Шерали
Частный детский сад
ЗД
Зарина Доскенова
Уже два года ходим в этот садик! Апайки добрые.
Ainura Lotta
🙌
ШЖ
Шарбан Жолдиева
Шерали садик очень отличный. Мой дети ходят мы очень довольный пусть процветает. Воспитательницам благодарим за все за уход детей спасибо здоровья и процветания
Таңшолпан Усенбеккызы
Қызым қуана қуана барып жүр. Барғанымызға аз уақыт болды. Бәрі ұнап жатыр
Yershyngul Sekirukhan
Қызым осы бала бақшада, өзіне қатты ұнайды, басқа бақшаға барғысы келмейді, тек Шерали! ❤️❤️❤️
ИР
Инкар Рустем
Оте керемет бала Акша😍 кызым 1ши куннен ак уйренисип кетти! Апайларыда жылы жузди, жаксы конил куймен карсы алады🥰
Альфия Азат
Шерали балабакшасы оте керемет. I нiм барады.Апайлары унеми кулип карсы алады. Тамактары жаксы. Развозкасы бар
NN
Nik NikNik
Балабақша өте керемет! Апайлары күлімдеп қарсы алып, күлімдеп шығарып салады! Қызым күнде балабақлаға барам деп тұрады! Тамақтары дәмді. Сабақтары да қызық! Бізге балабақла қатты ұнады! Размет сіздерге
Danial Bolat
балам маз болып кайтып жур садикее бармай калса жылайды оте жаксы садик барлык жагдай жасалган
Kaisar Medetbek
Керемет😍😍
Ramazan Rahimzhanov
Очень хороший садик, особенно понравилась отношениям к детям 🥰
Ильяс Искаков
Керемет садик 3баламды уайымдамай тапсырдым👍🏻👍🏻🤲🏻
Дияр •-•
Классно 👍
Адиль Женисов
Өте керемет садик,балам күніге қуанып уйге келеді👍
диас кадыралы
өте керемет балабақша, апайларыда өте керемет адамдар
Баха ⠀ ⠀
Оте керемет, балам мәз👌
Азат Андакулов
2 баламды жібергенмін өте керемет жақсы үйреніп кетті апайлары өте керемет 👍👍👍👍
beksultan _
жақсы садик інім барып жүр 👍👍👍
Ажар Смахан
Садик бізге ұнайды, апайларымызға рахмет😘балам тез үйреніп кетті!
ZA
Zhak Akkuzin
Очень понравился детский сад Шерали нашему сыну! Внимательные и чуткие воспитатели относятся к детям с любовью, всегда весёлые и заряженные! Сын ходит в садик с большим удовольствием, хотя раньше была проблема его собрать! Стихи читает , песни поёт , раньше стеснялся ! Спасибо воспитателям детского сада Шерали , за заботу и тёплое отношение к нашим детям!
Айнур Акбиева
Лучший садик, моя девочка довольная. Каждый день рассказывает какая там вкусная еда и интересные уроки. Даже на выходных напрашивается туда😍😍🫶🫶🫶🫶
ЖА
Жадыра́ Адиловна
Жақсы бала бақша, ыңғайлы, балалардың дамуына көп көңіл бөлінеді екен.
УЕ
Улжалгас Ермуханбетова
Өте жақсы бала-бақша! Балам қуана барады. Тәрбиешілері балаларға ұқыпты қарайды. Бізге бәрі ұнайды! Жұмыстарыңыз алға баса берсін!
Назым Капанова
Өте жақсы балабақша. Балам қуанып барады. Көркейе беріңіздер❤️
Almas Kulumbaev
Садик понравился, дочка довольна, кормят хорошо 👍. Воспитатель внимательный, видно с большим опытом.
Айжан Кулумбаева
Наш любимый садик. Ребенок ходит с удовольствием! Это самое главное. Чисто, вкусно, занятия и праздничные мероприятия проходят на хорошем уровне.
АA
Адина Adina
Очень хороший садик, отзывчивые, грамотные воспитатели. Ребенок ходит с удовольствием!
ЭС
Эльзира Сагалбаева
Күшті балабақша👍🤩 Балам барып жүр жарты жыл болды, тәрбиешілері өте қамқор🤍 Атмосферасы керемет🌸Рахмет😍
БА
Баян Атамкулова
Классный сад, чистый, аккуратный, все работники внимательные, ребенку главное нравится 👍💛
Asel Almasovna
Хотелось бы поделиться честным отзывом об этом саде, мой сын уже ходит 4 месяца и в целом очень довольны результатами. Воспитателем в младшей группе является наша Макпал апай и Айгерим апай. Так как в этой группе очень важно иметь контакт с самыми маленькими представителями, очень важно любить детей. Садик оборудован всем необходимым, состояние хорошее (то есть совсем не старое, так как я обошла несколько садиков, где все устарело). Если имеются вопросы,жалобы, то все устраняется сразу (но мы не сталкивались с этим). Если вы ищете садик среднего сегмента по приемлемой цене, то садик Шерали самое то. Здесь обеспечат не только безопасность, но и разные занятия для развития ребенка.
Шч
Шерали, частный детский сад
8 декабря 2024, официальный ответ
Asel, здравствуйте. Спасибо большое за приятный отзыв! Нам очень приятно ❤
ТЖ
Толкын Жалелова
Единственный детский сад, который понравился нашей доченьке. А так же нам. Очень хороший коллектив , хорошее отношение к детям и образовательная программа. Ходим в группу Жас Алау🔥
Алия Шаймерденова
Сәлеметсіздерме, сіздердің мекен-жайдағы коттеджді ОЛХ қосымшасына салып әлі күнге дейін аренда деп ақша алып жатыр. Өтірікші Сара 87077851570. ИП мен өтірік договор беріп бірнеше адамнан задаток алып, заблокировать етіп отыр. Сараға хабарласып ескертіп қойыңыздар.
EA
Ersin Akbiev
ШерАли балабакша Оте жаксы балама унады балам уйге кайтпаймын деп жылайды арен уйге алып кетемыз.Тарбиешылер Оте жаксы былымды балам санауды коп Нарсе уйренып жатыр тарбиешылерге алгысым шексыз! Жумыстарынызга сатылык тылеймын!👍👏👏👏
Сандугаш Кызайбаева
Шерали балабақшасына көп рахмет. Тәрбиешілері ұнады. Ұлымның көңілінен шықты. Ары қарай жұмыстарыңыз алға баса берсін.
Айгерим Амирханова
ШерАли бала бақшасы на үлкен рахмет 🥰 Тап таза тамақтары керемет апайларына рахмет 😍😍😍😍😍
Саулет Мэлсова
Шерали бала бакшасына көп рахмет! Балам 1 жаста горшокка отырып уиренди ,өзі тамак жеп бастады😘тәрбиешілеріне алғыс білдіремін
Айнаш Кызайбаева
Шерали бала-бакшасына рахмет. Тарбиешилери керемет, тамактары оте жаксы дамди. Балама оте унайды осы бала-бакша.
Гулназ Кызайбаева
Шерали бала бакшасында баламыз жаксы тарбие алуда! Тамактары да оте керемет ! Тап таза! Тарбиешилери сыпайы! Баламыз ризза! Шерали ужымына рахмет!
ЕҚ
Ерзат Қожахметов
На фотках все классно , но на самом деле владелец ужасный , начал обвинять в тот что было изначально сломоно. Не может доказать это , и все равно орет , не вернула оставленный залог
Шч
Шерали, частный детский сад
23 февраля 2024, официальный ответ
Здравствуйте Можете удалить отзов здесь теперь детский сад