Айбарыс
Банный комплекс
В здании
Uli ...
В восторге
Өте әдемі жер пары күшті екен жақсы демалып қайттық баламен барғанда да ынғайлы екен
Amin Amin
Совсем не понравилось
сказала: Клиентоориентированность на нуле. Я попросила написать подробнее, во сколько и когда свободна кабинка. В ответ ответили грубо, вместо того чтобы просто нормально, по-человечески объяснить. Говорят, что нет времени отвечать, но со мной время спорить есть. Вместо одного объяснения , тысяча слов. В конце ещё и заблокировали
Гиза
Совсем не понравилось
Все старое. Пора делать ремонт. Туалет грязный, вонючий. Зашла и словила шок! Мыла нет. Это же баня, должно быть все чисто! На кассе бара девушка хлопает глазами, не знает, что входит в сет. Два раза повторяла, что заказала пиво. С кухни тоже шум, ор, закройте дверь. Сделайте кнопочку вызова. Атас. Мне не понравились ни баня, ни обслуживание. Больше не приду. Один плюс: низкая цена за вход, пусть было бы подороже, но качество лучше.
Adook .
В восторге
Самый лучший баня который вам понравитсья там чисто и супер пар,бар вобще класс много меню и горячые блюды,часто уже мы там шкафчики чистые.Бассейн хороший
Adilzhan Umurzakov
В восторге
Одна из лучших бань в городе чисто окуратно персанал супер. Отдельно хочу поблагодарить баньшика Жасик лучший в своем деле!
Нургуль Багаева
Очень хорошая баня . А как парят классно с музыкой
Толкын Балхина
В восторге
Я сегодня была в этой ванне, мне понравилось, хороших пар было не так много (больше ех👍), девушка сделала сердечный чист🫶, персонал вежлив, даже на приеме люди благоразумны, барная квартира тоже все, в общем, оправдывает свои деньги в полном объеме👍👍👍👍 приезжайте.))
Karina Orynbai
Совсем не понравилось
Упала конструкция холодная купеля на голову, в целом хорошо отношусь, к парильщицам девочкам, хорошое обслуживание на баре.Оссобено отдельное благодарность Акниет. Но баня вывозит за счет своего персонала. А также хочу обратить внимание администрацие нато, что нет досок на 3 полке в женском зале.Так как,администрация не реагирует на все замечание постоянных клиентов прошу учредителя отозваться по номеру телефона.87029237168 за ранее благодарю
Макпал Суюнбаева
В восторге
Бақтүгілханымға рахмет үнады пар өте керемет музыкамен көңіл күйді көтерді осындай жұмысшы алғандарыңызға рахмет жұмыс ақысын көтеру керек күшті өзім көкем өмірден өтіп баняға шомылуға келгем көңілімді көтерді жаным рахмет 100 жаса
СН
Салтанат Нусипова
Совсем не понравилось
Баня ужасная стала. Грязная в парилке не возможно парится. Солью 4-х.женщин за деньги парят, стоять негде. Ходят по пятам как надзиратели. В душе нет горячей воды. элементарных поручней нет. Упала в грязную лужу.
Жулдызай Пазилбекова
В восторге
Бақтыгүл деген парчица парды күшті береді екен тузбен де парит етіп берді рахмет алла разы болсын баняга келуді ұсынамын❤🤲🏻
Kundyz Sman
В восторге
Отдельное спасибо парщице Бактыгул настоящий профессионал своего дела!! прогрев веник атмосфера просто 🔥🔥🔥 Обязательно придем еще с подругой
Dinara Al
Совсем не понравилось
Ужасная баня. Одна парилка, и то холодная!Мы пошли к 21:00. Попросили дать пар, и сделать погорячее. Кто-то захотел платное парение , и тут начали нас выгонять с парилки, как бы мы не заплатили за парение отдельно . Просто ужас. Такое отношение я впервые вижу.
ББ
Баха Баха
В восторге
Айбарыс Банясы мыкты тамакдары мықты Балык бола келемис . Бар дагы Баллар соз жоқ жаксы хызмет корсетет
ZU
Zhanbolat User
В восторге
Новый парилка жасапты агаштары адеми куйдирмейди балыктарыда дамди багаларыда жаксы пар жасайтын Жасик молодец Оз исин шебери
Gulsara Kussainova
Было средне
Женский зал ыңғайсыз, парилкаға түсу үшін 2 этаж төмен түсу керек, жуыну үшін қайта көтерілу керек. Үлкен кісілер мен балалы немесе аяғы ауыр әйелдерге қауіпті
АЖ
Анар Жонысова
Совсем не понравилось
Баня унамайды багасына сай келмейди. Оте кымбат .Жуынатын жери мен парнойдын арасы оте алыс подвалда барып келгенше катып каласын! Улкен кисилер ана лесницамен тусип шыгу киын. Бассейн муздай. Парной только сагатпен бергенде гана жаксы а так суык. Маган лично унамады.
БК
Балгын Калияскарова
В восторге
Айбарыс моншасындағы парилка өте әдемі әрі жайлы. Табиғи ағаштың иісі мен жылы түсі ерекше тыныштық сыйлайды. Жұмсақ бу денені бірден босаңсытып, күнделікті шаршауды ұмыттырады. Мұнда кірген сәттен-ақ жан мен тән демалып, ерекше рахат сезімге бөленесің. Айбарыс ұжымына, соның ішінде өз ісіне жауапкершілікпен қарайтын Бақытгүлге шынайы алғысымды білдіремін.Алдағы уақытта да жұмыстарыңызға табыс, ұжымға береке және жаңа жетістіктер тілеймін!
Ссс Ссс
В восторге
Классная баня, особенно пар с веером и разными запахами, кухня тоже очень вкусная, всегда все свежее. Парильщица новенькая Бахтыгуль супер, как классно пар дает, так мягко, при этом до костей. Буду приходить чаще, спасибо
М!
Мухаммед !!
В восторге
Баня күшті келіүге үсыныс етемін бәріңді.... Пар жасайтын Жасик бәріміздің көңілден шықты! От души баүырым!
5 посещений
Акжол Дуйсебек
В восторге
Баня Оте жаксы таза кызмет корсетуы оте жогары кухня оте жаксы тамактары дамды барлыгы оте жогары денгейде 👍👍👍👍
dimash janabek
В восторге
Баняларыныз кушты прям кушты, пар деген вообще зоор, банянын ышы кушты екен обслуживание кушты баняга келуге кенес берем кызметшылер жаксы жумыс жасайды екен 👍🏼🔥🔥
Б
Бақыт
В восторге
Бақтыгүл қыз – нағыз супер маман! Аурасы да, харизмасы да керемет, жанында өзіңді өте жайлы сезінесің. Бойы кішкене болса да, энергиясы өте күшті. Екі сеансқа қатыстым, қатты ұнады, әсері ерекше болды. Үлкен рахмет, тағы да міндетті түрде келемін!
Saya Iska
Совсем не понравилось
Хамское отношение человека который занимается записью. Ходили часто в эту баню, теперь пропало желание. В добавок позвонили ещё и наорали.
ЖА
Жансая Абдраманова
Совсем не понравилось
Оте жаман баня, администратор айел вообще жаман, банясынан куйген резинанын исы шыгады екен ужассс, тазалык «0» , лас баня, сасып кеткен пары,
МШ
Майгуль Шалова
В восторге
Керемет монша. Бірінші рет келгенбіз жанұямызбен, қатты ұнады. Тамақтары да дәмді, таза, парларыда керемет, бассейнге де тустік. Енді жанұямызбен келіп тұрамыз.
BM
Bakhtiyar Mubarakov
В восторге
Чистая уютная парилка! Банщик Жасик красавчик хорошо парит знает толк!!! Кухня тоже вкусно готовит прохладительные напитки на выбор очень много!!! Татемыз вообще мыкты!!!
ДИ
Дана Иманбекова
Совсем не понравилось
Бір видео жіберсем ешкімнің кухняға желаниесі болмайды содан кейін Жақсы еді басында қазіргі состав👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Миллионер 🐎 Ера
Совсем не понравилось
Самый лас баня Айбарыс обслуживания ноль уважение в клиенту ноль не советую тазалык жок общем
AE
Aijan Ermekova
В восторге
Баня кушти Бактигул парни кушти жасади. Осы қыз кетпесінші керемет қолы дерт көрмесін
Алишер Мухаметкали
Оте керемет Монша жаксы демалып кайттым рахмет Жыгыттер мен Кыздарга💪
ЭК
Эльмира Керимбекова
В восторге
Бақтыгульге коп рахмет! Парды кушты береды , веникпен әдемы урып берды. Алла разы болсын .
Alina
В восторге
Бактыгуль пары оте керемет,том ям дары оте дамды советую оте кушты заведение
8 посещений
Ерик Кульмышов
В восторге
Жасик бауырым Рахмет пар Оте керемет болды. Айбарыс банясына келиниздер.
Зере Думанкызы
Было средне
Пилинг жасайтын тәтелер басты өтірік өтірік жуып береді
Аяулым Сылкынбаева
В восторге
Баня керемет пар унады пардагы кыздарда барлыгы унады 👍
Арман Е
В восторге
Ремонт чотки все чисто и красиво обслуживание лучше
AT
Aidar Tuyiakba
В восторге
Жана пар жасапты куйдирмейди қатты ұнады келуге Кенес береміз Жасуик моладец
Даурен Кабылов
В восторге
Новый пар жасапты күшті катты ұнады келіңіздер пар беретін жігіт супер Айбарыс жасасын👍🤝
Аскар Кыдырбек Улы
В восторге
Отлично кайф! Реставрированая парилка! Ағашы күйдірмейді. Порильщик красава Жасик рахмет!
GT
Gabit Tlepov
В восторге
Баня. Айбарыс өтте керемет✊🏻Асханасында тағамдары дәмді 🥰Ас бабшы Ақниет қыз өтте әдемі сыпайы қыз🔥
Asa Aaa
В восторге
Өте жақсы монша, пары өте керемет,қызметкерлердің қызметі жоғарғы деңгейде
A
Aizada
В восторге
Отее керемет баня таза ынгайлы катты унайды Отеген батырдан жалынды салем
Максат Курманов
В восторге
Айбарыс баня кушти тамакдары дамди балыкка бола келемис ,келунызди усынамын
Данияр Утеев
В восторге
Айбарыс Баня кушти Тамакдары дамди официант балдар кушти хизмет корсетет Мийко красавчик
Талгат Турсбек
В восторге
Оте керемет баня кухнясы дамди багалары оте кол жетимди тазалыгыда оте керемет
ШК
Шопбаев Калдыбек
Аибарис кухня тамактарри Жаксы .жакси Дем алис болди
КБ
Кунсылу Базарбаева
В восторге
Айбарыс баня кушти тамакдары да́мди баска баняларга Караганда о́те мыкты
РМ
Раушан Мешелова
В восторге
Айбарыс Баня кушти жаксы отырдык келуинызди усынаман тамактары мыкты
MA
Miyirbek Almuratov