Симфония
Банкетный зал
Ахмад Чуренов
Бугин кайнымнын беташар тойын откиздик шикарный стол шикарный обслуживания тамактары свежий а тамада вообще топ топ (атынды сурамапын тамаданын) вообщем всем рекомендую
ЗМ
Зейнеп Мураткызы
Кеше Симфония кафесынде баламнын 1жас тойын откиздык рахмет улкен той кушты отты тамада вообще супер админ Асылга коп рахмет 😘😘👍
NT
Nurbakyt Tursynov
Офф Акниет Молодец ризамын алғысым шексіз керемет офф🤩
AB
Asel Baitolekova
Бугын симфония банкетный залда той өткіздік оте керемет особенно Акниет офф керемет жасады😍
Молдир Мустафа
Күшті тамақтары , официанттары рақмет, официантка Ақниетке өте үлкен рақмет
Ляззат Утепова
Спасибо всему персоналу за такой праздник👍Особенно официанту Мади
Firuza .
бугын осы керемет ресторанда тойда болдык бары дамды бары кушты Админ Асыл даяшы Аружанга рахмет🥰🥰
1 февраля 2026, официальный ответ
Firuza, здравствуйте! Благодарим за добрые слова 😌 Приходите в гости ещё.
Сандугаш Куандыкова
Очень благодарна ресторану Симфония админу Асыл, официант Акниет, за дружелюбный прием, за красивый прием, гостеприимство на вышсем уровне❤️❤️❤️
1 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо вам большое 🙏👌 Приходите к нам почаще.
Укилим Бейсегул
Өте жақсв ресторан рахмет ❤️
Добрый день, большое спасибо за отзыв и оценку ❤ Рады работать для вас 🤝
СД
Серик Дарибаев
Оте кушты ресторан маган бары унады тамактары дамды оте тамада оте жогары денгейде откызыр берды тойымызды Аружан кызыма рахмет
Добрый вечер, Серик! Спасибо за отзыв и высокую оценку 😌 Мы всегда вам рады 💛
Айдар Айтимбетов
Тамақтары дамди, официанттары кишипейіл екен конилимизден шыкты
Айдар, спасибо вам за приятный отклик 💛 Мы рады, что вам всё понравилось 🤝
Мурат Айтимбетов
Очень хороший ресторан мне все понравилось тамада отличный спасибо оффицианту Мирлан администратору тоже рахмет
1 февраля 2026, официальный ответ
Мурат, добрый день, большое спасибо за добрые слова о нашей работе 😌 Будьте здоровы ❤
Жансезім Жансезім
офицанттар супер,Асыл админстратор 😍🔥🔥
1 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Жансезім, спасибо большое за отзыв и оценку. Приходите к нам почаще 🙏🏼
Айгуль Нурманова
Бугин симфония мейрамханасында тогда болдым. Бари унады керемет тамактары оте дамди. Бешбармактарын камеры колдан жасаган ерекше дамди. Ресторанные или оте жарык керемет администратор Асылга коп Рахмет Бари кушты болды,😘
Добрый день. Большое спасибо за такой приятный отзыв 😌 Были рады помочь ❤
Айжан Айтимбетова
Симфония рестораны админ Асыл жауапкершілігі керемет офф Ақниет оте керемет обслуживание етті оте тамаша ресторан😍
Добрый вечер, Айжан! Огромное спасибо за приятный отзыв 😌 Рады сотрудничеству ❤
Aigerim Aitymbetova
Оте керемет отти той,тамактары дамди обслуживание 100% керемет Администратор Асылымга рахмет👍
Aigerim. Спасибо большое за теплые слова 🙏 Обращайтесь ❤
Dimash Damiruly
Нашар
Асик
Саламатсыздарма Біз бүгін 24.01.2026 50 жас мерей тойда болдық, сол 50 жас керемет өтті. Бәрі көңілімізден шықты тамақтары өте дәмді, сервис админ Асылға рахмет күшті жүргізді керемет даяшы ұлымыз Дәуренбек ке мың алғыс жақсы жұмыс көрсетті тамадаға рахмет тойымымызды прям күшті басқарды, бізге бәрі ұнады көңілімізден шықты рахмет
ЖА
Жакат Ауезов
Бүгің симфоняда тойымды өткіздім өте керемет тамактаыр дәмді мухтар мен ерасыл деген офицантар өте кушті кызымет еті
Анар .
Оте кушиы ресторан асылга рахмет кушты откызып берды столымыздагы оффициант кызга рахмет Аружан молодец
БА
Бахтигуль Ауелова
Бүгін мен симфоняда тойымды откыздым Мухтар мен Ерасыл деген официанттар өте күшті кызмет ети тамактары дәмді Супер
GA
Gulgaiza Auezova
Бүгінгі той өте керемет маған ұнады тамақтарыда бәрі өте дәмді екен той супер өтті бізге қызымет жасаған Нұрасыл баламада рахмет жәнеде адмистратр Асылғада өте көп көп рахмет той өте керемет
Akzhan Kanaibekova
Бугын тойымыз болды тамактары кушты дамды екен администраторга Рахмет барын оте жогары денгейде Асыл столымызды Караганда кыз Гала Рахмет есымы аружан екен
МД
Мира Джумабековна
Бүгін 50 жас тойда болдық тамактары оте әдемі жане администратор Асыл ға коп рахмет биздын столды караган Нурасыл. Официант ка рахмет
🥴О
🥴 Оспанова
Отличный ресторан, вкусная кухня! Официанты вежливые! Администратор ответственная! Спасибо большое команде Симфония, за банкет без происшествии!
G1
Guliko 156
Симфония мейрамханасында керемет кеш өткіздік. Администратор Асылжан мен официант Ақниетке рахмет!
24 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер. Спасибо вам за ваш отзыв 😉 Обращайтесь.
ТК
Томирис Кайратова
Өте керемет ресторан админ Асылжан керемет өткізді офф акниетке де мын ракмет❤️
Томирис, здравствуйте, благодарим вас за доверие!!! Всегда рады помочь 💛
ST
Sulukhan Tleumuratova
Оте кушты ресторан екен Маган бары унады кухнясы тамактарын дамы кушты екен бешбармактар татты. Аружан деген кызыма Рахмет керек заттын барын акелып Берды тамада тойымызды оте жогары денгейде жургызып берды
Sulukhan. Спасибо за доверие, были рады вас видеть 😁
Amina ❤️
Оте кушты ресторан екен оз багасына сай бугын тойымыз отты оте мыхты денгейде жургызып берды тамададан бастап бары кушты болды кухнясыда оте мыхты екен Аружан деген кыз карады столымызга кушты бары унады рахмет!
24 января 2026, официальный ответ
Добрый день, огромное спасибо, что оценили!!! Приходите, будем рады вас видеть 💛
БИ
Бахытжан Искаков
Бугн апкеміз Жанар 60 жас той откіздек барі кушті болды тамактары оте дамді тамада супер бізге барлығы унады ресторан атмосфера кушти Администратор Асыл Рахмет
23 января 2026, официальный ответ
Большое спасибо за отзыв и оценку! Приходите к нам почаще!
Akbota Askatkyzy
Бүгінгі той күшті өтті , тамақтары дәмді , Тамада 🔥Мадина офицант классная, была все 🔥🔥🔥
23 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Akbota, спасибо вам за отзыв и высокую оценку. Ждём вас в гости снова 🌸
G.
Gabit .
Тамақтары күшті болды Мадина жақсы Тамада Нұркен тойды күшті өткізді
23 января 2026, официальный ответ
Gabit, большое спасибо, очень приятно получать обратную связь! Ждем вас в гости снова и снова 🤝
A
Ainur
бүгінгі 40 жас отте күшті отты бздын столды караган Мадина деген қызымызға рахмет өте сыпайы тиянақты қыз екен тамада оте күшті жүргізді тармақтарында оте дамиды көп рахмет
Ainur. Спасибо вам большое за ваш отзыв и оценку ❤ Всегда вам рады 😉
Dias 𝐽𝑎𝑚𝑏𝑒𝑘𝑜𝑣
Очень хорошое обслуживание Предлагаем всем
23 января 2026, официальный ответ
Dias, здравствуйте. Спасибо вам большое, очень приятно получать обратную связь, были рады помочь.
Aiiym Maratkyzy
тамақтары керемет екен
24 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер, благодарим вас за такой приятный отзыв 😌 Очень приятно, рады сотрудничать 💛
Neizvestno 05
Заведение хорошие, все цивильно. Вежливый персонал и приятные цены. Все разговаривают вежливо, еда вкусная и свежая. Красивое оформление. Все очень понравилось, советую.
Neizvestno. Благодарим за отзыв ❤ Рады работать для вас 😉
ЕН
Еркин Нургалыков
Ок
Еркин, здравствуйте, благодарим вас, что выбираете нас 😌 Мы старались ❤
Акниет Карсакбаева
Все отлично 👍 администратор,официанты все очень хорошо обслужили,горячие блюда и салаты все вкусное 👍 тамада Арман супер✅😍
4 января 2026, официальный ответ
Добрый день. Благодарим вас, что уделили время и написали отзыв! Ждем вас в гости снова и снова 😁
Baga ✌🏻
Айгерімге рақмет қызықты кеш болды 😍
4 января 2026, официальный ответ
Багашар, добрый день! Благодарим вас, что выбираете нас 🙏 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов ❤
ЖТ
Жанар Тленшиева
Мен осы жерде акциямен той өткіздім, басында сойлескенде бәрін жақсы жасаймыз деген еді, содан той басталып халық жиналғаннан кейін өзгерип шықты. Құлап тұрған кафельді құлаттың ақша төле, бір кішкене емшектегі бала құсып қойыпты, соған жууға ақша төле, төлемесең тойды жауып тастаймын, музыканы өшіремін деп шантаж жасады. Тағы айтарым, тамақтарды аз салды, фрукты бәрін, неге десем сіз акциямен алдыңыз деп. Бишілер басында барин жасайды деген, оларда бірде шығып, бірде шықпады. Басымнан өтті, тойда қуанып жүрудің орнына нерв қылып бітірді. Барып керек емес жер екен
Гульнар Курманалиева
6 -декабрь 2025г. Посетила ресторан"Симфония"праздновали Д.Р.хочу выразить Благодарность тамада-Мадияру произвел хорошее впечатление,игры интересные веселые.Кухня вкусная свежая.Обслуживание вежливое официант Алан ответственный добросовестный к своей работе. Благодарим коллектив во главе администратора Айгерим желаем Успеха Здравия Благополучия Изобилия ♥️
Добрый вечер. Благодарим за высокую оценку. Приходите ещё 💛
Махаббат Қуасйновна
Бугынгы банкет жогары денгейде отты , Рестаран қызметкерлеріне коп рахмет , бызге қызмет көрсеткен Нурадыл деген официантка риза болдым молодец , Ресторан тамақтары өте дәмді Рахмет.
Добрый день, спасибо за высокую оценку 😉 Ждём вас к нам за новыми покупками ❤
EI
Erbol Isakulov
Нам понравилось. Мы с друзьями все семейные люди отдохнули шикарно. Кухня на высоте всё вкусно. сервис приятный молодцы ребята. Отдельная благодарность адинистратору. Очень советую. Возможно корпоратив новогодний там будем отмечать.
8 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Erbol! Благодарим вас, очень приятно получать обратную связь, приходите к нам ещё, все…
.. ...
Симфония номер 1,самый кушты обслуживание ещё уважения,Нурадыл сол официант молодец кушті карап барлығын укипты жумыс істеді.одмистратор кушті басқарған👍🏻👍🏻🔥.Тағы келетін едім
8 декабря 2025, официальный ответ
Добрый день! Спасибо вам большое, очень приятно получать обратную связь. Будем рады вам всегда 💛
рУ
рахмет Утенова
Бугынгы той оте керемет отти кухнаядагы поварларга рахмет тамактары дамды екен...
8 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет, добрый день. Спасибо вам большое за добрые слова о нашей работе 😌 Будем вас ждать ❤
Muratovv 🫦
Оте адемы ресторан катты унады, официанттары тез жумыс жасайды конылды калдырмай барыне улгеруге тырысып жур, барны тусындырып уйымдастырып берген админга мын алгыс, ал тамактары вообще тема👍🏻
Добрый вечер! Спасибо, Талант, за добрые слова 😉 Успехов вам 💛
ГТ
Гулнар Толебаева
Админ Айгерим сыпайылыгын айта алмадм Маган оте каття унадады тамактарын дамын айтсайшы поварларга шын алгыс Рахмет...
8 декабря 2025, официальный ответ
Гулнар, здравствуйте! Спасибо, что оценили 🙏 И, конечно же, ждем вас снова.
Ainash Nurlanovna
Симфония ресторан да 50жас жасадык тамада Арман керемет екен тамактары дамды екен Рахмет администратор айгерым Ге алгыс аитам официант Алмат бауырыма Рахмет ❤️
8 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Ainash! Большое спасибо за высокую оценку, будем стараться и дальше 😉
Асия Ахметова
Бугын тойда болдым тамакатары мол,оте дамды екен поварларынын колы дерт кормесн…
8 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер, большое спасибо, что выбираете нас. Были рады знакомству 😉
Бакдаулет Мусагалин
Бугын тойымыз осы ресторанда болды ресторан оте жылы кен екен маган бары унады тамактары кушты Администраторга рахмет тойымызды мыхты жургызып берды асаба балагада Улкен кысылерде махтап кетты
Большое спасибо, что выбираете нас! Всегда рады помочь 🙏🏼