Шипа life
Медицинский центр
Записаться к врачу онлайн
РС
Рущали Серимбетова
Өте керемет осы хирург 2 улымда 2 сағаттан жүгіріп ойнар кетті жұмыстарын жемісті болсын
ПЕ
Подойникова Елена
Здравствуйте,хочу написать про доктора Формонова,сегодня моя дочь была у него,она просто в восторге, очень хороший специалист,знающий свое дело,смог точно и профессионально поставить диагноз,назначил лечение без лишних УЗИ и анализов,побольше бы таких специалистов знающих свое дело,спасибо Вам
1 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо за добрые слова о нашей работе 🙏 Всегда вам рады.
БО
Бегзада Оразбаева
5жасар ұлыма Сүндет жасаттык. Мұхит Амирбекович алтын қолды хирург! Балам мүлдем жыламады. Керемет машина ойынымен, лазермен жасады. Сол күні-ак ойнап кетті. 1апта болмай жазылып кетті. Рахмет үлкен Шипа Life ұжымына!!!
Karina Masselova
Была у Лора , толку 0 . Всё начал приписывать разное ,кроме моей жалобы с которой я обратилась.Ни какого инструмента проверить ухо ,ничего нет .сидели как по старинке ручкой и фонариком светили .бред какой то , в коридоре админ с хлопушкой ходит мух убивает
JK
Juldizay Kulimova
Шипа лайф медцентр өте керемет білікті мамандар🤩Сүндет жасатканбыз баламыз сол күні жүріп жүргіріп ойнап кетті жыламай білідірмей жасалынды Мухит Әмирбековичке мың алғыс🥰
29 октября 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш, жақсы пікірлеріңізге көп рахмет 🙏
Medet Teben
Общий анализ крови тапсырдым. Рахмет қыздарға. Өте мәдениетті, сыпайы күтіп алды. Өз істерінің шеберлері екен. Жылдам алды. Бастысы ауыртпай 😊. Және арзан, қолжетімді. Рахмет ❤️❤️❤️
15 октября 2025, официальный ответ
Шипа болсын. Сіздер үшін сапалы әрі тиімді қызмет көрсетуге тырысамыз. Жақсы пікірлеріңізге рақмет!
ГК
Гульзат Кабдыгали
Персонал приветливый, врачи профессиональные, всё объясняют доступно. Атмосфера спокойная, чувствуется забота и внимание к каждому пациенту. Рекомендую!
2 октября 2025, официальный ответ
Благодарим вас за приятный отзыв, будем ждать вас снова ❤
Алтынгул Сейтназарова
Шипа life ұжымына алғыс айтамын💐💐💐💐Дәрігерлері мықты білікті мамандар .Мен қыздарымды осы жерге емдетемін.
2 октября 2025, официальный ответ
Алтынгул!Сеніміңізге рақмет. 💐💐💐Ем болсын.
Альбина Абдуллаева
Не понравился совсем 🥺 по жалела что пошла зря потрачено время и деньги🤷🏻♀️ результат нолььььь
Ержан А
Осы жерден ем аламыз, дәрігерлерге үлкен алғыс!
19 июня 2025, официальный ответ
Ем болсын.👍
ЖР
Жулдызай Рыскельдиева
Очень сильный гинеколог Карабаева Айша Альсейтовна, огромный опыт, лечит в основном народным методом не пичкает гормоны. Даже вылечила у всех моих подруг глубокую эрозию без операций. У меня был замерший плод в левом яичнике. В любой другой клинике просто убрали бы эту трубу но она массажем убрала замерший плод и ее место зажило. Также всем советую кто не может забеременеть к Айше Альсейтовне с супругом идти вместе. У нее есть дар на пальцах. Кто у нее был убедится сам. Также я была у терапевта у Фармонова Дильмурода. Мне понравился врач. Он как системный смотрит все болезни. Что касается процедурного, нравится медсестра Жулдызай ! Когда ставит систему сразу находит вену . И укол ставит безболезненно.
23 июня 2025, официальный ответ
Большое спасибо, что выбираете нас 🤗 Были рады помочь ❤
sultvn. sn🌊
Өте керемет клиника! Баруға кеңес беремін👍
Гульмира Кенжебаева
Жақсы және сапалы клиника, қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, осы жерде 2-3 жылдан бері қаранамын, гениколог, терапевт, хирург барлығы білімді мамандар, медбикелер жақсы укол және система салады , қолдары жеңіл! Администратор-Айгеримге үлкен рақмет , всегда жақсы, күліп қарсы алады! Ісіңіз оңға баса берсін, клиенттеріңіз көп болсын! Аллаһ берекесін берсін! 🤲🏻😘
13 июня 2025, официальный ответ
Ем болсын 🤲 Сіздерге барынша сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз.💐
aikhanym a
AB
Alma Bekbergenova
Впервые обратились в этот мед центр, приехала с ребенком из города, приятный мед персонал, обслуживание на высоте, чисто, отдельно хочу поблагодарить доктора Дильмурада за профессионализм, внимательность, обращение к пациентам, хорошо общается с детьми, находит подход к детям и располагает к себе. Отличный врач, рекомендую
Осы жерден узиге түстім,арзан бағада екен.врач кісі жақсы жұмыс жасайды
AT
Aruzhan Tenizbai
Просто ужас лорға кірдім апаратпен ешнарсемен қараған жоқ просто қолмен қарап назначение бергеніне 7000 тг алды ол назначениені мен өзмде жасай алам уйде өзің біліп жасайтын лечения құлағыңыз таза дит таза болса ауырмайдығой сыртынан қарап таза ди салды,еще многоразовый шпатель мен қарайды Апаратпен қарау бөлек 7000 тг дит консультация болған соң сонын бәрін бірінші айту керек еді
НТ
Нуржан Тортаев
🙋🏻♂️🤝Тугисті жолда көп қолданатын жігіттің бірімін, өте керемет👍👍👍 жолда жүргенде көп көмегі тиеді, рахмет
Khatizhe Amandyk
Өте білікті мамандар орталығы. Науқаспен қарым-қатынасы өте жоғары. Таза,талапқа сай. Кеңес беремін.
ДӘ
Дінмұхамед Әмірбек
Дәрігерлер өте білікті мамандар екен,бәрі нормаға сәйкес
ДТ
Дамеля Турсынкожанова
Добрый день! Очень классный медицинский центр, дерматолог с большим опытом и со стажем Шакибаева А. сразу поставила точный диагноз назначила лечение даже скажу и не дорогое, после чего увидела сразу результат, рекомендую, огромное спасибо! Так же она Врач косметолог который может Вас омолодит современными методами😍⚘️
ОА
Ожакаева Анар
Добрый день ! Девочки в этом Шипа лайф центре есть хороши врач дермокосметолог Шакибаева Алмагуль мне очень понравились ее услуги, женщина всегда выглядить очень молодо и красиво если ухаживает за своим лицом!!!
ХТ
Хадича Тажибаева
Өте керемет клиника Гинеколог Айша ханымға емделип журмин өте мыкти биликти гинеколог
Айдар Куленов
Хорошие доктора
Айдана Байузакова
Шипа life оте керемет клиника. Ишиндеги медсестралар бари жаксы , адамдармен жаксы сойлесип барин тусиндирип айтады Айша Альсейтова да жаксы биликти маман. Маган катты унады . Керемет !
Нұрсұлтан Өтегенов
Бағасы қымбат
Очень понравился данный мед центр, все чисто, аккуратно, сотрудники соблюдают чистоту. Сотрудники и мед персонал очень вежливые, приветливые, все доступно терпеливо объясняют. Советую данный центр, 10/10💥💪🏻
Aina Asim
Мен бүгін Гинеколог бардым Өте жақсы қарайды Бағасы да тиімді,қолы жеңіл Іші таза ,Ащыбулак бойынша керемет клиника деп айта аламын👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Мадияр Тойбаев
Рахмет өте жаксы карсалды тисимди жаксылап емдеп берди медцентир өте жаксы
Айдана Бактыбайкызы
Өте тамаша мамандар жұмыс жасайды! Кірген жерде Айгерімнен бастап, барлық мед персонал меірімді білікті білімді, Айша Альсейтовна ны көп жылдан бері таныймын тек осы кісіге ғана емделемін, қанша келіншекті көрдім осы кісіден көтеріп қунып кетіп жататынын 1 емес 4,5 бала туып жатқандар бар, өзімде осы кісіден көтеріп қызжы болдым, қазир екіншіге аягым ауыр Алла ға шүкір! Жұмыстарыңыз алға бассын көп жасаңыздар! Әр келген жан шипасымен қайтсын сіздердің білімдеріңіздің арқасында
Раушан Молдашева
Клиника супер!Пришла к стоматологу с острой болью, сделали сложное удаление ,все прошло безболезненно и быстро, спасибо большое!!!Я осталась довольна,в следующий раз обязательно приду снова!
RT
Rustem Toishybai
Хороший медицинский центр все врачи приветливы рекомендую
КЗ
Кайрат Зеренбаев
Клиника хороший хороший врачи.
Евгений Поспелов
Отличная клиника , всем рекомендую