Аккент
Салон красоты
Gentleman 🍃
2 жарым берейн десем болмайды екен. Шашты по своему алады екен. Айткандай ала алмайды. Опыт аздау. Но вежливый и шашты жаксы жуады👍🏻
MM
Madina Madina
Мастер Гулназ оте жаксы киси оз исинин шебері 👍👍👍
A0
AN 01
мастер гұлназ өте шәшты жақсы кесып бойап берддыы, маған қатты унады. өзының жумыссына былыкты екены көрынып туур, рахмет сізге! ♥♥♥тағыда келып тұрамын. 87472096980осы номерге жазылсаңыздар болады.
Bekarys Tenel
Күшті
Mak Sai
Что-то как то не то. Как будто обрубленые волосы, а не обстриженные. Хочу плакать. Я сначала не поняла, даже если бы поняла, уже не исправить. Надо только ждать и снова у другого мастера стричь. Предпоследнее фото то что я хотела, и что получила. последнее до стрижки.
BE
Bibigul Eshmuratova
Смело можно сказать купленные комментарии!!! Не умеет стричь! Обчикрижыла детям волосы, испортила стрижку. Всё со всех сторон торчит. Еще и на личности переходит! Данышпан! Её дело стричь и всё! Какая разница кто мать детей? Решила воспитать чужих детей! Себя сначала воспитай, мадам! Сервис ужасный! На замечание мужа что волосы на одежду падают ответила грубо «не нравится найдите другого! 👎👎👎 Не советую!
ZS
Zhadyra Serik
Өте керемет салон🫰🫶🏻 Клиентпен сөйлесу этикасы жақсы сақталған. Гүлназ ханым өз кәсібінің қас шебері десем артық етпес💐 Ісіңіз ілгері баса берсін❤️
n
neshkola
Қазір ғана шашымды алып шықтым! Әдемілеп, тез алып берді! Рахмет! Отзыв сұрамады)) жұмысы жақсы жүрсін деп, өзім жазып жатырмын!
РШ
Разхан Шолпан
Гулназ мастердің маған жасаған макияж,шаш қиюы және шаша күті мен бояулары өте саплы жасайды.мастер Гулназдың қызмет етуі өте жоғары деңгейде. Менің тұрқты шаш күтімін жасататын салоным👍👍👍👍😍😍😍
Imangali Nurgaliuly
Өте жаман
Aruzhan Sapar
Мастер Гүлназға үлкен рахмет) Стрижка мен ойлағандай көңілімнен шықты. Барлығын нақтылап, қай жерін қалай қию керек сұрап отырды.Благодарю🫶🏻
uka .
Мастер кушті кесіп берген
MK
Merei Kyzyralieva
Мастер Гульназ Рахмет сізге ❤️
Sepa Orken
Гүлназ апке Рахмет сізге😘
Акб Джума
Бугин шашымды кыскарттым. Колы икеми кушти екен. Конилимнен катты шыкты. Рахмет Гулназга.. Жаксы мастер издесениздер келиниздер.
Сабина Бейбітқызы
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ГГ
Гульназ Гульназ
Хороший парихмахер мастер гулназ всем советую мастердын номеры87472096980
Куаныш ))
Ерлергеде стрижка бар екен. Жаксы унады жумысы.
Б
Бекжан
Мастер Гүлназ өте күшті стрижка жасап береді келіңіздер өкінбейсіз дер🤗
Жакен Жумадилов
Мастер Гульназ хорошо постригла. Обязательно приду еще!👍
Мадияр Азимханулы
Мастер Гулназ татеге Рахмет! Не только мастер, но и профи своего дела. Всем рекомендую!
GS
Gulnar Sabigat
Шәш кесуі мен бояуы ұнады Гүлназ мастердың,келіңіздер!👍
GM
Gulnar Maulit
Мастер гулназ көп рахмет ! шашымды әдемі кесіп әдемілеп бойап берді ,маған қатты ұнады 👍👍👍
Балагуль Елеусизова
Гулназ мастерге рахмет жақсы жасайды ❤
Olzhas Kenzhebek
Өте күшті опытный
A
Aknur
Өте нашар салон кыздар бармандар. Бугин 22 ноябрь бугин сестренкамнын шашын куидирип тусирип тастады.ұяалмаи бедреип түр мастер.өте нашар
ns
nurlan seidkalim
жақсы қияды шашты өте керемет
TN
Turdigul Nasirding
Жаксы шаштараз шашты кушты алады Мастер Гулназ Всем советую
ЕТ
Еламан Тойгожа
Шашты өте жақсы және тиімді бағамен алып береді ! Өзім тек осы жерден аламын Гүлназ Мастер өзінің ісінің шебері ! 😍😍😍😍
ЖБ
Жансая Бекболатова
Мастер Гулдана, оте керемет жасайды! Маган оте унайды, осы кыз ушин анау Калкаманнан келемин) Барлык шаш үлгісін жасап көрген шығармыз, прям барлығы көнілімнен шықты🙏❤️
LK
Latipa Kapi
Гүлназ ханым өте керемет мастерсіз ісіңіз ілгері болсын 🫰🏻
Мадина Сулейман
Спасибо мастеру Гульдане за красивую стрижку и покраску.Мастер своего дела.Хожу к ней не в первый год.Всем рекомендую,мастер своего дела 🔥
GS
Galiya Sultan
Гүлдана ханымға көп рақмет шашымды әдемілеп қиып, тегістеп берді, бағасы да басқа салондардан арзан, баруға кеңес беремін
МД
Мммм Думан
Была у мастера Гульдана, просто мастер своего дела. Делала сложное окрашивание, покрасила идеально, исправила ошибки предыдущего мастера, покрасила именно так как я хотела Даже бальзам для тонирование подарила😍😍😍😘😘😘 Очень благодарна вам Спасибо огромное 💐💐💐
Марат Байбагисов
Сегодня был в салоне Айкуин понравился мастер Гульдана, работает очень аккуратно, бережно, после стрижки волосы в отличном состоянии. Просто замечательный мастер👍👍👍
РБ
Ринат Байтуганов
Очень хороший салон красоты. В помещений чисто и приятно. Мастера хорошие👍
丽亚 叶
Ай квйун. Салон қыздары өте керемет екен гүлдана мастер шашымды кушті боияп берды қатты үнады салон ышы жаксқсы таза демалып қалдым Мен Астана дан келгем маган үнады керемет 555 қыздары өте кішпейыл кленытпен жаксы сойлеседі екен гулназ мастер де керемет макияж шаш прическа керемет жасайды екен
Madina Ańsaganqyzy
Салон таза, Гүлназ дейтін мастер просто лучшая🔥 қалай сұрадым солай жасап берді, постоянный клиенттерге жақсы скидкалар бар😍
Bibulan Zhumash
Керемет! Өте жақсы Салон . Мастерлер өте жақсы қарапайым сыпайы және ұзақ жылдық тәжирбесі бар . Өз ісінің шебері деседе болатындай . Келуге кеңес беремін . Рахмет сіздерге 🙏🏻 шаш үлгім күшті шықты .
Аруна Алтынхан
салон класный приятный мастер Гульдана и Гульназ мастера своих дел мне все понравилось
КТ
Керемет Тологонкызы
Гүлназ мастер өте жақсы шаш боияйды екен маған қатты ұнады керемет
G🌺
G 🌺🌷🌹
Этот салон мне так понравилось. Мастеры такие опытные и хорошо стригают. Я постаянно прихожу мастерам Гулназ и Гулдана.
Магжан Жанайдар
Шашты қалай айтсаң солай алып бергені ұнады👍🏻 Гүлназға рахмет🤝
АО
Айнур Отызбаева
Мастер Гүлназ өте тамаша жасайды. Прическаны да макияжды да . Әрдайы Гулназға барамын. Гүлназға барсаңыздар өкінюбейсіздер. Ракмет Гүлназ саған 😍
Zhandos Issagulov
Очень хороший салон красоты . Гульдана мастер своего дела . В помещении чисто , приятно и опрятно. Удачи вам в работе .
ЛЧ
Ляйля Чормакова
Проводилось сложное окрашивание.Результат превзошел! Отлично!!! Цены приятно удивляют! , приемлемы.Мастер- Гульдана.Рекомендую! Также в салоне сделала маникюр.Мастер Аруна.Сейчас идёт акция! Маникюр+ гелевое покрытие!!!4500.В общем Салоном Довольна!!!
AM
Almira Mussina
Шашымды жақсы, сапалы алғыздым Гүлдана деген кісіге. Сосын қызымның да шашын, ұлымның да шашын алып берді, бәрі ұнады. Көп рахмет 👍🏻
Айдана Байбагисова
Приятное место,мастер по стрижке и окраске Гульдана творит чудеса и дарит отличное настроение.Всегда угощение.Чисто,честно и отличные материалы.РЕКОМЕНДУЮ.
AZ
Aigerim Zhumabek
Мастер Гулдана профессионал своего дела😍 Четко делает свою работу, волосы доверяю только ей🙌🏻
Akmadi Serikbai
Мастер Гулназ өте күшті стрижка жасайды мен сұраған шашты жасап берді 👍