Казына
3.7
БИ
Бекзат Иманбаев
Ремонт Акп Матор
Қазақтар қымбат сұрайды! Лучше орыстар дұрыс! Не советую! Қашыңдар и келмеңдер мұнда!
YA
Yeldar Abay
Нашли течь, прочистили, заменили антифриз. Профи ребята!
Райская Жизнь
Быстро замерили компрессию на лексусе, у уберегли от неудачной покупки.
БИ
Бекзат Иманбаев
Ремонт АКП
NR
Nurbek RM
Жігіттерге рахмет қолдары алтын екен тез проблеманы тауып шешіп берді
DK
Daulet Kulsymak
Атыраудан Алматыға жол жүріп едім. Ходовка соқты жолда. Келіп оңдатып едім. Ходовка билеп тұргой шіркін Рахмет✊✊✊
Bb
Bad boy
Алматыға рейске келгенде машинамды ылғый осы жерде жөндетемін маған ұнады сөз жоқ
СИ
Сергей Иванов
Здесь мне Копитальный работа и сервис понравилась спасибо ребятам все замечательно
FR
Ff Ruok
Әкем күнде осы жерге машинасын жөндетеды оған ұнады
ТД
Тлеккабыл Дюсенахов
Сервисі жақсы жігіттер молодец
Алишер Сисенов
Ассалаумағалайкум жігіттер рахмет 2-3 сто ға бардым қалай солай өтірік істеп берді сендерге келіп едім 5минутта проблема тауып 20минутта шешіп бердіңдергой рахмет жігіттер!