мың алғыс сіздерге, Мадина мен Мейрамбек анасынан! 💐💐💐🫂🫂🫂😘😘😘🇰🇿🇰🇿🇰🇿
Kamilla Yernur
хороший садик, сестренка с радостью идет туда
Санжар Акимкожа
Норм или стрем
BM
Balzhan Maratkyzy
Садикке барып жүргенімізге 1жылға жуық уақыт болды! Апайларымыз керемет! Осы орайда Айнұр апай мен Ғазиза апайымызға үлкен алғыс білдіргім келеді! Барлығы дерлік көңілімізден шығады. Ең алдымен баламен жұмыс жасауы, одан кейін ата анамен қарым-қатынасы және садиктың тазалығына қатты көңілім толады! Утренниктар да как всегда на высшем уровне! Әр түрлі ашық сабақтар өтіледі! Баланың дамуына жаксы ықпал жасап отырсыздар! Мен мына жерде жазылған негативный отзывтармен келіспеймін!
ПӘ
Перизат Әмзе
Добрый день ! Очень хорошый садик! Ответственные воспитатели, приветливые няни ! Хочу искренне поблагодарить начальству❤️ Мои дети с удовольствием ходят, доверяю только вам ✅ СПАСИБО ВАМ БОЛЬШОЕ 🥰
Асель Кенжебекова
Даминосик өте жақсы балабақша. Екі қызым екінші жыл барып жүр, тамақтары жақсы санитарлық нормаға сай. Әртүрлі сабақтар программа бойынша өтіледі, кыздарым апайларын жақсы көреді, балабақшадан жақсы эмоциямен келеді үнемі!!!
SL
Sunshine Lady
Ужас! Издеваются! Во-первых хочу сказать что ребенок пришел голодный, когда забирали в 12 дня. Говорят есть места, потом когда уже все концелярию купили и документы подготовили говорят что мест нет. Делают что хотят, могут на ходу придумывать. Не советую! Да тут писали про недовольный персонал- абсолютна согласна, как будто бесплатно работают, выражение лица недовольное!
МТ
Майра Толкынбекова
Ұлымды осы садикке бергем барып тәртібі бұзылып кетті Апайлары дұрыс тәрбие бермейді баллармен жұмыс жасауды білмейді. Апайлары балларға дұрыс қарамайды . Балларыңызды ойласаңыздар бермеңіздер
ФМ
Фариза Мухаметкали
Аккент районына жакын, ен жаксы осы садикке барамыз. 1 жылдан асты. Садик таза, тамактары жаксы. Логопед, агылшын, карате бар. Видео, фото жыберып турады. Барлык тарбиешылер жаксы, быздын Айнур апай оте мейрымды, позитивная ❤️Балалармен жаксы жумыс жасайды. Шынайы отзывым. Жумыстарыныз табысты, берекелы болсын 👍
Арайлым Куланбекова
Диана апай кешегі Республика күніне жасаған мерекеңіз күшті болды!Рахмет сізге!Сіздей тәрбиешіге жолыққанымызға қуаныштымын!Сардар балабақшаға аз уақытта үйреніп кетті!Негізі ойымыз болған гос.садикке ауыстыру!Сіздің еңбегіңізді көріп ауыстырғым келмей қалды!Рахмет 💐қәзір сіз сияқты тәрбиешіні кездестіру өте сирек!Еңбегіңіздің жемісін көріңіз!🥰
KI
Kyzylgul Imanberlina
Отличный садик! Нам понравилось) спасибо воспитателям)
ND
Nurbek Deputat
Зашла в 2гис оставить отзыв про наш новый садик. Моя Томи ходит почти месяц. Ждала пока пройдёт немножко время для отзыва. Нам все нравится, ходим без крика и плача, спокойно остаётся. Увидела здесь парочек отрицательных отзывов и была удивлена. Не знаю может это дело рук недобросовестных конкурентов которые хотят очернить новый садик. Я если вижу такие отзывы обязательно разговариваю и спрашиваю у руководства, мне сказали что родителей с такими именами не было, разбираются. Так что раз доча ни на что не жалуется, ходим спокойно дальше)
ФС
Фариза Сихымбаева
Очень плохо все. Отдала сына, но всегда утром не хотел идти. Грубый персонал. Не довольные лицы. Не рекомендую
ГМ
Гульназ Мустафина
Қызымды осы садикке бергенмін.Дым ұнамады. Тәрбиеші маған дөрекі көрінді. Қызым аш келеді. Қазір барып жүрген жоқпыз. Жалпы басқа садик қарастырғандарыңыз жөн
Ермекова Мадина
Самый лучший садик! Воспитатели 🔝 Всё чисто, сына ходит с удовольствием! Спасибо больше, что Вы есть🫂
MT
Moldir Turganbekova
Осы райондағы қатты ұнаған садигіміз 💙 ең жақсы садик, барлығы жаңа, ішіде тап-таза әр балаға көңіл бөліп, тамақ ішкенін, сабақтарын барлығын фото-видеоға түсіріп жіберіп отырады, самый главный атасымен апасы риза 💙 Апайларына үлкен рахмет, еңбектеріңіз елене берсін!
OA
Omarkhan Altynai
Садик нам понравился, доча ходит с удовольствием, на все вопросы отвечают. Спасибо)
Айханым Айбатырова
Самый ужасный садик хотя не давно открылась! Не советую этот садик. Бари оз баласымен жумыска кирип алган и сиздин баланы карамайды! Мой ребенок получил стресс и страх в этом садике. Проверяйте камеру желательно . На совесть работайте, отирик барин адеми корсетпей.