Октау
3.2
Г
Гулназ
Совсем не понравилось
Қайырлы күн!Түскі асқа жолдасыммен бірге Оқтау кафесіне келдік.Шашлык курицамен заказ бердік,әкелген шашлык іші қып қызыл шикі.Админстраторы келіп, кешіріңіз бізден ағаттық кетіпті,Шашлышникпен өзіміз сөйлесеміз,бір шара қолданамыз десе бізде жұмсарамыз ғой,Сіз айғайламаңыз,кәзір шашлыкты алып тастаймыз деп дауыс көтеріп сөйлегені ұнамады және келгенін күтіп отырдық.Жұлқынып келіп жауап беріп тұр.Адамбыз ғой.Клиент всегда прав деп,бір иілсе клиентте жұмсарады ғой.Бесплатно ішіп отырған жоқпыз.
Magzhan Rakhymbai
Совсем не понравилось
Цомян деп суға піскен лагманның тестасын берді . Қуырылған цомянның қатты өз тестасы емес . Домашний лагманы ботқа сияқты мүлде сорпасы жоқ . Кухнясы не бар ұқсатып бере береді
Aizhan Khokhmonchig
В восторге
Бірінші рет келдім ауыз аштым. Ас дәмді болды рахмет. ( Фри с мясом )
Eleonora Abeuova
Кухня вообще не понравилась
А🥰 К
Не понравилось
Кухня не понравилось 😕
Частый гость
Ainur Maratovna
В восторге
Вкусно готовят , маме манты понравились.
Төлеби Шәкіров
Сірне просто топ 🔥🔥🔥
Айжан Сулейменова
Совсем не понравилось
Обслуживание 0 ! Сірненің картошкасы дәмсіз прям ашып кеткен сияқты. Мантының тестосы қалың и өте майлы!!! Персонал очень грубый ! Не советую!!!!
Дима ...
Bagdat Tuleuov
Ужс просто ужас
Сымбат Салтанат
Совсем не понравилось
Қызмет көрсету сапасы 0 Лагман цомян заказ бердім дәмі мүлдем жоқ қуырылмаган суга пысқан дәмі жоқ
Kuanysh Orynbasaruly
Сірнелері енді керемет👍👍👍
💖💖💖 🤍🤍🤍
Совсем не понравилось
Все ужасно и не вкусно может и за этого у них вообще нет гостей точнее кроме нас никого нет
VIP гость
Было средне
Заведение открылось относительно недавно и потехоньку набирают обороты. Необходмио добавить много колоритного и атмосферной ауры для дальнейшего развития и придумать акции
ЖК
Жания Касымова
В восторге
Шашлыктары өте дәмдііі, сол шашлыкты жеу үшін жиналып барамыз😋😋😋
CА
Cырым Абдиманов
Қызмет көрсету сапасы 0 Нашар таза емес ыдыстары да Шикі шашлыктары
Aibek Aidarkhan
Понравилось
Всё как у бабушки, вкусно и чисто!
УН
Улан Назарбай