Asi-777 Kargo
Логистическая компания
Марат Жумашев
Очень быстрая доставка 🚚 и дешевле чем у остальных
RS
Rowan SIMISI
Asi-777 logisticsЗЗдравствуйте, меня зовут Роуэн. Я представляю крупную логистическую компанию, расположенную в Шэньчжэне, Китай. Наши комплексные услуги включают морские, наземные и воздушные перевозки, с основным упором на доставку грузов в страны Центральной Азии и Центральной Европы. Мы заинтересованы в сотрудничестве с вашей компанией. Вы можете добавить меня в WhatsApp по номеру +86 15979374612 или написать по электронной почте Мой адрес электронной почты:v2510736240@vip.163.comМы с нетерпением ждем сотрудничества с вами..
Атырау Алматы
кидалалар, курьер доставщиктар жане заказ берушылер булардан ештене алмандар! лактырып кетеды!
СМ
Станислав Матвейчук
Хорошее карго, очень удобно с ними работать,мы довольны...
D' 🤍
Жаксы карго
Zhumaniyaz Mamatnabiyev
Не советую
Айдана Талгат
Sauda_kz____1 онлайн магазині арқылы киім заказ берген едім. Самовызов арқылы алып кетем деп келістік. Ал менеджер маған мүлдем басқа адрес берді. Не телефон көтермейді не өзі телофон соғып түсіндірмейді. Мен басқа адреске барып 40мин күттім. Ары бері сенделіп сонша уақыт күткен соң, менеджер сымақ әреңдегенде жауап қайтарып; шатасып кеттік басқа адреске келіңіз дейді. Сонда менің есім ауып бұларды іздеген нервым, уақытым қайда кетті? Әділетсіздігі сонша қатесін біліп тұра кешірім сұрамай кінәні маған итеріп қоюы. Ватсап жазған сообщениесін өшіріп тастады да, ұялмай менімен ұрысты ғой. Ақшамды қайтар десем жоқ қайтармаймыз дейді, онда қате сізден кетті курьер арқылы ақшасын төлеп жіберіңіз десем оғанда көнбеді. Жұмысыңызға ұқыпты , адал қарасаңыз бұндай түніспеушілік болмас еді!!!!!!
NA
Nur Assyl
Лучше чем 139 express который там был. 7-14 кун арасында алп келеди. Ватсап отвечают на все вопросы
Нурлан Нурлан
Спасиба цены 3.5 $ за келаграм
AT
Asel Tastemir
Молодец, 10-14 күн аралығында жеткізіп береді. Менеджерлері тоже лояльный👍🏻👍🏻👍🏻 жалғыз көңілімнен шыққан карго
ЖА
Жанар Адамбаева
Телефон не доступен, найти сложно, вывески ничего опознавательного нет((
РУ
Ренат Утепбергенов
👍👍👍 оте жаксы тез акеледы
НД
Нурайдар Джолдыбаев
Оте керемет, уакыт уакытымен, рекомендую всем👍
Марат Сулейменов
Ерсін Иманбаев
Быстрая доставка вежливыи персонал
ЛЖ
Ликим Жан
хорошая работа, всегда на связи, профессионалы своего дела , доставляется в указанный срок , рекомендую 👍👍👍
Мухидин Айсаров
МТ
Малик Токаев
Бәрі күшті
Aidos Kalimoldinov
Карго зың доставка дың уақыт уақытымен
Инжу Инжу
Очень хороший карго ,доставка быстро и надежно