Баня
4.4
4.4
ГИ
Гульнара Исбаева
Ужасный хозяин и ужасная баня, от души тусе алмайсын торопят, хозяин кричит ужасный адам не советууую вообще
Жанёка 🐯
Бастыгы ужасный адам, именно жаман грубо сойлегени ушин бармаймыз семьямызбен
БЖ
Биржан Жапаркулов
Не советую вообще вообще 👎👎👎 админ Фархат не умеет разговаривать с клиентами 👎👎👎👎👎👎👎
Меркебек Алтынбек
не советую не стоит
БА
Берк Али
Баня керемет, семейная пара приглашает семейную пару тел уотсап 87751894755 Берк
AI
Aigerim Izbaskanova
Баня оте нашар, хозяины или админ ба оте нашар адам екен, 1 жастагы балага 1000 тенге дит уйялмай, иши де таза емес сасык 👎 не советую
Данияр Кешубаев
Нет хорошего сервиса нечего не предлогают не дают. Ни полотенце простыни для порилки, ни веника нет.
Алматылық Тұрғын
Тазы
СА
Сайфулла Айла
В целом норм баня но там мужик всегда торопят еще отсутствуйет туалетнач бумага проблема с крайник
Azat Tarlanov
Время не правильно! Цена не соответствует
GI
Gibrat Iphone
Бөлек екен Зор екен
Bayan Azhgaliyeva
Отличная баня, чистая, новая, хозяйка очень приятная женщина, вернёмся
КО
Лучшая баня
Ұлан Шегебаев
🍻
Алишер Ербол
Баня жаксы админ братан буртурлы екен таза шопанго анау букыл клиентты куртады.Шал кет!Шал кет!
ЖК
Жулдызай Казтуганова
Кушти тап-таза баня унады
Айя Актуйгын
Оте нашар, лас. Админ очень грубый, нормально не может разговаривать с людьми
ГК
Гульжан Курманова
Очень отличная баня!Чисто,убодно и все условие есть!Хозяин бани тоже такой вежливый и приветливый!Нам очень понравилось!Будем ещё посещать!Спасибо!
АЖ
Алма Жиенали
Все конечно воответсует своей цене, но админ очень грубый и начнет вам стучать за ранее чем ваше время, а потом скажет что там часы не правильные) по мне личные границы не кто по терпит когда переступают за ваши деньги) по этому думайте стоит идти) я лично нет!
ГД
Гаухар Даркенбай
Тап таза. Аға жаны қалмай тұрады қалай түстіңіздер ұнады ма? Баламен екенсіздер бүгін ешкім түспеген кабинкаға кіріңіздер деп.
Лаззат Султанова
Хороший баня
Каракоз Даниярова
Отличная баня 🤩👍
Мейрбек Бостанов
Баня өте нашар! Тазалығы қызметі қонақтармен сөйлесу мәдениеті төмен деңгейде!Пары да нашар,жағдай жасалмаған! Аяқ киім, бас киім,клиенттерге стакан, тб заттарды бермейді!Басқа баняға барыңыздар өкінесіздер!Бұл менің шынайы пікірім!
ME
Moldir Elubaeva
Өте керемет баня іші таза барлығы прям күшті🥰
Акниет Насыргазы
Баня өте тап-таза!Енді келіп тұрамыз👍👍👍
B Gaziev
Соотношение цены и комфорта
ТЖ
Тимур Жилкыбаев
Супер
Сафия С
Чисто, свежий ремонт, единственный минус вода была теплая. Парник немного неудобный. В целом неплохо
Асел Каримова
Классная баня. Чисто. Акуратно. Были сегодня, всё понравилось. Советую всем👍
ЕЕ
Ертуган Ерканат
Хозяйен хороший человек и кобинки чистые но мойщицы нету слов хамство
Ардак Касымбекова
Отличная баня👍👍👍
Sabina Nurova
Что за фигня? Без конца стучили,КОШМАР!
n n
даже в саунах тапочки бесплатные, тут за тапочки платить нужно, бегают тараканы, вчера покусали нас , сразу воспаление получили, нету фена, не стоит своей цены 1500- за 1 человека, больше сюда никогда не придем
Zhasmin Satova🌙
Хозяин грубиян,баня хорошая чистая и комфортная,но вот хозяин нетерпеливый и очень груб с клиентами!
Ақнұр Серікбай
Банялары өте күшті 👏👍
Makhabbat Serik
Баня өте керемет іші таза әдемі екен. Ағайда жақсы қарсы алды барлығы әдемі👍🏻👍🏻
ТТ
Тұқа Талғат
Жақсы монша екен!
Ахметжан Кулмахан
Баня жаңа и тазалығына әңгіме жоқ! Өте ұнады👍 Бәріне кеңес беремін!
MS
Marzhan Sovi
Иесі біртүрлі адам жазылып едім, үш рет звондады мың рет сұрап. 18:00-ге 1 сағатқа алып шомылып едік, 18:45-те есікті қақты уақыт деп, онсызда шайынып шығайын деп жатқанбыз. Одан 18:55-те келіп алды шық деп. Мен 1500 тенгеге 1 сағатқа алдым ба, ешкімнің хақысы жоқ есікті қағып бол-бол деуге. Өзім де уақытпен жүретін адаммын. Уақытынан асып кетсем ғана білгенін істесін, хоть сүйреп шығарсын. Бірақ маған берілген 1 сағатта мазамды алуға хақысы жоқ. Мынандай кісімен ұзаққа бармайды. Ең бастысы, клиентпен дұрыс қарым-қатынас орнату керек. Содан кейін оплата жасайық десек, наличка сұрап тұр. Алдында QR тұр, сонда да наличкамен төле, болмаса монша жоқ дейді. Біз айттық “наличкамен төлейсіз деп алдын ала айтпайсыз ба” деп. Әйтеуір сөйтіп айтып жатып, QR-мен төлеп кірдік. Жалпы, клиенттен наличка талап ету де ЗАҢСЫЗ. Моншаны ұстап отырмын деп білгенін істеуге, клиенттерге қалай болса солай сөйлеуге құқығы жоқ. Жап-жақсы болып келген көңіл күйімді құртып тастады. Бармай-ақ қойыңыздаршы мұндай жерге. Адаммен жұмыс істеуді үйренсін алдымен!
АA
Айбек Aibek
Телефондагы киси биртурли екен. Шамалы ауырады ау дим. Баргым келми калды банясына
GA
G Ab
Классная баня👍 Всем советую Самое главное - чистая👍
РТ
Равиль Турсунов
Баня пушка🔥 Всем советую, очень чисто просторно👍
Yermurat Adilbekov
Кушти баня постоянно келемиз. Тап таза жап жаңа. Ага молодец 👍🏻
ZO
Zhanbolat Oshakbayev
Адаммен жұмыс жасай алмайды , келсең бос емес
Aru Amre
Өте керемет баня. Иши тап таза пар вообще супер😍😍👍🏻
БС
Балжан Султаналиева
Хорошая баня 😍
ГХ
Гулнафис Хаметова
Өте дөрекі иесі , ақша деп өліп бара жатыр қу дүниенің соңына жетпейсің ! Жарты сағатым қалды бірақ ерте шығып такси келгенше ішінде отырам десем шығың деп айқайлап 5 мин бола . Грубый очень не понравилась
Маке Маке
Әдемі тап таза келіңіздер өкінбейсіздер