Муслим-стом
Стоматология
Скидка 10% на виниринг!*
Лицензия № 23014165 от 19.06.23. РГУ «Департамент Комитета медицинского и фармацевтического контроля Министерства здравоохранения Республики Казахстан по городу Алматы». *1.09.25–30.11.25. Подробнее по т. +7-707-300-27-47.
Позвонить
МТ
Мереке Турагалдиева
Жахангир врачка рахмет! акыл тисимди ауыртпай жулып берип берди рахмет
Nurgeldi A
Рахмет сыздерге оте жылдам багасыда жаксы 👍👍👍👍(Жахонгир оз жумысын жаксы жасайды
B❤️ ❤️
Жаңанұр Сұңқар өз ісінің нағыз кәсіби маманы екен,адамға деген сыйластығы мейірімділігі кушты екен,тісімді еш ауырсынусыз емдеп берді,көп рахмет,всем рекомендую❤️ 10/10
TK
Temirlan Kokymbaev
Сункар самый ответственный и лучший врач. Делает свою работу очень четко и честно
Алихан Алиев
Сунуар врач оте жаксы емдеп берды👍👍
Айдана Канаткызы
Сұңқар врач өте білікті маман,өз жұмысына тианақты.Толықтай сенім білдіріп келсеніздер болады.Жұмыстарыныз алға баса берсін!!!!
КЕ
Куаныш Есен
Сункар врач оз жумысынын маманы еш ауыртпай жасады
АХ
Алтынбек Хусанбеков
Өте керемет стоматология бүгін имплант салдырдым ешқандай ауру сезімі болмады клиника ұжымы сондай ұйымшыл жақсы жандар екен имплантолог доктор Акобир Кушмуродовичке алғысым шексіз барлығын жақсы түсіндірді барлықтарыңызға кеңес беремін осы жерге келіп имплант салдыруға 🩵 Рахмет
Dana Erlankyzy
Ауыртпай жаксылап емдеп берді.Адаммен карым катынасы оте катты унады.Бір жаксысы тунімен істейді екен ,ж/е консультатция тегін .Іші таза жумысын оте сапалы жасайды екен .Ауырган тісімді жулдыруга барганмын ,жулмай ,ауыртпай емдеп берді .
Волшебник
Огромное спасибо доктору Сұңқару за бережное отношение и отличное лечение зуба! Доктор проявил терпение, всё доступно объяснил и сделал всё аккуратно. Теперь улыбаюсь без боли 😊 Очень рекомендую этого специалиста!
Айдана
Тимур Нуралиевич, өте керемет стоматолог! Жұмысына аса мұқият, кәсіби деңгейі өте жоғары. Ауыртпай, сапалы әрі тез емдеді. Қабылдауы да, қарым-қатынасы да ұнады. Толықтай сеніммен ұсынуға болады!
Асель Шаншархановна
Сұңқар врач өте аккуратно білікті өз ісінің маманы.Баламның тісін білдірмей ауырпай емдеп берді.Ойланбай келсеңіздер болады.Балдармен жумыс жасауды да біледі балама подаркасында беріп қуантып қойды.
ЕА
Ермек Альжанов
Акобир Кушмуродовичта болдық, өте білімді Өз ісің білетін маман Бізге өте ұнады
KA
Karakoz Aripbay
Отличный врач! Акобир Кушмуродович удалил зуб мудрости быстро и без боли. Всё объяснил, работал аккуратно и профессионально. Остались только хорошие впечатления, рекомендую! 🦷💯
MS
Muslim Shurmen
Акобир врач өз ісінің маманы,ауыртпай жұлып берді қолы жеңіл екен.Жұмыстарыңызға береке берсін.
БК
Бибигуль Кенесбекова
Маган унады жумысы адамен солескени тис емдеуден коркатынмын коркып баргам барылгы жаксы болды колдары женил екен Тимур деген жигитке Рахмет коп коп
🤍🤍
🤍 🤍
Өте керемет стоматология! Алғаш кіргеннен бастап қарым-қатынасы ұнады. Дәрігер Тимур Нуралиевич кәсіби маман екені көрініп тұр мұқият қарап, барлық сұрақтарыма жауап берді. Емдеу процесі ауыртпады, бәрі таза. Нәтижесі толық көңілімнен шықты тісім қатты ауырып тұрған еді только тісімді жұлдыртамын деп келген едім Тимур доктор емдеп көрсе болады деп тісімді аман сақтап қалды емі 2 күнге созылды но қазір тісім аман сау Тимур Нуралиевичты сенімді түрде ұсынамын рахмет❤️
ЛК
Лаура Куспекова
Записалась в стомалогию, очень дружелюбно приняли, врачи профессионвлы саоего дела👍🏼 Всем советую)
Мереке Амзе
Хочу выразить огромную благодарность врачу Жаңанұр Сұңқар за профессионализм и внимательное отношение к пациентам. Очень аккуратный, вежливый и грамотный специалист. Всё подробно объясняет, работает уверенно и бережно, после приёма не остаётся вопросов и сомнений. Видно, что человек действительно любит свою работу. Остались только положительные впечатления, обязательно буду рекомендовать знакомым.
Akerke Nurzhakyp
Өте жақсы, кариесті емдеп берді, рекомендую
БК
Баян Карсанбаева
Сұңқар Жаңанұрович өте керемет стоматолог. Еш ауырпай тісімді жұлып,емдеп берді.
Эсмира Дмитриева
Хочу поблагодарить стоматолога Тимура за профессионализм и внимательное отношение. Всё прошло спокойно, аккуратно Подробно объяснил каждый этап, работал уверенно и бережно. Осталось очень хорошее впечатление. Рекомендую.
Azamat Shirazov
БРАШТЫҢ ЖУМЫСЫ МАҒАН УНАДЫ ТАЗА жасайды екен
Айдын Султанкулова
Суңқар врач пен көмешіге рахмет, ауыртпаи керемет емдеді бірден екі тісімді, рахмет, жұмыстарыңыз жемісті болсын, елге қызметтеріңіз ұлғая берсін, ужымға сәттілік 🫰✊
Ельдар Сеилгазинов
Хорошая стоматология, врач Акобир делает все быстро и качественно.
JB
Janerke Babirova
Акубир стаматолог рахмет өз ісінің маманы алла разы болсын керемет дәрігер
aijanhs🤍
Жахонгир стоматолог өте жақсы істеп берді. Қолы жеңіл екен, аккуратно, ауырпайды 👍🏻 Енді тек осында істетемін❤️ Жұмыстарыңыз алға баса берсін.
Ais Serikkyzy
Ерназаров Тимур Нуралиевич өз ісінің маманы, ең жақсысы пациенттерді 24/7 қабылдай береді. Басқа бөлімшелермен салыстырғанда әлде қайда жақсырақ деп ойлаймын. Өзіме ұнады. Тіс жұлу процессінде ауырады ма деп едім , түкте сезген жоқпын)
Асанали
Сұңқар врач
Айым Шауен
Врач Жахонгир очень аккуратно выполнил удаление) главное безболезненно, советую 👍🏻
BN
Beknur Nursat
Очень хороший стоматолог
Шолпан …
Стоматолог даригери Сункар балама Рахмет !!! Колына дерт бермесин , тисимди ауыртпай емдеп берди , оркенин осин балам 🙏🙏🙏 енди тек саган келем ,
ЖМ
Жасулан Майхиев
Опыт бар красавчик багада адеми ауыртпай жулады уколдыда сезбейсин
ИТ
Ирина Тен
Спасибо большое доктору Тимуру ( работает в ночное время),спас меня от страшной зубной боли. Сделал всё качественно, профессионально .В других стоматологиях мне говорили, что зуб удалять .Он вылечил и восстановил мне зуб.Побольше таких врачей специалистов.
Маржан Бердилдаевна
Жаңанұр Сункар дәрігер өте білікті маман. Рахмеет
محمد 🫀
Тез и акуратно істеп берді
Бауыржан Мухамбеталиулы
Очень хороший клиника всем советую Спасибо врачу Сункар мастер своего дела ✊
Алибек Алибек
Два раза обращался очень вежливые удалили зуб без боли спасибо Джахангиру👍👍👍
АЖ
Акнур Жумагали
Отличная клиника и специалисты, жутко болел зуб мудрости, оперативно приняли меня, даже при том что я пришла раньше своей записи. У врача Тимура золотые руки, так быстро и безболезненно произвел удаление и я совсем зря так переживала.Грамотно подсказал все рекомендации по лечению и был на связи с любыми моими глупыми вопросами. Вообщем и красив и мастер на все руки) В дальнейшем буду лечиться только у него😁
Тина Ера
Отличная стоматология! Врачи профессиональные, объясняют каждый шаг и создают максимально комфортную атмосферу. Качество услуг высокое, цены тоже приемлемые. Рекомендую! 😍😇
"
ырза болдым 👍🏻
Adil Kairatuly
Посетил стоматологию и остался очень доволен. Всё прошло чётко и профессионально. Врач сразу определил проблему, подробно объяснил, что и как будут делать. Лечение заняло немного времени, но результат отличный — никаких неприятных ощущений. Клиника чистая, оборудование новое, отношение к пациентам уважительное. Спасибо за такую работу!
АЕ
Акнар Ермураткызы
Жаңанұр Сұңқар деген кісіге тісімді емдеттім , осының алдында тісімді емдеп травма алып қалып едім, бұл кісінің қолы жеңіл екен😻 сонша қорқып бармай жүргем, енді тек сізге емделем🙌 Өз ісінің маманы екені көрінір тұр🔥 жас болсада опыты көп) жұмысыңыздың жемісін көріңіз, тіл көзден сақтасынт
Moldir Tursynbek
Қызметкерлері өте сыпайы, бәрін түсіндіріп, қорықпай емделуіме көмектесті. Осы стоматологияға келгеніме қуаныштымын! Жаңанұр Сұңқар врачқа алғысым шексіз!
ШС
Шынгыс Сейдақынов
Жақсы клиника екен. Жаңанұр Сүңқар өз ісінің маманы. Аллаһ ісіңе берекесін берсін. Қолыңа дерт бермесін. Тісі ауырып жүргендерге Аллаһ шипа берсін. Ауырмаңыздар, аман сау болыңыздар.
КЕ
Кундыз Ескермесова
Хочу выразить огромную благодарность стоматологической клинике за профессионализм и внимательное отношение. Очень чисто, уютно, современное оборудование. Врачи всё подробно объясняют, работают аккуратно и без боли. Остались только положительные впечатления. Обязательно буду рекомендовать всем знакомым!☺️🤗
ШТ
Шуак Токей
Өте жақсы стомотология!
Arailym Zhanymkhanova
тіске баруға қорқатын едім бірак Сұңқар деген жігітке рахмет күштілеп емдеп берді бір күнде 5.6 жыл ауырып коркканымды жендім десемде болады😌
Алтынтан Серикболаткызы
Отличная клиника и профессиональные врачи!
Gulnaz P
Баруға кеңес бермеймін, алтыншы тісім ауырып барганда, ақыл тистен деп сап-сау, түзу шығып тұрған ақыл тісімді жұлып тастады. Жұлған соң қан тоқтамай, бүкіл жағым қақсап, И5 ЧЛХ больницадан бірак шықтық. Жарайды деп осылай болатын шығар деп 1 ай жұлынған жақпен шайнамай, ыстық, суық ішпей жүрдім, сондада жагым ауырганы кетпеди, бітеле бастаған соң қайтадан тістесем әлі ауырып тұрды. Муслим- стомнан көнілім қалған соң басқа жерге бардым, ол жерде рентген түсіріп көрсек тістін ішінде кариес басталып нервка жеткен екен. Емдеп берді, ауырганыда басылды. Білімдері аз болды ма тәжірибе аз ба білмедім. 3 айлык баламмен қиналғаныммен уақытым акшам кетті. Жұлған кісі Жананұр Сұнқар👎🏻