Hassak Boxing
Школа бокса
Амир Турдиев
Я хожу в этот зал , с самого открытия, здесь хорошие тренера , зал хороший ,есть возможность ходить на соревнования
Meyir Murat
Хороший зал тренера весёлые всем саветаю
NT
Nur Toktakyn
Зал өте жақсы ағайлары жақсы мықты залл
Дастан Мергазы
Отличный боксёрский клуб! Чистый зал, хорошая атмосфера. Есет агай — профессиональный и внимательный тренер. Рекомендую!
M U S A 🌇
Лучше бокс
@1musazhan .
Зал жақсы керемет советую 👍 тренерлер мощ👍
da
AdiLKerey MaMazhan
Думаю индивидуальный занятия лучше
DS
Diana Smanova
Я хожу сюда на бокс мне очень нравится особенно мамочкам в дикрете рядом с домом Похудела благодаря боксу ❤️
Сұлтан Нұрбосынов
оте таза, барлык керек душ, туалеттер бар, тренерлары оте жаксы
Мухаммед Амангелді
Зал дерзкий,ағайлар жақсы үйретеді,өзім осы залга қатысам
Danikk St
Мен Есет ағайдың бокс секциясына қатысып жүрмін. Сабақтары өте қызықты әрі пайдалы өтеді. Ағай әр оқушыға жеке көңіл бөледі, дұрыс техника мен тәртіпке үйретеді. Жаттығулар барысында біз тек боксты ғана емес, төзімділік пен тәртіпті де үйренеміз. Есет ағайдың арқасында өзімде сенімділік артып, спортқа деген қызығушылығым көбейді.
Диас Найзабеков
Четки зал
НТ
Нурхан Тигр
Отличный зал, все тренеры настоящие профессионалы, уделяют внимание каждому боксёру и оттачивают технику. Особая благодарность тренеру Есету — он не просто тренер, а наставник, который видит потенциал каждого и помогает раскрыть его.
Chak Chak
Лучшая секция по боксу
Бека .
Өті күшті зал өзім қатысам
ТТ
Турар Турсынтай
Бокспен айналысамын деген жастарға керемет жер
DK
Didar Khassan
Мықты деңгейде!
e_
erbol _
Четкий зал
ЕР
Ерсұлтан Рауанұлы
Очень хорошое место,чистое,ухоженное. Тренер отличный учит только хорошему
NN
N NB
Ассалам алейкум! Тренерлерге алғысым шексіз, методикалары мықты. Зал үлкен, барлық жағдай жасалған. Тек келіп, қалмай тренировка жасау керек, сол кезде жетістікке жетуге болады. Валихан ағай мықты ✊
Nurkhan 🥷
✊💪
Марго Асет
🔥💪
Murat Maratuly
👍💪🇰🇿
ХТ
Хамид Туглуков
Очень хорошо тренеруют советую прийти сюда)
Hakka Glock
Классный зал, тренер Вализан хороший тренер. Советую
Ерсултан Мырзабек
Зал жаңа и таза бәрі керемет, тренер Уалихан ағайға ризамын жақсы жаттықтырады🫂🔥🔥🔥🔥
КИ
Кемар Идыров
Зал новый хороший, все есть для занятий боксом, тренер грамотный
KМ
Karakoz М
Школа хорошая, но, к сожалению, рядом находятся мусорные баки, от которых постоянно идет сильный запах, так как их не убирают вовремя. Из-за этого там часто собираются бездомные собаки, а территория превращается в очаг антисанитарии. Кроме того, вокруг баков постоянно скапливается грязная жижа, а детям опасно находиться рядом, так как собаки могут их покусать.
A
Arsen
Хорошее тренера
DB
Dinara Bekbay
Мне очень нравится тренироваться. Тренер агай все четко учит. Приходите 👍👍👍
MG
Musa Gazrati
Отличная школа бокса с профессиональным тренером отличной атмосферой! Тренировки подходят как для новичков, так и для опытных спортсменов. Хорошее оборудование, индивидуальный подход и мощная мотивация. Рекомендую!
Даян Мауленұлы
Есет ағай лучший 😍🔥
SA
Smailova Amina
Уалихан ағай вапше күшті,залдың да іші өте таза, еш уайымдамай келе беріңіздер👍👍
Bq M
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Асанали Берiкбай
Мен барып журмин👍👍👍 тренер агай кушти
Али Амангелды
Керемет зал
OA
Omirbek Alpysbai
Ткмаша зал👍 Улихан ағай вапше😍👍 күшті ағай бәрін тамаша үйретеді , қыздар уайымдамай ккле аласыздар 💪
Еламан Сырғалым
Есет мықты тренер👍✊
NS
Nurgul Serikbayeva
Есет тренер баланы қарсы алды,Спорт залдың Іші кең, үлкен, таза,жағымсыз иіс жоқ. Керемет екен, Бесағаштан табылғанына қуанамыз . Иманды, Чемпиондар шыға берсін деп тілейміз.
УБ
Уля Бакбергенова
Очень стильный зал
Asyl 777
Зал оте керемет 🔥🔥🔥
Хадико 😝
Өте керемет ашылған бокс залы, грушаларының барлығы жаңа әрі сапалы, баланың болашақ дене бітімінің дамуына өте зор пайдасын тигізетін тренажёрлар қойылған, орнатылған ринг кәсіби әрі жаңа. Балам міндетті түрде осы залға барады. Құрметпен Азиз!
Назым Берык
Жұмыстан кейін серпілуге таптырмас орын.кең жаттығу бөлмелері,таза әрі кең.жеке өзіме ұнады
Акжол Кенже
Бокс зал дәл менің үйімнің жанында екен.Ашылғаны жақсы болды,дайындыққа барып жүрмін,іші өте таза,жылы,жарық барлық ыңғайлылық жасалған💪🏼 Дами берсін,қазақ елінде мықты спортшылар көбейсін.
RK
Renat Keneev
Сразу видно — профессиональный подход. Отличный зал!!!
Казбек Жылкыбаев
супер улкен зал иши керемет барлыгы бар советую😎🔥🔥🔥🔥🔥🔥👍
ИМ
Иса Мырзаханов
Өте керемет зал, таза әрі жайлы орналасқан екен
ЕЖ
Ерлан Жексенбаев