Satti tatti
кондитерский магазин
Шаттыгул Курмангазиева
И торт и манты очень вкусные. И цена приемлемая.
Zhaneliya ✨
Данного филиала нет
UI
Ulbosyn Imanbaeva
Я была в магазине satti tatti мне все понравилось все очень свежее и вкусное Всем советую посетить магазин satti tatti не ошибетесь с выбором нууу очень вкусно 😍😍😍😋😋😋
ДЕ
Дана Есбаева
Тәтті сәтті самсалары өте дәмді, Барлық выпечкалары свежий,дәмді. Полуфабрикат котлеты ,пельмендері таза еттен жасалады ,бәрі үйдегідей
Аида Бисалиева
Сәтті тәттіден шәйға тәттілер алып тұрамын . Барлығы өте дәмді керемет 👍🏻👍🏻👍🏻
РМ
Рамина Мирзакулова
Бауырсаки и блинчики очень вкусные, а ещё тесто на манты очень удобно. Тесто на лагман мне попадалось не совсем хорошое местами толстое тесто и вареники тоже открылись при варке . В целом всё хорошо .
Svetlana Sun
Все очень понравилось! Я заказывала два вида самсы, творожный пирог и торт «Молочная девочка». Все очень вкусное и свежее, как домашнее. Хотели бы так же увидеть классический чизкейк из творожного сыра.😊🎂
Мадина Смагулова
Сәтті тәттінің тұрақты клиентімін !Кішкентаи қызым айға толған саиын торттар заказ берем😊 Қонақтарым келсе де торттар,пирогтар ,печеньеларын заказ берем .Өте дәмді ,свежий өзімде риза қонақтарымда риза 💕💕💕😍😍😍😍шынаиы отзыв .Алуға кенес беремін ❤️👌
ЖК
Жулдыз Келдос
Всегда заказываю в этом кондитерском магазине полуфабрикаты — качество стабильно отличное, всё свежее и очень вкусное. Несколько раз брала у них и салаты для гостей: красиво оформлено, порции щедрые, гости всегда довольны. Для занятых мам это просто находка: экономит время, а результат ничуть не хуже домашнего. Очень рекомендую😍😍
НА
Назым Абдиман
Өте керемет кондитер дүкені, торттары күшті қанша рет заказ бергенбіз🌼 ыстық тамақтары да өте дәмді күшті👍👍
SN
SBN NRZHN
Торт пен тамақтары өте дәмді, балғын, қызмет көрсету сапалары да керемет!
d
damira
Очень вкусный торт, но неправильно написала надпись , сама тоже виновата не проверила
Абзал Каримуллин
Жақында Астанадан көшіп келдік, келіншегім шәйға бір нәрсе жейікші деген соң жақын жерде осы жерге кіріп торт және пирог алдық, дәмдері тамаша, менің риза болғаным бұл жерден келіншегім фаршталған бұрыш алып дайындап берді, енді дәмі, етінің сапасы өте өте жоғары екен, мен шын көңіліммен жазып отырмын бұндай таза әрі тәтті өнімнің дәмін көптен сағынып қалғамбыз, мың алғыс сіздерге Аллаһ ісіңізге береке берсін, тек осылай сапалы өнімдеріңіз көбейе берсін!
Nurs Zz
Кушты магази токие вежливыйе
АЕ
Ақерке Ерғали
Оте дамды болды рахмет коп коп Самса чебуреки вообще кушты
Асем Маликова
Самса 👍 песочное тесто во рту тает, блины очень классные, торты купила сникерс и заказала Вупи пай они свежие, вкусные, мягкие😍 нам по нравилось спасибо 🫶🏻
ГА
Гавхар Абдурасулова
Мен кызымды туған куныне заранее торт заказ жасауды унытып кетып 1кун калганда есыме тусты. Быраз кондитерлерге кабарласып издендым. Барлык кондитерлер 3-4кун алдын заказ жасау керек деп отказ берды. Ал бул кондитерский 1кунде дайындап берды оте дамды адемы свежый торт барлык конактарга унады. Улкен РАХМЕТ Жумыстарыныз алга бассын! Торттарыныз буданда дамды болаберсын🤗Ен куаныштысы быздын уйге жакын екен.
РО
Райхан Отарбаева
Бұл магазиннің тұрақты тұтынушысымын .Торттары,выпечкалары,полуфабрикаттары өте дәмді.👍Әсіресе баннофи мен маковый пирогы біздің сүйікті десерттеріміз 😋
Айжан Бакытжан
Керемет кондитерская. Үнемі торттарды алып тұрамыз, әсіресе баноффи, сникерс торттары👌🏻
МЖ
Мадина Жакенова
Қашан барсақта бәрі свежии өте дәмді торттар ,самсалары керемет рахмет өсе беріңіздер ,ай сайын чайға бір торт аламыз рахмет балаларыма өте ұнайды торттарыңыз
ББ
Бакытгуль Бектемисова
Қашан барып алсақта свежий өте дәмді бәрі. Главное бәрі халял продукциядан жасалынған! Сатушыларыда вежливо қарсы алады. Бағасыда қол жетімді! Рахмет ауылымызда осындай орын ашқандарынызға!
УМ
Улар Мылтыкбаева
Үнемі алып жүрмін дәмді, ұнайды, бағасы да тиімді
Sary 💛 Sary
1-2 рет звондап продавец таппадык еще 23:00 ге Дейн жумс стейд деп тур 15 минут турдык жок 🙄
DR
D R
Взял «Сникерс», хороший, нежный, необычный 👍
Ali Aslanov
Заказал торт с рисунком и надписью на день рождение но пришло какое-то торт надписью без понтовый какой-то если честно, не советую
Beksh K
Жаксы жер все свежее всегда и вкусное
Салтанат Жакипова
Заказала самсу, чебуреки и баурсаки. Очень вкусно.
Асем Амангелдина
Кеше алдым, свежий деп берген торттың кремінің тұрып қалған дәмі бар, королевский торт 7700 тг. Алдында алған картошка мен эклер де ұнамады, свежий емес
СТ
Самал Тулегенова
Заказывали на свадьбу торт 80 диаметр с клубникой и виноградом. Очень красивый и вкуснейший. Спасибо большое за ваш шедевр))) желаем процветания вашему творчеству!!!
animeeee 🤞🏼
Очень вкусная выпечка, особенно торты всегда у них берем.
ГТ
Гулзат Толепбергенова
Отличный магазин с самыми вкусными тортами и выпечками!торты всегда свежие пальчики оближешь!есть манты пельмени и т п замороженное все попробовали очень вкусно!!!!!еще у них имеется масло сливочное домашнее вообще супер вкус 🤤🤤🤤🤤всем советую забегать обезательно!👍👍👍
GZ
Gulsaya Zhakupbekova
Королевский торт алдым, дамди болды
ГО
Гулжайна Оразгалина
Өте керемет үнемі қонағымды күтерде сіздердің көмектеріңізге жүгінемін бәрі өте дәмді, қонақтарым всегда восторге болады, бауырсактарынызды почти кунде аламын оте дамиди😍, поварларыныздын колдары дерт кормесин😘😘😘😘
СТ
Салтанат Торыбаева
Сәтті Тәттінің тұрақты клиентімін менің спасательім десем де болад кнз келген выпечкалары торттары салаттары өте дәмді шынайы отзыв🥰🥰🥰🥰
Данияр Копжаппаров
Бүгін алып едік.Бағасына сай емес,сонша мақтап,свежий деп беріп еді,кішкентай 7700ге тұрмайды.Обычный 2000-3000тг торт сияқты.Кремы куликовскидікіндей,іші арзан бисквит.Жақсы отзывтың бәрі,бір күнде,яғни өздері жазған.
TB
Tolkynai Bakbayeva
Вишнёвый пирогтың дәмі тіл үйіреді,өте дәмді👍 Процветания вам 🙌
Ж
Жулдыз
Торттарыңыз өте дәмді екен Аллам icтерiңiзге берекесин берсін!
MZ
Madina Zakir
Кофе и самса 👍
ГН
Гульнур Нургалиева
Оте дамди,барлыгы тек свежый
ЛК
Лейла Кенес
Здравствуйте, Всегда заказываю на заказ выпечку, торты -всегда предоставляют вовремя ❤️ И самое прекрасное очень вкусные, свежие, и всегда такие красивые💓 Всегда все свежее видно что сделано с душой и с любовью! Мастеру большой рахмееет🤍 Обязательно заказывайте вам очень понравится ❤️
Farida Харсанова
Очень вкусно. И всегда свежее, советую всем
AE
Asem Elikbayeva
Все вкусно!!! Наши мероприятия не обходятся без пирогов, тортиков и выпечки Satti tatti! Всем советую!!! 😋😋😋
а 💘
все очень вкусно,цены приемлемые всем советую!!!!🥰
Albina Juraeva
Вкусно. Понравилось
Алия Алия
Бул жерден ешнарсе алмауларынызды сураймын, калып кеткен кешеги заттарын биринши саткылары келип турады. Отпей калган затка ким киналы? Оздерин киналисиндер, багасы деген атакты Столичный Юбилейный супермаркеттен кымбат. Арине сосын отпей калып кетеди, дами де керемет емес. Бала шаганы жиберсен ески блинчики устатып жиберипти. Алыска жолга шыгып кеткен сон акелип бере алмай, осылай отзыв жазып отырм. Тунде келем, сол блинчиктеринди акеп берем. Сатсандар дурыстап сатындар, ескилеринди балага устатып жибермей.
SU
Shugyla Uzakbai
заказали торт, когда приехали забирать сказали что не смогли сделать! даже не предупредили заранее, а торт нужно было дарить уже через 3 часа, другие кондитерские закрыты очен сильно подвели не сообщив заранее!!! не советую
Гүлназ Дүйсен
Самый лучший 😍🥰
Айнур
Цена как у премиальной кондитерской а вкус вообще молчу как у дешевой! вкус и запах прям дешевый шоколад как бутто масло маргариновая за 200тг не покупайте не стойт своих денег лучше купите кулпынай ,куликов итд за эти же денги!!
Shynar Ruslanqyzy
Всегда свежие и очень вкусные десерты 👍 обожаю их меренговый рулет 👍👍👍👍👍 спасибо кондитерам и коллективу Сәтті Тәтті ❤️
ДХ
Далер Хакимов
Могу сказать очень не грамотно работают сотрудники хамят клиенту и сервис не соответствует!