Qoima
Даже 1 звезда жалко
Adilet Torebekuly
Өте нашар киімдері
Joung Kim
Бұл магазиннен вообще товар алмаңдар, бір жуғанда барлық жазуы кетіп қалды, сатып алғаннан соң киімде тесік бар болып шықты. Возврат жасамады, заңмен тексерілу керек. Дүкендеріне барсаң ала көзбен тәкаппарланып қарайды. Өздерін брендте жұмыс істеп жатырмыз деп санайды аудим, қайдан білсін безпонтовый екендерін🤣
Алибек Нураш
Заказывал с Алматы в Актюбинск классическое худи в сером цвете QSM, в подарок дали черную футболку с таким же лого и принтом сзади :). Качество радует, худи теплое, футболка как оверсайз ложиться, что тоже в целом прекрасно. Худи, Футболку пустил на индивидуальный пошив, теперь лучше ложиться и смотрится в том числе.
Назекаа🤍
киымдыре классно,материалдары бомба😍
Rbd .bh
был брак на одежде хотел поменят написал админу сказал что нельзя вернуть так как бирка вырвана а ему все равно что брак хочет перепродать новому который незаметит а чек и бирка все еще у меня
Mogger Marlen
Орташа го маган унамады
Нұрайым 🫰🏿
Қашан келсеңде 1киім,жаңа топтамалары көрінбейді🥹
NURSULTAN KENZHE .
таңдау өте аз
ErNiK .
Из-за бирки не согласились на обмен товару, на чеке стоит вчерашняя дата, вы издеваетесь? Бирка та есть но она снята
Айкумис 🤍
Прикольные вещи
Улан Нуридинов
Ақерке рахмет айтамын
Нурасыл Н
Кемеңгер тез тез комектесп барин жаксы тауп берд рахмат✊🏽
Nurlybek Rahn
Хорошая качественная одежда, консультант красавчик молодец 👍🏻
Бексұлтан Ахметжан
ЗА
Зарина Айнекова
Кеменгер продовец 👍👍👍
A.Aidosuly
Очень качественые вещи мне очень понравилась
АЖ
Ақбаян Жунис
1+1 акция деп алдап киым сатады в итоге акция тугылы тукте жок сотрудницалары былмеды еще ол туралы менеджерге жазсан высокомерный болып ответ береды. Ужасно👎🏻
SULA🦇 024
лучший
axmedovec 🇰🇿
Арай деген қызға отдельно рахмет , Кійім таңдауда жақсы көмектесті👍🏻
Каракат Жомарт
каждый день покупаю спасибо качество 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Nura .
Сатушы красавчик
қызыл кілем
Продавщица высокомерная, стоит жвачку жует, смотрит клиентам косвми глазами. “Уффф”ляет клиентам. Пусть свой характер засунет куда надо. Это ее работа, а не личная жизнь. Я тоже работаю с клиентами, но мы как-то держимся.
🤍 ✨
Мұхамеджан консультант краш выполнил свои задачи очень хорошо , развесилил, спасибо💋
yourgenees 🍁
Сатушылары керемет енді, бәрін тиянықты істейді, өз жұмыстарын жақсы біледі. Апорттағы филлиалындағы жұмысшылары кішкене дөрекілеу еді, мына жақтын сатушыларына сөзім жоқ. 🥰
ZHASSULAN ORTAYEV
Две пары кроссовок за 32к Ни в какую не продают 1 пару зачем мне 2 пары, понравилось только 1 пара Пихали что бы я добил хотя бы 30к Если 2 пары 32к продайте 1 пару за 16к! Нет ! Хотя предлагал с 5парами носков купить Кароче разочарование!!!
Azamat Tlekhmetov
Спасибо все очень понравилось вышло почти 110к но со скидкой отдали за 67к очень классно и выгодное спасибо персаналу хорошо обслужили помогли с выбором
ВД
Венера Давлетбаева
Март тц.Qoima сатушылары өте нашар,Қазақи нақышта киімдерді кигің келіп алсаң ,не ауыстырмайды.не дұрыс сөйлеспейді 👎 Размері үлкен не кіші болса,басқа магазиндер ауыстырады және 2 апта күтедіғой. Ең басындағы келіскен сөздерін аяқ асты ұмытты,мойындамайды, Тек товарды өткізу,бірақ ұят деген бар қазақилығымыздан ажырамауымыз керек….
danon d
дорого
Rozanna D
Ханума мен Муслим өте жақсы киімдерге таңдау жасауға көмек береді☺️ клиенттермен жақсы қарым қаттынас орната біледі😍 сіздерге рахмет😘
Ерзат Сатыбалды
Киімдердің бәрі сапалы. Қызмет көрсету жоғарғы деңгейде. Ақерке ханымға рахмет
n n
ужасный онлайн менеджер у вас
Нурбек Орман
Хорошие скидки,обслуживание высший уровень,спосибо сотрудникам(Абылай)
Jandos Anuarov
Рекомендую всем! Лучшая в своем деле. Приходите именно к Лауре, найдет все что угодно!❤️
𝓏𝒽𝒶𝓃ℯ𝓁 ✨
Классные вещи
Makhabbat Sayatovna
Консультанттар өте жақсы! Кеңпейілді, көңілді. Qoima (QSM)😍
БТ
Бексұлтан Тоқтан
Сотрудники самые общительные.Знают свои дела,классно подобрал себе вещи
Жандос Нуржанов
Консультанты хорошие , но цены слишком завышены ещё и нету особого выбора ,
/ Nur1eke_ _
Киімдері базар жоқ зорғо
ТМ
Токтамыс Мухаммеджан
качества топ🔥
Назлы Абитова
Ақерке ханымға көп рақмет! Стильді толығымен өзгертті.Қойма көп рақмет❤️
Aсель Мылтыкбаева
Большое спасибо Абылаю! Подсказал с выбором и помог по всем вопросам🥹🫶🏻
DK
Denis Khotimchenko
Тоже повелся на сарафанное радио и красивую рекламу, по факту не стоит того, консультантам пофиг, какие-то правила свои придуманные как мне мерить и как возвращать товар. Фигня одним словом