Bauyrdaq Qazaq Fast-food
кафе национальной кухни
4.3
4.3
Куралай Канет
Тамақты свежий жасамайды, жылытып береді, ашып кеткен, с собой алдық, ашып кеткен
Айбек Мырзабеков
Бауырдактан бас жедик керемет дайындап алып келип берди кызметшилерине коп рахмет
❤️ elikbaeva_m❤️
Тамақтары бари кушти жакында гана барып кайттык
Mukhamed Baidulla
Нашарлап кеткен екен тамақтары сосын жұмысшылар киімге қарап баға беріп түрлерін өзгертіп алып тек осы бауырдаққа келетінбіз енді ой өзгерді мүлдем келмейміз рахмет
Zhanar Abdieva
Я заказала на вынос еду и мне доставили на дом , и открыла посмотрела а там вопше ужасно не возможно как вы готовите еду у вас повара если не умеет готовить тогда уволите в следующий раз не когда не буду заказывать еду. Разачирован и всем советую не посещать и не заказывать еду уже проверено мной у!
Той Әлемі
Заказы долго ждёшь,и цены очень дорого
AА
Amina Амина
Тамақтары жылытпа тамақ, еттеріне тіс өтпейді
Zhanar Mussabekova
DA
Darkhan Asserzhanov
👌
Айбике Абдуғаппар
тағамдары дәмді екен керемет кеш болды
Сагындык А.
Как думаете сколько дней этим бауырсакам? Заказывал сегодня (24 ноября), пришли старенькие бауырсаки(1-2 дня), сухие. Позвонил в кафе, говорят приготовлены якобы сегодня после обеда, просят не обижаться.
MK
Merey Konkashova
Очень вкусно, порция добротные 👍 официант Азамат внимательный, обслужил быстро!
Мирас Абдибек
Хорошее место моему китайцу понравилось место
FK
Fatima Kassenay
Бұндай бауырдақты мен әлі көрмедім. Мәзірдегі суретпен әкелген тамағы екі түрлі. Еттерді аяп салады, 4990 тг тұрмайды мфна тағам!!! Қамыры қалың, жарты жыл бұрын келгенде де қалай болса солай еді тамақтары, кәзірде сол қалпы екен. Енді келмеспін. Тегін жеп кетіп жүрмізба? Кухнясы 0/10 баға. Не анау қазының түрі, неге басқа бауырдақта керемет, ал осы жер әрдәйім қалай болса солай??! Қарнымыз аш болған соң, тез тез жеп кеттік. Рахмет, енді мүлдем бұл жерге жоламаймыз!
Ers Isa
👍👍
DY
Dana Yermekbay
очень вежливый кассир🫰🏻
Берикбол Ерболулы
Өте керемет дәмхана, тамақтары дәмді, барынша көп баруға тырысып жүремін, даяшылар керемет жұмыс істейді особенно Даниял бізге қызмет жасады көңілді бала, рахмет жұмысының жемісін көрсін 👍
M
Maksat
Өте керемет достарыңмен барып отыратын керемет орын. Бізге Даниял есімді даяшы қызмет көрсетті өте жылдам әрі бізбен сыпайы болды
Ерасыл Ержанулы
Даниял👍
ББ
Бақдаулет Берікұлы
Тамактары керемет өте дәмді маған ұнады Осы Даниял деген оф керемет күтіп алды респект осындай даяшыларыңыз көп болсын!!
Naz 🩶
Достарыммен уақыт өткізгенге күші жерр, тамақтары да дәмдіі👍🏽 Даниал есімді жігіттің қызмет көрсетуі өте керемет!!!😍😍😍 Даниал жумысың алға баса берсің тек сәттілік😍😍⭐️⭐️⭐️
Madiyarov Aibek
Тамақтары өте дәмді,барлығы уақытылы.Оның үстіне Даниял деген балақай бар сол бала мынауский👍Жақсы қызмет көрсетеді
Kайрош .
Тамақтары өте дәмді, қайта қайта келгің келе береді. Даниял деген жігіт жақсы обслуживать етті👍🏼
Ерасыл Тыныштыков
Бәрі күшті, маған ұнады. Тамақтары да, сусындары да өте дәмді. Еще Даниял деген бала бізге қызмет жасады ырза болдық, өте позитивті көңілді жігіт екен. Жұмысыңның жемісін көр.
DJ
Didar Janabergen
Тамақтары өте дәмді, официанты очень приветливые Даниял інім молодец іске сәт
Ерлик Тулендиев
Проста сөз жоқ керемет 😍🙌🙌🙌
Xadi Darkhan
Тамақтары дәмді
Sikosh ****
Күшті жер екен
Altynai U
Бүгін бардық,обслужваниесі күшті екен.Әдемі жер,тамақтары тоже дәмдіі😍
AZ
Azamat Zhumagaliyev
Заказал комбо 7, все хорошо и средне вкусно было, ингридиентов было недостаточно, не как в других сетей бауырдак, самое главное про обслуживание, я не заплатил 10% и я отказался, потому что с кухни принести 1 поднос и забрать это бред, и еще я сам отнес им поднос как доел еду, администратор наговорила мне очень жалобные слова, мол типа я сама официанту заплачу со своего кармана, погодите ну это ваша проблема и я в этом не виноват. Это халальное заведение, не так ли? Так разве в халальных заведениях не должно и не принято брать с клиента 10% за обслуживание, в общем вывод, уважаемые люди не платите 10% за обслуживание и стойте на своем в халальных заведениях!
A.
Alih ..
Етері дұрыс піспеген сорпадан феридің дәмі шығады сәл тазалық болса
A
Almas
Нашар тапсырыс берсең қамыры жоқ даяршы кеңкиіп кухнядан сығалайды өте нашар келмеңдер ағайындар
Адема Дюсенбекова
Керемет жер. Тамақтарыда дәмді. Маған ұнады
assennen .
Доставкамен комбо 7 заказ бердім, 20-25 мин деп уәде етіп алып 45 минутта әкелді. Алдын ала жазып қойсаңыздар ондай уақытты. Сосын сорпаларыңыздың иісі жағымсыз, бұрын күшті еді. И фрилар хрустящий болатын еді, май май дәмсіз болып кеткен
АЖ
Аружан Жумабай
На чеке имеется дата и время. В других филиалах часто бывали, беш и куырдак всегда была вкусная. Но не в этот раз, обслуживание на низком уровне. Официантка ушла приняв заказы и после подходит говорит что нету костей для беша из конины и не совсем заинтересована в своей работе. Приборы в открытую стоит, а официанты берет их руками. На бешбармаке были волосы, официанту пришлось несколько раз звать, так как она игнорировала. Потом забрала еду, сказала что покажет повару и все. Дальше работала свою работу, еду не поменяли, с чека не убрали. Пришлось заплатить за бешбармак, который мы толком не кушали, после которого пропала аппетит. До последнего никто и не подходил, и не извинялся. Каттама тоже было пригоревший. Было ожидание и реальность, и не очень хочется возвращаться сюда!
ZO
Zhaniya Orazali
Обслуживание ноль именно сол жерде кешкі сменде отқан қыз ище посуда сурасан мынезын көрсетып унамаса нафик істит
ERSIN S
Өте керемет маған ұнады официанттарына рахмет жақсы жұмыс жасайды екен чиеви тастап кеттім молодец бала жүр 🥰🥰🥰🥰🥰
Акбота Укас
Просто супер 😍 девочки приняли заказ быстро и передали курьеру такие приятные кто отвечает по уатсап 😍🥰
AD
Alua D❤️
Рахмет коп прям идеально ❤️🤭🫶 сотрудники тоже очень вежливые 🥰
Айман Тойлыбаева
Керемет Бауырдақ кафесіне,бәрі дәмді әсіресе сірнесі тәбетті ашып жіберді..туыстармен жиналып бас қосатын жер екен
Нурлан Мурадалиев
Сорпадан феридің дәмі шығады Сәл тазалық болса
Нурторе Башар
Официантам спасибо за такое обслуживание
Нурбек Медетбек
Самый не вкусный филиал в городе. Просто отвратительно
NM
Nuriya Maulenova
Наше любимое семейное место. Все блюда всегда вкусные.
Abdullam Ilyasov
Обслуживание 0.
Kamshat Nesipzhan
Ужасно, официант жок 1 кыз гана улгермейди ( клиенттер манызды емес оларга
Aidana Alieva
Беш заказ бердик. Тестосы қатты. Балалар ойнайтын жери лас. Офицанттар беспридел каша боп жур. Қалай болса солай. И звондап сураганда ред бар деп алып барсак ред жок деп куып бір бірне жауып итерип.
Goha Goha
Не мынау 5-6 баклажан санап салгандай баска филалдарда баскалай береді