Bauyrdaq Qazaq Fast-food
кафе национальной кухни
Nurik Seysenaliev
бургер темаше негізі келуге советую бургер істейтін қызға респект🫂😋😋
Каусар Бақытжанқызы
Девушка, которая готовит бургеры, настоящий профессионал своего дела, всё было супер, очень понравилось😍😍😋😋
ОБ
Оңғарбек Бекжигит
Бургер өте дәмді ұнады 10/10
Duman Nurlan
Тамақтары дәмді тіл үйіреді кассадағы Зарина ханым жылы жүзді екен💯
D😎
Doss 😎
Все хорошо! Все понравилось! Обслуживание супер!
Адыл Палтушев
Вкусно хороший персонал
Роза Шукралиева
Кушты бары унады бауырдак вапше супер
ayauka aidarkyzy
Өте дәмді, әрі тез😍
Мадииии 💗
Тағамдары өте күшті, құрбыларыммен жиі келемін😍Осы точкасындағы Заринаға үлкен рақмет😘өте шапшаң екен❤️🔥
Алтын М
Все супер! Дәмді! Рахмет💕
Aruzhan Adilzhann
Все было вкусно и быстроо,Зарина улкен рахмеет✨♥️😍
ЭУ
Элдос Урманбетов
Тамактары оте дамды мантылары очень вкусно кассир кыз оте керемет кызмет корсетты Зарина👍
Айман Шакирова
Зарина кассир өте сыпайы, адамдармен сөйлесуді жақсы біледі. Приятно очень! Тамақтары да дәмді.
MT
Muhit Turdali
Вкусно
Adilya Berdaly
Тамақтары өтееее дәмдііі😋❤️❤️ Особенно кассадағы қыз Заринаа очеень вежливая, өз ісінің шебері. Всем советую😍
ЖР
Жулдыз Рамазанова
Тамақтары өте дәмді .Жақсы қызмет етеді .Рахмет 😘
Жан Кошакаева
Бауырдакка оте коп рахмет тамактары оте дамды советую барлыктарнзга 👍👍
Азатбек Абдукаримов
Тамактары кушти дамды асыресе Зарина деген кыз кушты карайды клиенттерге жумыстарына береке берсин
Азиз .
Барлыгы керемет кассир Зарина оте сыпайы барлыгын айтып тусндреды
ST
Sanzhar Tolen
Кассыдагы кыз оте керемет кызмет корсетеди, жарайсындар Бауырдак кыметкерлери ✊✊✊✊
Diana ER
Очень вкусно , всегда чисто и красиво, кассирша Зарина вежилая😍💔💔
Azamat Amirali
Рахметт,койдын басы өте катты унады және оны усынган кассир Зарина ханымгада рахметт!!👍🏻
Айнур Кыстаубаева
Көп рахмет! Бәрі күшті болды. Кассир Зарина бәрін жақсы түсіндіріп берді. Очень вежливая и знает свою работу!Всем советую!
Айгерим Аскарбай
Көп рахмет ұнады! Әсіресе кассир қыз Заринаға, жақсы түсіндіріп берді бәрін, өте сыпайы
ТТ
Тұрсынай Төребекова
Обсуждение очень понравилось, кассир Зарина очень вежливая и знает свою работу ♡ Спасибо)
VIII Генрих …
еда недоваренная, мясо недожаренное, так себе,я не согласен ехать ❌
ZZ
Zhasulan Zhangabylov
Өзіме кассир Заринаның қызмет көрсету әдебі ұнады,көрініп тұр қазақылығы мен тәрбиелілігі!Өте тамаша тағамдары!!
Айдын Сейдахмет
Зарина кассир оте жаксы кызмет жасайды коп Рахмет бауырдактунады 😋
Али Алима
Оте дәмді обслуживание топ рахмет
Айдана Аманова
Бауырдақтағы кассир Заринаға алғысымыз шексіз! Әрқашан күлімдеп, сыпайы қызмет көрсетеді. Жұмысына өте жауапты, қонақтарға ілтипатпен қарайды❤️👏
Ualikhan Tolepbergen
Ужасный сервис обслуживание ноль Срочно поменяйте кассира, заказ не приняли якобы сдачи нету. Категорически отказались принять заказ С таким кассиром не удивительно что рейтинг низкий и людей нету
Ақнұр Асан
Здесь все очень вкусно 🔥
НР
Назерке Рахмет
Осы точканың тағамдары өте дәмді, всем советую!!!😍🔥
ЖК
Жандос Каленек
Быстро и вкусно😍
AM
Alih Mukashev
Спасибо за вкусную еду. Все понравился.
Айзада Наурызбай
28.11.2025 күні Нарын алғанмын бір екі қасық жеп алған соң ішінен ұзын қара ШАШ 🥵🥵🥵 шықты. Не хотела разбираться сказала чтобы возвращали деньги. кюармен төлесеңіз возврат жоқ дейді біраз сөзге келіп дауыс көтерген соң ғана наличка берді Зарина Алматова деген қыз сіз тамақты толық іштіңізбе неге сразу әкелмейсіз дейді 🤦🏻♀️ Маған дауыс көтерме деп қояды еще сервис, компетентность сотрудника на низким уровне. Если бы нормально решили вопрос я бы могла забыть но ваш сотрудник некомпетентный! Больше ни ногой!
Ameliya 👼🏻
Еда не свежая
Adilet Kiyassov
Тапсырыс берейін деп ұзақ күттім, кассир қыздың тырнағымен шашының қайызғағын көріп қашып кеттім, қызметкердің тазалығына қарамаған жерде тамақ жеу 🥴
Miras Turisbek
Вкусные бургеры! Асем очень вежливая и прияная девушка! Спасибо Bauyrdaq Qazaq Fast-food!
Амина Даулет
Бауырдакка көп рахмет,именно осы точка кушты,кассирка Асем вежливая ,поварлар өте дәмді жасайды😍😍👍🏻👍🏻
БЖ
Баглан Жорабаев
С собой вообще не стоит! Свежи емесін салып жібереді)! Бауырсак вообще қатты тісің босап кетеді
Altynai U
Бүгін бардық.Өте дәмді,советую всемм🥰
ЕР
Елдар Ражан
Бауырдақтан кешкі ас ішкен болатынбыз. Барлығы керемет. Қызмет көрсету сапасы жоғары деңгейде. Әсіресе Әсем!!! 👍👍🔥🔥👏👏
Nurlan Amankos
Оте керемет.👍👍👍
ZM
Zhanbolat Maratov
Бургерлары четкийгой 👍✌️
Асел Абдыкалыкова
Тамақтары дәмді кассадағы кыз вежлива жауап береді бағасыда тиімді бауырдан жасалған бургер дәмі керемет пица мантасыда дәмді
Інжу
Там все вкусно
Айару 🎀
Ішіне көп ет қоспайды
ЕТ
Еля Т
Вкусно но сорпа на вкус не очень, ощущение что варили с мясом и кишки, так же на вкус очень сильно разбавлен водой
MK
Madina Kunakova
Чизкейктен кейн отравление болды сразу не стоит алуга