Aspetkz
Бутик товаров для дома
born in Almaty
Купила здесь стол и стулья — очень довольна! Качество отличное, мебель выглядит стильно и добротно. Два стула оказались с небольшим браком, но в магазине оперативно всё решили — заменили без проблем. Отдельное спасибо сотрудникам за вежливость и профессионализм, особенно хочу отметить Алибека — очень помог, всё объяснил и организовал замену быстро и без лишней суеты. Рекомендую этот магазин, сервис на высоте!
Ернар Мустафа
Рабочий персонал знает только про стулья а про розетки ваще не знают
6 июля 2025, официальный ответ
Добрый день,Ернар! Спасибо за обратную связь) Скажите пожалуйста, что именно вас не устраивает? Ваш…
ША
Шолпан Ахметжанова
Орындықтар сапалы, ыңғайлы!Сыртқы дизайны да тамаша!
24 марта 2025, официальный ответ
Шолпан, жағымды пікіріңіз үшін рахмет 🙏
Amina Akabirkhanova
Стулья СУПЕР . Цена адекватная, стильные , удобные , качество супер. Я оочень долго выбирала магазин. Наконец-то нашла. Товар упакован отлично. Все детали на месте. Без брака. Очень благодарна продавцам, за качественный товар. Я в Вас не ошиблась!!!. Очень рекомендую
24 марта 2025, официальный ответ
Amina, здравствуйте, благодарим вас за добрые слова о нашей работе ❤ Мы работаем для вас.
NK
Nagima Konurkulzhayeva
Керемет, бүгін орындықтарымды алдым, сапасы күшті, өзіме қатты ұнады, алдағы уақытта да тапсырыс беретін боламын. Менеджер қыздар тапсырысымды алғанша үнемі байланыста болды. Көп рахмет Nurs.storekz жұмыстарыңыз алға баса берсін💐😘
24 марта 2025, официальный ответ
Нагима, жұмысымыз туралы жылы сөздеріңізге үлкен рахмет! Бұдан әрі де тырысамыз.
Гульзат Балгимбаева
Nurs.storekz товарлары 👍👍👍 Сапа, қауіпсіздік, заманауи дизайн😍
24 марта 2025, официальный ответ
Гүльзат, қайырлы күн! Жағымды пікіріңізге үлкен рахмет. Көмектескенімізге қуаныштымыз ❤
Asel Tazhikhan
Nurs Store дүкенінен стол орындығымен алдым сапасы өте жақсы бағасыда керемет маған ұнады қызмет көрсету жағыда жақсы 👍👍
Қайырлы күн, жағымды пікіріңізге рахмет 🔥 Біз әрқашан сізге қуанышты боламыз 💛
Айгерим Х
Стол мен орындықтарымды осы дүкеннен алдым. Арзан әрі сапалы болып келді. Құастыру қиын болмады. Орал қаласына жеткізу басғасы: стол 6000тг, 8отырғыш 5000тг болды. Қорықпай тапсырыс берсеңіздер болады. Тек күтесіз десе, реально күтесіздер. Сенімді компания.
24 марта 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге рахмет! Стол мен орындықтарымыздың сапасы және бағасы сізге ұнағанына қуаны…
UB
Ulan Boss
Сапасы ұнады! Жиналуы, құрастырылуы оңай екен. Упаковкасы өте жақсы оралған. Барлық бөлшектері орнында, көңілімізден шықты. Және Ақтау қаласына дейінгі жеткізу бағасы 5 орындық үшін 5500 тг.дегені қуантты. Біз ойлағаннан да тез келді.
24 марта 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге үлкен рахмет! Сапасы, құрастырудың жеңілдігі және упаковканың жақсы болғаны…
ГА
Гульфайруз Абаканова
Орыгдық заказ беріп алған едім, жігіттер сөзінде тұратын оте ұқыпты, орындықтардың дизайны, сапасы көліл толатындай. Жігіттер жұмыстарыңа береке берсін, халықтан алғыс ала беріңіздер.
24 марта 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге үлкен рахмет! Орындықтардың дизайны мен сапасы сіздің көңіліңізден шыққанын…
H G
Стол мен орындықтар заказ бердік, уақытылы келді бағасы тиімді
24 марта 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге рахмет! Стол мен орындықтардың уақытылы жеткені және бағасының тиімді болға…
ДЗ
Динара Зулхаш
Сенімді бари жаксы
АЖ
Айнур Жусипбек
Ұнады рахмет
24 марта 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Ұнағанына қуаныштымыз, рахмет! Тағы да келіңіз!
DB
Dilda Bakytnur
Орнындық сапасы өте жақсы . Оның үстіне сапасына кепілдік бар . Сынса ауыстырып береді . Сенімді компания . Командасы өте жақсы қызмет көрсетті . Рахмет ! Саудаларыңа бере берсін .
24 марта 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге үлкен рахмет! Орындықтың сапасы мен кепілдік сіздің көңіліңізден шыққанына…
TTT TTT
Спасибо !!! Товар пришёл во время качеством товара доволен
Po komnate Sosed
Керемет дукен оте сапалы орындыктар
ИО
Иц Окей
Советую, все четко👍
AZ
Abai Zhalgasov
бомба магазин!
ТК
Тимур Ким
Брал здесь стулья и стол, цена и качество все соответствует, привезли с Китая 👍🏻 рекомендую цены ниже чем у всех
БТ
Бауыржан Тургали
Розетка,Выключатель ең қауіпсіз,ең сапалы,дизайн супер nurs.store дүкеніне рахмет🙌
Сәлематсыз ба! Ия,мен затымды алып қойдым! Үлкен алғыс, саудаңызға Аллаһ береке берсін! Ары қарай да сіз арқылы осындай сапалы заттарды алдыра берейік!👍 ❤️
30 января 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Сеніміңізге көп рақмет)
Айбек Байдайыров
Өте сапалы орындықтар стол, бәрі ұнады
19 января 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Бізге сенім білдіргеніңізге көп рақмет! Игілігіңізге бұйыртсын!👍🤗
Aigerim 13
Сапалы орындыктарды осы жерден алдык, сапасы Оте керемет.
KJ GAL
Товары отличного качества по доступней цене! Благодарю магазин и его сотрудников за проявленный сервис и качество товара! Всем рекомендую данный магазин!
NK
Nazerke Kanapyanova
Рақмет үлкен 🙌🏻 товарлардың барлығын уақытылы алдық, әрі сапалысын керемет бағада алдық. Үйіміздің смесителі, набор вешалок, душ гарнитур, мойка кухняға, гигиенический душ, полотенецсушитель (умный дом программасымен) полный комплект үйді жабдықтадық , индивидуальный (ерекше) түсте алдық .
Алибек Бейсенбаев
Отличный магазин, товары качественные, особенно ручки от дверей. Всем рекомендую 🔥Нурсултану коп рахмет!
Айнура Iskakova
Спасибо магазину за качественный товар 👍🏻 Заказываем не первый раз и прям всё радует от и до! 👌🏻 Желаем вам процветания и увеличения ассортимента)) А так всё супер качественное и по приятным ценам! 🔥