Современная Защита
Помощь в банкротстве физлиц
Законное списание долгов под ключ. Без риска с гарантией результата
Начать жизнь без долгов
Раушан
Алматы, улица Гоголя, 89г
Банк пен жеке адамдарға қарызым болды. Юристер бәрін заңға сай шешті.
V❤
Victoria ❤️🔥
Алматы, улица Гоголя, 89г
Доброжелательно общаются, не навязывают лишнего
Сабина
Алматы, улица Гоголя, 89г
Қиын жағдайдағы адамдарға шынымен көмектеседі. Сеніммен ұсынамын.
Галина
Алматы, улица Гоголя, 89г
законно решили мою проблему ребята профи своего дела, все документы собрали процесс занял немного времени
Олжас Сапаров
Алматы, улица Гоголя, 89г
Пришел уже в состоянии сильного стресса, чувствовал себя реально пострадавшим. Юристы подробно изучили мое финансовое положение: доходы, имущество все обязательства все проверяли по законодательству. Только после этого предложили план действий. Никакой спешки Работой доволен
Рашид Ермеков
Алматы, улица Гоголя, 89г
Алдымен нотариуске бардым но олар жағдайыммен көмектесе алмайтынын айтты. Қарыздарым көп жағдай күрделі болды. Осы компанияға келгенде бірден тыңдап, проблеманы полный талдап берді. сразу іске кірісті. Мелиса молодец Осындай нақты әрі жауапты көзқарас үшін алғысым шексіз🙏🏻
Алишер Махамбетов
Алматы, улица Гоголя, 89г
Ситуация была непростая долг не только перед банком Не каждая компания готова с таким работать. Здесь сразу сказали что возьмутся, но предупредили о нюансах. Нариман сопровождал мой процесс, все объяснял понятным языком. В итоге суд принял решение, и я смог закрыть этот сложный период жизни. Благодарен за честность и поддержку
Гульсара
Алматы, улица Гоголя, 89г
Нотариусқа бірнеше рет бардым, бірақ нақты решение болмады. Ал осы жерде с первой встречи ситуацияны қолға алды. Барлығын жүйелі түрде түсіндірді, артық уәде бермеді. Процес кезде всегда хабарласып отырды. Осындай сенімді командаға кездескениме қуаныштымын🙂 🫶🏻
Махаббат Балтаева
Алматы, улица Гоголя, 89г
Рахмет барлығына! Менде банктерге и частный тұлғаларға қарыздар болды. Алтынбек, Мелиса, документтерди жинап, официально через суд оформили Коллекторлармен қалай сөйлесу керегін түсіндірді. Барлық процесс онлайн өтті. Кімде кім көмек қажет болса, ұсынам)
Нурия Ж
Алматы, улица Гоголя, 89г
Лаконично и по делу, все объяснили простыми словами, благодаря им перестала бояться коллекторов
Ербол Бейбиткалиев
Оперативно и профессионально👍🏻
Маржан Бектурова
Алматы, улица Гоголя, 89г
Хорошая поддержка по телефону и ватсапу, объяснили законно ли банкротство, не обещали золотые горы и это важно
АХ
Ардақ Халиков
Алматы, улица Гоголя, 89г
Долго копил долги по микрозаймам не знал что делать. Обратился, всё оформили дистанционно, дали пошаговую инструкцию как общаться с коллекторами и представили мою ситуацию в суде. Цена фиксированная без доплат это спасло меня от очередных сюрпризов, рассрочка помогла платить за сопровождение частями. В итоге списали большую часть долгов и сняли прессинг. Очень благодарен команде особенно Нариману за терпение и разъяснения
ЕУ
Ерлан Утебаев
Алматы, улица Гоголя, 89г
Сохранили квартиру и машину, юристы реально знают свое дело, рекомендую друзьям
СЛ
Сергей Лада
Алматы, улица Гоголя, 89г
Очень помогли с долгами благодарен Азамату и юристам Все понятно объяснили, помогли оформить банкротство дистанционно.
ЛК
Лейла Каимова
Алматы, улица Гоголя, 89г
Юристы всегда на связи через ватсап, помогают с коллекторами и документами. Очень удобно.
Асхат
Алматы, улица Гоголя, 89г
Сложная ситуация с долгами, но команда юристов решила всё. Спасибо Азамату и Сапару!
ЭО
Эмилия Оразова
Алматы, улица Гоголя, 89г
Басында күмәнданғанмын но бари нақты шықты, ешқандай проблема болған жоқ коп инфо издеп шештик менин ситуациямды, улкен рахмет
ГТ
Гүлбаршын Тыныштықова
Алматы, улица Гоголя, 89г
Менің шаруам 1жыл болды әлі дұрыс шешім шығаралмай келеді. Ақшамды қайтаруларыңызды сұраймын
Молдир Алипбекова
Алматы, улица Гоголя, 89г
Не обращайтесь в эту компанию,работают ужасно безответственно на звонки не отвечает,не сообщают как идет процесс приходиться сто раз писать и узнавать.Тысячи раз пожалели что им доверились.Когда день оплаты звонят даже выходной день.Услуги тоже дорогие и оно того не стоит.Лучше обратиться в другую более компетентную компанию.
NM
Nailbey Mustafa
Алматы, улица Гоголя, 89г
Обращался к ним чтобы списать долги, все прошло намного быстрее и легче чем я ожидал, ребята профессионалы своего дела сделали все грамотно и без нервов спасибо им за это!
БА
Бахтияр Алимжан
Алматы, улица Гоголя, 89г
Очень работаю из под палки. Когда уже все оплачено вообще ложат на тебя большой- и толстый. Не звонят не говорят какие идут дела ? Какие документы подали. Чисто на Чили на расслабоне. Посмотри я к ним приезжал напомгил про себя не знаю одумается не одумается посмотрим
Ислам Бахиев
Алматы, улица Гоголя, 89г
Тел алмайды, хабарласу мумкин емес
Ансар Токбергенов
Алматы, улица Гоголя, 89г
Это не юристы, а имитация деятельности. Три месяца абсолютного вранья, отписок и перекладывания ответственности: «ЧСИ не отвечают», «жалоба подана», «ждём ответ», «это не от нас зависит». В итоге НИЧЕГО не сделано. Я сам нашёл контакты ЧСИ, сам позвонил и за ОДИН ДЕНЬ снял все ограничения. Один день, Карл! А эти «специалисты» три месяца просто тянули время и изображали работу. За что я заплатил деньги абсолютно непонятно. Результат ноль. Потеряны нервы, время и деньги. Если вам дороги ваши нервы обходите эту контору стороной.
Диана Шамшура
Алматы, улица Гоголя, 89г
Спасибо компании ,помогли ,особенная благодарность Алишеру ,был всегда на связи и поддерживал
Рахат Ким
Алматы, улица Гоголя, 89г
Сот ісін адал жасады, мүлдем өсім мен айыппұлдан босатты, қазір тыныш жүрмін, уайым жоқ
Машуня К
Алматы, улица Гоголя, 89г
Я из Атырау, делали всё дистанционно. Айдос постоянно на связи, даже ночью отвечал! Процедура прошла спокойно, я просто отдыхала.
Махаббат
Алматы, улица Гоголя, 89г
Құжаттарымды толық тексеріп, қайсысын дұрыс рәсімдеу керегін де түсіндірді апта сайын хабарласып, процесс қалай жүріп жатқанын айтып отырды бұл маған үлкен поддержка болды. Барлығы сабырлы, көмектесуге дайын адамдар. Қазір өзімді жеңіл сезінем, ешқандай қарыз, стресс жоқ.
Ермек Алибеков
Алматы, улица Гоголя, 89г
Азамат топ! Прям мужик своего слова. Не обещал золотые горы, сказал честно шансы есть, но нужно терпение. И всё сработало 💪
Алия Раймбекова
Алматы, улица Гоголя, 89г
Шынымды айтсам, басында сенімсіздік болды, бірақ мамандар өте білікті екен. Юристтері бәрін түсініп, әр пункты толықтай түсіндіріп берді. Барлық документтерімді жинап, тексеріп шықты. Қай жерден қандай қағаз алу керек, қалай оформлять ету керек бәрін айтып отырды. Бүкіл процесс заңды түрде өтті, ешқандай артық төлем не тайный шарт болған жоқ. Шынымен де, өз ісінің мамандары, рақмет сіздерге! Осы орталық өте ұнады, сенімді және жауапкершілігі жоғары адамдар!
Дамир Есбергенов
Алматы, улица Гоголя, 89г
Обратился к ним по совету друга, думал, фигня какая-то. А теперь сам советую всем 😅 Реально списали все кредиты, и никто меня больше не трогает
Жанель Махмудова
Алматы, улица Гоголя, 89г
юристы профи екен сразу қарап проблемамды Сапар да көмектесті бірінші консультация айтты полный юристтары тексеріп қалай шешуге болатынын айтты соттан сообщение келді екі аптадан сон потом уже сізде бәрі таза деп айтты , рахмет үлкен❤️🤗
Аделя Салманова
Алматы, улица Гоголя, 89г
кредиттан арест болып счеттарым кішкене қиналдым сатып алатын кезде магазиндерде тек наличкамен осы жерді естіп келдім Сапар мен Азамат проблемамды қарап зерттеп бірнеше күн талқыладық документтерді жинап қарыздарымды өтедім, бір айда полный шешті рахмет ризамын
Валентина Каримова
Алматы, улица Гоголя, 89г
У меня коллекторы чуть не с ума свели, честно 😩 А потом Алтынбек научил, как с ними разговаривать теперь я спокоен, даже смешно вспоминать
АЭ
Аруна Эсматова
Алматы, улица Гоголя, 89г
Компанияға үлкен алғыс! Бәрін ресми түрде, сот арқылы шешіп берді. Жеке юристім всегда на связи болды,қарыздарым бітті енді спокойно жүрмін советую вам Өте сенімді, ашық орталық. Рахмет, маған бәрі ұнады!
Раушан Жанатова
Алматы, улица Гоголя, 89г
Қарыздарым көп болып, не істерімді білмей жүрген едім. Осы орталыққа келіп, бәрін заңды түрде шештім. Сот арқылы барлық микрозайм мен өсім кешірілді. Қызметкерлері өте сыпайы, бәрін түсінікті етіп түсіндіреді. Рахмет сіздерге, енді ешқандай проблема жоқ, осы орталық ұнады! 🙏
Айша Мырзаева
Алматы, улица Гоголя, 89г
Кеңселері таза, қызметкерлер сыпайы бәрін түсіндіріп береді. Микрозаймдар мен банктердің өсімімен қиналып жүрген едім. Барлығын ресми түрде, заңмен шешіп берді. Қазір рахат никаких звонков от коллекторов, никакого стресса. Жеке юристім Нариман ай сайын звондап, жағдайымды сұрап тұрды. Соттан кейін бүкіл қарызым кешірілді.
Михаил
Алматы, улица Гоголя, 89г
Это не реклама, а реальная благодарность. После общения с коллекторами я уже не верил в хороших людей, но юристы из этой компании исключение. Помогли, поддержали и реально избавили от долгов
Нұргүл Нуршайхова
Алматы, улица Гоголя, 89г
Көп компанияларға жазып көрдім, бірақ нақты көмек тек осы жерден алдым Бәрі честно, без обмана бірден айтады егер сенің ісің соттан өтпесе, біз алмаймыз дейді маған ұнады, себебі честность. Айдос пен Алимжан онлайнда бәрін түсіндіріп отырды, Процесс кезінде уайым көп болды, бірақ юрист Балнур үнемі байланыста болды, бәрі жақсы болады деп қолдап отырды. Қазір ешқандай долг жоқ, бәрі сот арқылы официально жабылды.
Aida Bolat
Алматы, улица Гоголя, 89г
Тамерлан мен Алтынбек өте жақсы көмектесті, әр құжатымды тексеріп шықты. Процесс кезінде мен тек онлайн байланыста болдым, ешқайда барудың қажеті жоқ өте удобно! Сот шешімі шыққан соң, менің задолжностьтарым полный жабылды 😊Рахмет үлкен осы компанияның бүкіл командасына! Вы просто спасли меня 🙌
Мейрам Дауылбаев
Алматы, улица Гоголя, 89г
Бүкіл қарызымды заңды түрде жауып берді. Барлығы ресми, ашық. Жеке юрист әрдайым байланыста болды. Рақмет Азамат пен командаға өмірімді жеңілдеттіңіздер!
Алма Косымбекова
Алматы, улица Гоголя, 89г
Қарыздардан шаршап жүрген адамға бұл нағыз шешім! Менің ісіммен жеке юрист айналысты, бәрі онлайн болды ешқайда барудың қажеті жоқ. Көп қарыздарым кешірілді соттан кейін коллекторлар хабарласуды қойды. Шынымен де көмектеседі бәрін түсінікті тілмен түсіндіреді. 🙌
Владислав Лазуков
Алматы, улица Гоголя, 89г
Проходил банкротство с Алимжаном, всё спокойно, без нервов. Объясняли каждый шаг. Очень удобно, что можно платить частями. Теперь нет долгов, и я чувствую себя свободным человеком 💸
Гулим Азатова
Алматы, улица Гоголя, 89г
Банкроттық процесті осы орталықпен өттім. Шынымды айтсам, басында сенімсіз болдым, бірақ команданын жауапкершіліктері мол екен. Барлық документтерді жинауға көмектесті сотқа өздері кіріп, бәрін реттеп берді. Кез келген уақытта уатцаптан связ бар, сұрақ қойсаң бірден жауап береді. Қазір ешқандай коллектор мазаламайды тынышталды. Алғысым шексіз!
Назым Сейітова
Алматы, улица Гоголя, 89г
Классная команда, видно, что профессионалы. Работают с душой. Балнур и Алтынбек всегда на связи, отвечают даже поздно вечером. Рекомендую всем, кто хочет закрыть долги и начать заново!
ЖС
Жасмина Сардарова
Алматы, улица Гоголя, 89г
Рақмет үлкен осы компанияға! 🙏 Микрокредиттер мен банктік қарыздардан шыға алмай жүрген едім. Барлығын заңды түрде, сот арқылы шешіп берді. Жұмыс барысы ашық, бәрін түсіндіріп отырады. Менің жеке юристім әр ай сайын хабарласып, не болып жатқанын айтып отырды. Ең бастысы ешқандай жасырын төлем жоқ, бәрі ресми.
RR
Roz Ramazanova
Алматы, улица Гоголя, 89г
Өте тамаша компания, халықтың игілігіңе ашылған компания десем де болады. Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін! Әсіресе, Темірлан мырзаға алғысым шексіз. Көп-көп рахмет! Менің жұмысымды соңына дейін жеткізіп, жақсы нәтижеге қол жеткізіп берді. Өте білімді, өз ісінің хас мамандары отыр десем артық айтпаймын. Сәттілік сіздерге!
ГН
Глеб Некрасов
Алматы, улица Гоголя, 89г
Понравилось, что ничего не навязывают. Сразу предупредили, если шансов нет не возьмут в работу. Это честно и вызывает доверие. Списали долги, сохранили мою машину. Спасибо вам 🙌
Камиль Эсенгалиев
Алматы, улица Гоголя, 89г
Менде бірнеше несие мен микрозайм болды, төлеуге шамам жетпей қалған. Айдос пен Алимжан онлайн бәрін реттеп берді, мен басқа қаладамын, ешқайда барудың қажеті болмады. Қазір сот шешімі шықты қарыздарым толық жабылды! рахмет шүкір барлығына
Гүлмира
Алматы, улица Гоголя, 89г
Я была в отчаянии, когда банки начали звонить родным. Нариман помог составить заявление и дал чёткие инструкции, как разговаривать с коллекторами. Всё прошло спокойно. Теперь всем советую обращаться к ним