Zhihaz trade Kazakhstan
Мебельная компания
ЛД
Лұқпан Дуйсебай
заказали мебель zhihaz trade kz все понравилось четко во время привезли установка все понравилось ребята молодцы 👏 👍👍👍
Asik Kairatuly
Гардероб супер озыме катты унады жыгыттер коп Рахмет жумыстарын алга баса берсын
ДА
Динара Ахметова
Zhihaz trade компаниясына барлық үй жиһазына тапсырыс бердім. Уақытына, сапалы жасап алып келді. Нұрсұлтан мырза, Алтынай ханым сіздерге көп рахмет👍 Әр іісіңізге береке берсін🙏 Осы компанияны таңдасаңыз еш өкінбейсіз✊ Сапалы, заманауи жиһазды командамен жасап берді. Клиенттің ойын тез ұғып, көңілінен шығатын компания іздесеңіз, осы жерге келіңіздер👆 Сенім артып, тапсырыс берсеңіз болады. Үйге керек стол, әдемі орындықтарды да таба аласыз.
КС
Куралай Сапаргалиева
Осы жиһаз компаниясына алғысымызды айтамыз. Бүкіл үйдің жиһазын осы компанияға жасаттық. Нұрсұлтан Алтынай өз ісінің маманы екенін дәлелдеп берді. Корпустық және жұмсық жиһаз бәрін осы компаниядан тапсырыспен жасаттық. Айтылған жұмыс уақытылы аяқталып барлық біздің айтылған өзгертулер де уақытылы жасалынып берді. Өте сенімді компания. Осы компанияны таңдағанымызға еш өкінбейміз
Азамат Сериков
Zhihaz trade компаниясына алғысымызды айтамыз!Барлық жиһазды ойымыздағыдай жасап, сапалы әрі айтылған уақытта бітіріп бергендеріңізге алғысымызды айтамыз.
ЭК
Эльмира Конырбаева
На днях купила кухню шикарно смотрится качество и цена вкусная огромное спасибо
Адина Исраилова
Недавно покупали мебель в этом магазине и остались очень довольны! Большой выбор, грамотные консультанты, всё помогли подобрать под наш интерьер. Качество на высоте, доставка была точно в срок, сборщики всё аккуратно собрали. Особенно понравилось, что можно было заказать мебель по индивидуальным размерам. Рекомендую!
YA
Yerbolat Aisulu
Сапасы өте жақсы, уақытылы жасап берді. Өз істеріне тиянақты клиенттерге де өте жақсы түсіндіріп жақсы үлгідегі өзімнің қалауымдағы жиһазды таба алдым
Yenkoya a
Тапсырысымды ойымдағыдай әрі жоғары сапада жасап берген Q-Zhihaz компаниясына алғысым шексіз🥰 уақытылы жасап берді😍😍😍 өз істерінің мамандары! Тапсырыс беріңіздер, өкінбейсіздер🥰😍😍😍
ЖА
Жанерке Айтенова
Жиһаз ұжымына үлкен рахмет! Дайын кухня алдық. Офиста жақсылап кеңес беріп, асбөлме көлеміне қарап, дайынын таңдап орнатып берді. Көңілімізден шықты.
ZK
Zhan Khavlash
Мебельдің сапасы өте керемет.Уақыттылы және сапалы жумыс ыстейды жігіттер.Барлығы көңілімнен шықты.
Айболат А
Zhihaz_trade- тан уйге толык заказ жиһаз беріп едік, 2 аптада әкеліп, орнатып берді, сапасы жақсы бағасыда арзан ☝️
ГМ
Гулшекер Махай
ЖИХАЗ ТРЕЙДТЕН АС УЙИМЕ КУХНЯ ТАПСЫРЫС БЕРГЕН ЕДИМ, ОТЕ АДЕМИ ШЫКТЫ, КОНИЛИМНЕН ШЫКТЫ, ЖИГИТТЕИ ДЕ ЖАКСЫ, УАКЫТЫЛЫ АКЕП КОЙЫП БЕРДИ, ПОДСВЕТКА И ГИБКИЙ МРАМОР В ПОДАРОК БЕРДИ, УЖЫМГА САТТИЛИК, КОП КЛИЕНТ ТИЛЕДИМ, АЛЛА ИСТЕРИНЕ БЕРЕКЕ БЕРСИН
ОМ
Оразалы М
zhihaz_trade_kz ужымына рақмет, қолжетімді бағада дайын ас үй жиһазын күнбе кун акеп, орнатып берді, көңілімізден шыкты
Айжан Мейрамгалиева
Мебельдің сапасы өзіме ұнады. Жеткізу, қызмет көрсетулері бәрі жоғары деңгейде. Тағы да заказ беремін.
Aigerim Kudaibergenova
Рахмет ұжымға! Бәрін өлшеп еще 3 D суретін жасап, совет айтып, ойымдағыдай жасап берді. 24/7 всегда на связи, шаршатпай уақытында и качественно жасап берді. Істеріңе береке берсін!
Nurlan Miratuly
Өтте керемет жиһаздар сапалы күшті керемет
ЖП
Жансейт Пралиев
Үлкен рахмет дәл ойымыздағыдай шықты Балдар уакытынан бұрын акеп орнатып берді бәрі жақсы балдар маман иесі шеберліктерінле шек жоқ
ДТ
Дана Толебек
Очень довольна своей новой кухней. Хочу отметить хорошее качество материалов, все детали собраны аккуратно. Сделали нам отличную кухню по всем параметрам так, что довольны всей семьёй. Спасибо за отличную кухню и сервис.
АЕ
Айдана Ерденбекова
Хочу поблагодарить Zhihaz trade за качественно проделанную работу. Все детали сделали так как мы хотели. Закончили за обещанное время. Еще мы купили кухонный стол и 8 стульев. Теперь хотим диван в гостинную посмотреть. Кстати цены у них очень адекватные по сравнению с другими мебельными компаниями 💯
Балжан Бердибек
Бирнеше рет мебель заказ бердик! Оте катты унады. Сатушылары оте сыпайы, барин толык тусиндирип, корсетип береди. Сапасы и багалары оте керемет! Осы жолы кухняга тапсырыс бердик, уакытылы жасап берди, Рахмет! Жумыстарынызга саттилик! Әсіресе Улболсын есімді қызга ерекше алгысымды білдіремін💐
Shyntilek Bekbolatkyzy
Спасибо коллективу zhihaz_trade_kazakhstan, у них цены адекватные, выполнили заказ в срок, заказывали угловую кухню из акрил, результатом остались довольные, Ребята молодцы все протерли, за соборй убрали, консультантом отдельно спасибо, обяснили, показали все материалы и сделали 3д проект
D
Diana
Люди берегите свои деньги и нервы. Отвратительно сделали нам кухню. Пожалели что заказали у этих отирик мебельщиков. Говорили типа они профессионально делают . Даже свой материал не пожалели . Вообщем гнилые люди и отирик жасайды . Всё испортили. Кухню заказали за 1 млн и пожалели на всю жизнь. Пусть сгинут и такой бизнес в Алматы конечно жуткий позор . Постыдились бы. Алтынай и муж её Нурсултан как машенники делают мебель отирик . Не профессионалы. Замеры не сделали отстой короче. У них даже нет договора шарашкина контора непонятные люди самозванцы . Просто типа мебельщики на самом деле не умеют тупо ничего делать!!!??
22 июля 2024, официальный ответ
Добрый день! Клиенту заказ был доставлен, при сборке повредили детали, по замечанию клиента все было…
Айса Байкеновна
Заказали кухонный гарнитур,собрали не в срок,приехали ночью и собирали до 2 часов ночи,некомпетентные,очень пожалела что заказала у них кухню,прежде чем заказывать у них подумайте!,в инстаграмме написали отзыв о плохой установке в комментариях,на что нас заблокировали и удалили комментарий что-бы другие не увидели плохие отзывы,при сборке мебели сборщик повредил шкафчики кухни,при высказываний замечаний агрессивно реагировали и не признавали свои ошибки.
22 июля 2024, официальный ответ
Di Zieva
Приехали с опозданием в 2,5 часа! Сборщики некомпетентные,обращаются на ты! Долго собирали кухню! До часу ночи! Предоставили неудобства нам и нашим соседям!
6 июня 2024, официальный ответ
Приносим свои извинения за предоставленные неудобства, мы примем меры по этому вопросу, по поводу оп…
BB
BAGDAULET BAITUGAN
Өз ісінің нағыз шеберлері. Кухонный гарнитура алдым, качества дизайн супер! Үйіңді Zhihaz trade пен толтыр!
6 июня 2024, официальный ответ
Біздің жиһаз ұнағанына қуаныштымыз, келіп тұрығыз
SK
Saule Khairol
Өте керемет мебель салоны. Қаншама мебель диван орындықтар алдым. Өте ұнады сапасы жақсы жұмысшылары өте сыпайы. Уақытында жеткізіп береді. Жұмыстарыңыз өркендей берсін. Үлкен жетістіктер мен табыс тілеймін. Әлі де сіздерге заказ беретін боламыз. Әсіресе Нұрсұлтан мырза мен Алтынай ханымға алғысымыз шексіз!!!
6 июня 2024, официальный ответ
Біздің сервисіміз ұнағанына қуаныштымыз, сіздер үшін әрдайым есігіміз ашық
тО
талап Оспанов
Всем привет. Недавно мебель заказывал через каспи от компаний Жихазтрайд. Молодцы вовремя привезли собрали. Доволен покупкой. Советую
6 июня 2024, официальный ответ
Спасибо большое за ваш отзыв! Стараемя быть лучшими
NK
Nursultan Kadar
Оте жаксы мебель сапасы жаксы, заказ берыныздер
6 июня 2024, официальный ответ
Пікіріңізге рақмет, сервисіміз ұнағаныа қуаныштымыз!!
Алтынай Бекболат
Работали с менеджер Улболсын, все объяснила и показала, мебель фирмы zhihaz_trade_kazakhstan очень качественная и цены доступные, желаю успехов в работе