Ummed
Торговая компания
WT
Work Travel
Не натуральный продукт!!! в составе силданафил(виагра) которое ничего не лечит! Не ведитесь на рекламу! После 3-го дня применения начался боль в глазах которое не проходит по сей день! Глаза краснеют и болят! Еще изжога от него! Консультантом лишь бы продать продукт! У кого давление есть вообще не стоить его пить! Короче берегите себя и свое здоровье!!!
АЖ
Азизхан Жумаев
Во-первых, у так называемого «комплексного витамина Vitaman» нет абсолютно никакого эффекта. Не ведитесь на рекламу компании и продажных блогеров — многие из них даже сами не принимают этот продукт, просто красиво рассказывают на камеру за деньги. Во-вторых, сотрудники компании производят крайне непрофессиональное впечатление мягко говоря: не умеют грамотно общаться с клиентами, отсутствует культура сервиса и элементарное уважение. Полный ноль(0) Судя по всему, положительные отзывы в 2ГИС написаны самими сотрудниками — таким образом людей вводят в заблуждение. ⚠️ Вывод: не рекомендую доверять этой компании и её продукции. Будьте внимательны и не поддавайтесь на рекламные обещания.
СД
Султан Джамалов
Вообще нету эффекта ,позвонили проконсультировали ,обещали что будут звонить спрашивать помогло ли нет ,короче деньги на ветер ,главное пихнули и все забыли
Абайдулла Базарбаев
Сатушы мен курьер арасында байланыс жоқ.
Kanagat Almat
керемет продукция👍🏻👍🏻
Нуралы Кемалов
Керемет оным 👍
Акбота Шалабаева
Өнімдері өте жақсы😍
Nuraly Utegenov
Витаман жақсы өнім екен орталыққа келіп 2 банка алып кеттім пайдасын болып жатыр Алдағы уақытта тағы аламын
Нурс Nasty boy
очень хороший эффект! в дальнейшем буду еще брать! советую, если есть дискомфорт в жизни
Ramazan Nurdilla
Лучший продуктция моей жизни 🔥
Кази Картжанов
Витаман жақсы өнім екен👍🏼 Әсері туралы айта алмадым!
BZ
Bakbergen Zhanarystan
Жақсы өнім энергия беріп шаршауды басты
МТ
Магжан Талгатов
Жақсы өнім екен 👍🏻👍🏻
NK
Nurzat Kentay
Спорт жағаны өте керемет өнім екен салмақ қосуға деген тестостерон гормон көтеру жақсы әсерін берді ✊🏻
Almas Ahan
Продукт Vitaman действительно отличный Я попробовал и уже через 4.5 дней почувствовал эффект Рекомендую мужчинам к приобретению
ЖД
Жазира Дюсебаева
Шиладжит өнімін алып колданып көрдім энергиям, уикым, шаршауым, стресс, огрессия, уайым, жүйке жүйем жаксарды өте жақсы витамин екен. Рахмет сіздерге жұмыстарыңызға саттілік тілеимін👏👏🤗
SM
Serik Musagulov
Купил отцу продукцию VITAMAN и Фито Свечи от простатита. За продукцию не сомневайтесь. Отлично помогло. Буду советовать друзьям🔥
DT
Darkhan Tazhibay
Өнімдері өте жақсы, ұнады 👍🏻
Ivan Zolo
Өте жақсы өнім екен , жігіттер бәрін түсіндіріп , уақытылы жеткізді . Витаман ішіп өзімді халк сезініп жүрмін . Қалтама дубинка салып жүргендей жүремін. Рахмет
Adilet Tulendibaev
Әкеме алып бергем 2 айлық курсын. Әсерін жақсы беріп жатыр, рахмет сіздерге🤝
Ерасыл Садыков
3 месяца назад я приобрел курс лечения для профилактики и поддержки тестостерона Мне объяснили от А до Я, назначили медицинское сопровождение это большой плюс 2 месяца я принимал препараты которые мне назначили, тестостерон до курса было ниже среднего и после окончание курса я проверил свой тестостерон, результат в х3 Спасибо Витаман🤝🏻
AN
Arnur Nursagat
Ұнады жақсы екен👍🏻
. .
Витаман пью уже 3-й месяц, очень хороший эффект дает, советую!
Kadyrzhan Alimkhan
Өте жаксы табиғи өнім 👍🏻
. .
фигня а не работа
ТА
Толеби Алпысбай
Каспиден заказ бердім 4 банка өздері тағы хабарласып пайдасын и қабылдау тәртібін түсіндір берді Доставка тез жеткізілді. Ішіп жүргенімі 16 күн болды эфек өте күшті бодрость берды
AT
Almaz Turarkhan
Обслуживание на высоком уровне,Продукция даёт эффект,только процветания
Бекзат Оралов
Өнімдері өте керемет компания екен. Шиладжит деген өнімдері керемет
DA
Diyas Aliuly
Онымдеры керемет екен👍🏻
Алекс Д
Продукциясын алайн деп звондасам телефон сброс жасайды. Кандай компания клиентин кери карай кайтаратын .
Баур Секенов
Неге көт боласың дейді келесі рет звондама десең. Тәкаппар, ауыздарына ие болмайды. Өнім мүмкін жақсы шығар, бірақ мамандары дөрекі
Турсын Машенов
Продукттің өзі жайлы емес, обслуживаниесі туралы. Міндетсініп, уақыт алма деп сөйлесулері еш бір этикаға сай емес. Жарнама шықты, толығырақ білу үшін телефон номер қалдырасың, дәл сол сәтте сатып алуға ешкім міндетті емес. Аяғында жоқ деген әңгімеге «уақыт алып неменеге номер қалдырасыз» деу компанияның жалпы әсерін быт-шыт қылды. Жалпы қарап шықсам отзывтар накрученный😂
ЖҮ
Жасұлан Үсен
Кеше оплата жасадым 1 кун отти доставка али жок алмайм акшаны катарып бериниз десем оныда бермит тел алмайт жауап жазбайт акшаны алганша жаксы солеп отырды акша толегесин солеспит дурыс жауап бермит нашар 👎👎👎
DA
Diyas Aliuly
Компарияларын алга бассын Рахмет сендерге
TP
Toizhan Pardayev
Там все отлично
КБ
Куаныш Бейсов
Витаман омини керемет, денсаулыққа пайдасы көп екен, енді қандай екенин айтпай-ақ қояйин😅
Сага Мауленкулов
Өнімді алып ішіп жатқаныма 3 ай болды көмегін беріп жатыр өнім. Эффект жақсы беріп жатыр. Рахмет сіздерге Ummed орталығы нағыз ерлерге арналған өнім екен✊✊
Манарбек Алибек
Витаман онимин 3 ай кабылдадым. натижесы оте керемет. жумыстарыныз алга баса берсын достарымда сурап жатыр ойланбастан совет етып жатырмын👍👍👍
KS
Koldasbai Suleimenov
Сенімді өнім😊
Aset Nurbolatuly
Адемі өнім👍
МТ
Макс Тан
Уммедее алгысым шексиз! Басында сенбеген едим, кадимгидей куш куат береди екен, табиги шоптер жаксы гой гариладан гори. Спортка жакын емес едм, темир котеруге желание ашылып кетти))
РМ
Ратбек Мурат