Інжу-Маржан
Салон красоты
Акмарал Туркпенова
Качество супер🥰👍 смотрите как держится 😍 Рахмет Мадина 😘🩷 Фото до и после 👍
Индира Қуаныш
Калай мактап жазып жатырсындар сенып турган жокпын))5к лайык деп ойлайсыздарма мына жумыс тон ровный емес ,форма артурлы быреуы квадрат быреуы овал ужасно,калын бреусы жука ,еще акшамды кайтар десем жондеп берем дейды ужас уакытым ше??
Akniet Almazkyzy
Очень красиво, спасибо мастеру Мадине все качественно делает советую😍😍😍
Айжан Айжан
Спасибо большое за такую красоту🥰😘🔥
Зере Бекберген
🌸 «Очень довольна работой мастера! Маникюр и педикюр всегда идеальные: аккуратно, красиво и с вниманием к деталям. Атмосфера в кабинете приятная и уютная, чувствую себя комфортно и уверенно. Спасибо за профессионализм и красоту! Вы — лучший мастер 💅✨»
Zhanetta Ilgerbai
Маған қатты ұнады! Әдемі ,әрі таза жасайды.1 айдан астам уақыт тұрады,өзімнің көңілімнен шықты. Мадина татеге рахмет!❤️❤️❤️
Жанеля Илгербай
Өте керемет 😍😍 Мадина апайға көп көп рахмет ❤️ ❤️ ❤️
Aliya 🕊️
Мадина ханымға 2 жылдан бері келіп жүрмін. Әрдайым ұқыпты, таза, сапалы жасайды. Тырнақтарым әрқашан әдемі болып жүреді. Риза болып шығам, шын көңілмен ұсынам!
Айко 🫣
Оте кушты жасайды !!! Мадина тате оз ысынын маманы 😍😍😍😍
liana n
ногти супер!! долго держатся, красивые, крепкие. мастер умница, хожу только к ней!
Tolganay Kaldarbek
Өте әдемі😍😍😍
AN
Adilet Nurgalimov
Мадина ханым ен сенимди мастерим меним 🧿🤗 аккуратно прям качественно жасайды барлыгын 🫶👍👍👍👍👍1 жарым ай болды али сол калпы тур
ШЧ
Шынар Черимова
Супер класныи салон Асел мен Мадина өз істерің маманы. Қонақ жайлы, барғанда чай беред
Жанна Аманова
Өте күшті жасайды! Мадина мастерге рақмет🫶😘
Асия Черимова
Отличые мастера спасибо професионал своих дел,всегда лучше топ
Шолпан Албеккызы
Нафига писать что работаете до 22:00 если не отвечаете. До этого просила скинуть предоплату, ну раз ехала, не стала, думала сразу оплачу, и хорошо что не скинула, пишу и звоню, полный игнор.
Альбина Закиева
Мадина саган Рахмет , жумысын биледи оте керемет, тагы келем.
D
Darya
Спасибо Мастеру Мадина, все красиво и аккуратно,мне понравилось. Приду к вам обязательно ещё раз. За красотой только сюда.❤️
ИН
Инкар Нуркенова
Мадина керемет мастер.Жасаган жумыстары аркашан конилден шыгады.Оте таза,укыпты кыз.
Z
Zhadyra
Мадина маникюр, педикюр жақсы жасайды. Кірпіктерді жақсы жабыстырады . Ұзақ тұрады.
ДИ
Диана Ибатулина
Мне понравился салон. Чисто, стерильно. В особенности очень понравился мастер Мадина. Выполняет свою работу быстро, аккуратно. В общем мастер своего дела.
ББ
Балнур Бакбергеновп
Мастер Мадина топ, лучшая в своём деле🔥