Арша Мед
Центр восточной медицины
ТОО Арша Мед
МТ
Мадина Турганбаева
Арша емханасына танысым арқылы қызымды емдетуге алып келдім. Бес күн болды бірінші күннен айырмашылық бар өз істерін жақсы меңгерген мамандар жұмыс істейді. Қызыма қосылып өзімде емделіп жүрмін. Бізге қатты ұнады. Адам денсаулына қатысты емдердің барлығын табиғи шөппен де емдейді екен өте жақсы біздің оьбасымызға қатты ұнады рахмет 👨👩👦👦 емхана екен бағасыда қолжетімді
Назгуль Каппарбаева
Арша Мед медицинасынан өте жаксы ем кабылдап шыктым . Даригерлери мыкты білікті мамандар , оз истерин жаксы менгерип оте кушти емдейди . Алгыс айтам !Ем болсын 🤲
Очень довольна качеством и вниманием в Арша Мед)
ЕД
Ердос Дулатов
Арша мед оте жаксы центр Даригерлериде оте билимды жогары денгейде Бир ай болды ем алып журмин.
Ilikapev Eldar
Ен күшті жер 10/100
Айжан Кайратовна
Была в этой клинике и очень довольна посещением.Работники все доброжелательные и улыбчивые.Женщины на ресепшене отвечают на все вопросы очень грамотно.Сан книжку сделали за 2 дня,спасибо вам большое💋😘
Алмаз Арыстанбек
Өте жақсы медицина орталығы маған ұнағаны ауруды басып тастау емес, себебін табу және ағзаны табиғи тепе-теңдікке келтіру. Емдеу барысында жан тынышталып, күш-қуат артып, ұйқы мен көңіл-күй жақсарады.
Моня 🩶
Я очень довольна обслуживанием в клинике «Арша Мед». Персонал вежливый, врачи профессиональные. Всё чисто и организованно, лечебные процедуры проходят на высоком уровне. Огромная благодарность врачам и всему коллективу! 👏
Nurzik 🔥
Спасибо большое за прекрасное обращение к пациенту, всё чисто мне очень понравилось в клинике Арша Мед.
Сағым Жармұханбет
Қызметтері жоғары деңгейде, ем шаралары керемет. Арша мед дәрігерлеріне алғысым шексіз🫶🏻👏🏻
Nurdia. Nurbol
🌿 Я в восторге от посещения Арша мед центра восточной медицины! С первого шага чувствуешь атмосферу уюта и заботы. Персонал очень внимательный, вежливый и профессиональный – всё подробно объясняют и подбирают процедуры именно под твои потребности. Методы восточной медицины здесь действительно работают – уже после первых сеансов почувствовала лёгкость, улучшилось общее самочувствие и настроение. Особенно понравилось, что в центре сочетают традиционные восточные практики и современный подход к здоровью. Отдельное спасибо врачам и мастерам за их золотые руки и искреннее отношение к пациентам. Здесь не просто лечат тело, а восстанавливают гармонию души и организма. Рекомендую всем, кто заботится о здоровье и хочет почувствовать настоящую силу восточной медицины!.
Almas Bekberdiuly
Мне лично очень понравилось отношение персонала к клиенту и оказываемые услуги , очень рад что такой меденцинский центр открылся у нас в Аккенте
Макоо Xxxxx
Бұл жерге бірінші рет баруым Кішкене қорқыныш болды Алайда дарігерлер өз ісінін нағыз мамандары екен Барлығы сапалы түрде Қатты ұнады Алғыс білдіремін
ДД
Диана Дикамбаева
Менін пікірім керемет . Ауырып калсам барып ем алып шипасын нәтижесін көрірп жатырмын . Бетімде денемде безеу көп еді . Казір дәрілерін ішіп инесін алып жақсы болып калдым . Арша мед ужымана рахмет улкен 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Арман Алибекулы
Центр медицины “Арша Мед” оставил только положительные впечатления. Персонал вежливый и отзывчивый, врачи компетентные и внимательные. Здесь чувствуешь заботу и профессиональный подход.
Имангали Сансызбай
Молодцы, отличное обслуживание добрый персонал, получил терапию иглами все нравится
Маржан Омарова
Қызметкерлер Өте Мықты білікті, өз істерінің маман иелері.Барлықтарыңызға баруға кеңес беремін.
DB
Diana Batyrhankyzy
"Очень грамотные и внимательные врачи — настоящие профессионалы своего дела."
Сырым Сагатбекулы
Ине емі 3 кунде натиже берді жақсы емхана
NA
Nassikhat Asset
тәжірибелері керемет!ауруға қамқор!
M K
Отличная клиника! Профессиональные врачи, внимательное отношение и быстрое обслуживание. Рекомендую всем!
Gulina Alikhan
Клиника өте ыңғайлы! Дәрігерлер өте тәжірибелі. Қызметкерлер сыпайы және қамқор.
Dinara Serik
Клиника өте жақсы! Дәрігерлер мейірімді және кәсіби. Қызмет көрсету жылдам және сапалы. Барлығына ұсынамын!
Ulsiia Т
Өте өте күшті емхана ,барсаңыздар болады , Очень хороший!!!!!!!
СТ
Серик Токтар
87787620333
沙哈
沙黑拉 哈那尔
Кілінйка жақсы кәсіби адамдар істейді
shugi .
Клиникадағы дәрігерлер өте кәсіби
Akmarjan Bauyrjan
Мен осы жерге жүкті кезде УЗИге барғанмын. Дәрігер өте білімсіз қалайша жұмыс жасап жүр түсінбедім. Медициналық клиникада емес, өз үйлерінде жүрген сияқты. Қызық дипломдары бар ма екен?...
Арша Мед, центр восточной медицины
13 сентября 2024, официальный ответ
Сәлеметсізбе, Bake. Сізге нақты ультрадыбысты зерттеуде не ұнамады? Диплом әрине бар. 30 жылдық тәж…
MK
Makos Kuanyshbai
Аршамед ұжымына көп рахмет күшті👍
Ақша құртып барудың қажеті жоқ! Жоғары медициналық білімі бар дәрігер дегенге күмәнім бар! Мемлекеттік тәжірибелі емханаға емделіңіздер!