Marty`s Language Center
НЫ
Наргиза Ыбраева
👍👍👍
Еркеназ Әбіл
Marty’s Language Center – тіл үйренемін деген әр адамға ең дұрыс таңдау! Мұндағы атмосфера өте жайлы, ұстаздары кәсіби әрі әр сабақ қызықты өтеді. Сабақ барысында тек грамматиканы ғана емес, сөйлесу дағдыларын да дамытады. Әр студентке жеке көңіл бөлінеді, сондықтан үйрену оңай әрі нәтижелі. Мен үшін ең бастысы – қысқа уақыттың ішінде сенімді сөйлей бастадым. Қызметкерлері де өте сыпайы, әрқашан қолдау көрсетіп, мотивация береді.
Dana S
💯💯💯
MT
Malika Tuygunova
кушти👍🏻👍🏻👍🏻
Ақжүніс Даниярова
Курс өте қызықты өтті! Әр сабақ сайын жаңа нәрселер үйреніп, ағылшын тіліндегі сөздер мен фразаларды оңай жаттай бастадым. Мұғалімдер өте жылы, қолдау көрсетеді және менің сұрақтарыма әрдайым жауап береді. Ағылшынша сөйлей алу менің ең үлкен мақсатыма айналды
paniii🤎 _
давно искала хороший курс английского наконец то нашла , всем советую marty’s language center 🔥🔥🔥
нэляя 💖
Маған Marty’s Language Center-дегі топтық сабақтар ұнайды. Әр студентпен жеке жұмыс жасайды, сонымен қатар бір-бірімізбен ағылшынша сөйлесіп үйренеміз. Атмосферасы жылы әрі қолайлы.
Амина Сериккызы
The course was very useful for exam preparation. We practiced grammar, vocabulary, and speaking. I recommend it to all students!
Хакназар Мурат
Маған қатты ұнады! Жаңа достар таптым, мұғалімдер әрқашан қолдау көрсетеді. Сапалы білім аламын деп сеніммен айта аламын.
Sabina Gaiindinova
лучшие курсы!!! отличный результат, получила хорошие знания 🤭🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻❤️❤️❤️❤️
Sakhinur 💗
Хочу сказать, что преподаватель объясняет все четко и ясно, мне безумно нравится то, как учитель профессионально подходит к своей работе. На уроке я чувствую себя свободно и делюсь мнением с другими учениками. Я рада что изучаю английский именно в Marty’s language center!🫶🏻
Mels Aidina
Білімді оқытушылар 😄👍🏻
Жанерке Бектемир
👍🏻Все супер. Барғанымызға өкінбедік
Молдир Абдинаймова
Всем советую очень хорошие преподаватели 👏🏻🫶🏻
Nurailym Bektursyn
Өте керемет курстар, всем советую 👍🏽😽😽
Г💘
Гулима 💘
Курска катысып журмын кызыкты и тусыныкты отти🥰
Айгерим Ержанкызы
Этот курс мне так нравилась😊
DM
Dinara Meirambek
Осы центрден ағылшын тілі курсын онлайн өттім. Қатты ұнады, сабақтар қызықты әрі уақытылы болады.
AZ
Allina Zhetigenova
Очень хорошо обучают👌
ЖС
Жайна Сапаралы
Ағылшын тілін өте жақсы үйретеді.Всем советую🥰
Asima Kabidelkyzy
Ielts ты жоғарға баллға тапсырғыңыз келсе осы мектепке келіңіздер!👍
Aisaule Kydyrkulova
Оқытушылар өте білімді, жақсы курс
B P
Сабақтар қызықты әрі тез түсінетін тактикамен өтеді. Рақмет🫶🏻
Ayazhan M
Данный центр помог моей сестренке в изучении Английского языка. Спасибо центру за знания.
Аружан Тәуекел
Хорошо обучают английскому языку, всем советую!
ЖЖ
Жансая Жугинисова
Сабақтарының бәрі түсінікті, бәрі жоғары деңгейде, менің сіңілім осы жерде өтті бәрі күшті😍
m s
советую всем, кто хочет выучить английский. самые лучшие учителя!!! спасибо вам большое!
Мне нравится этот языковой центр. Хорошая атмосфера🥰🥰🥰
Эльзана Садыкова
Учителя очень доброжелательные👍🏻 Очень хороший курс
A
Albina_13
Мой самый любимый языковой центр
IA
Ismigul Alimzhan
Классные занятия , достигла до уровня advanced . Проходят очень интересно , советую 👍🏻
Kunim Abilakimova
Сабақтарын ең жоғарғы деңгейде өткізетін курстың бірі.Мұғалімдері өте керемет,сабақта оқып,мұғалімдермен жұмыс жасау өте жағымды.Курсқа қатысуға кеңес беремін!
Z🎸
Zhanerke 🎸
Мен көрген еңңң күштііі курссс😍🔥🔥🔥
MO
ДЕ
Димаш Ержанулы
Прекрасные преподы!!!
Arai )))
Unique approach to learning!top place to learn English!The best teacher works there😍😍😍😍
Айгерим Танирбергенова
best course ever. The teachers are great. explains very well👍🏻👍🏻
BB
Botakoz Begaly
I really liked the course.👍The teachers are very strong.👍
ҚК
Қарақат Кəдірбекова
Great center, intelligent teachers! Thank you so much👍👍
MS
Muhtar Shiryazdan
Hey-hey guys. I wanna share my personal experience in learning English here. Especially about offline teaching by Marty. He always tries to teach brand new things and uses not only Oxford methods also Harvard university's one. In a nutshell he is the best one that I have ever had.
R
Rustam
I really like the structure of the training. During classes, the teacher explains everything in detail; if something is unclear, he will always answer your questions. I really like that there is homework to review the topic. The program is quite extensive, but not overloaded.🔥🔥🔥🔥
AM
Adilyam Makhsutova