Bauyrdaq Qazaq Fast-food
Кафе
Клиенты выбирают нас за настоящий вкус и качество блюд
Заказать
Темиртас Жузеев
Заведение не комфортно.Мы заказали и долго ждали где-то 40-45мин.Еще офицанты не слушает.Не советую эту точку приходит.
Dilraba Ablikat
Заведения ужасная. Сегодня были посуда грязная и нету перчатки на комбо в других Филиалах были. Суп пахнет странно и на бургерах курица просто отваренная. Официанты вообще сами по себе. Обслуживание нету заказ принимали долго ждали 35-40мин. Вес зал пахнет маслом и очень душно. В общем очень разочировались. Не советую ходить сюда🤦🏻♀️👎🏻
Aяшш 🤍
Бизге Димаш есимди официант кызымет етти , Оте жогары денгейде тагамдары Оте дамди . Шубат коже мен комбо алдык , обслуживание оте жогары денгейде . Коп коп Рахмет ❤️❤️ Унады
A.
Aibol .
Обслуживание долгое! Принесли сырне все из ЖИРА! Мяса нету! Как есть жир один??? Попросил поменять не поменяли! Никому не рекомендую! Также в зале грязно, столы и приборы вилки ложки грязные! Антисанитария!
Gulshat Muhtasarova
Еті өте аз құр нан жеп қайтық,совет бере алмайм отырып жеуге
SA
Symbat Almaskyzy
Офицаннтар не довольны, с такими никакой гость не хочет прийти, и заказ долго ждали 35-45 минут, тамақтың ішінен қыл шығып апетит ваше пропал
DF
Dari Fbl
Осы тағамды әр дайым заказ беремиз. Бұл жолы орысша айтпақшы *Кот наплакал *. Ешқашан бұндай болмауышы еди тағы, фрисын ұмытып салмаған. Қызметтери өте нашар 1 емес 0.1 қоя тын едим. Ақшаға стақан соң жөндеп беру керек деп ойлаймын
Madina Nails
В этом филиале все испортилось , порции намного уменьшились и вкус стал не очень , наурыз коже вообще, не бульон, а вода ,много воды слишком, вкуса нет вообще
ЕЧ
Ерболат Чажабаев
Туалет ручкасы жасап койса болады гой.
Айдархан Калмахан
Заказ бергенмін собой 40 минут болды күтіп отканыма админстраторлар сандалып жүр әшейін
Фельк Диана
Сходили с семьей, заказали бургеры у мяса вкуса нет сорри воняет ужасно видимо в одной таре все варят, это ладно, заказали детское меню балапан сет в наггетсах попалась косточка, хорошо мне попалась а не ребенку мало ли что могло произойти. В общем не понравилось заведение но ругаться не стали, на будущее им сказали чтобы лучше смотрели за едой особенно для детей.
quralai adilzhan
обслуживание ужас и сервис тоже, бауырсак заказ бердик свежий емес еще комболары сухой слишком баска точкалар сиякты емес, только лимонад нормально болган шыгар, атмосфера странный, ожидание реальность болды
KB
Kuandyk Bexsultanov
Өте нашар асхана. Дайаршылар қызметтерін дұрыс атқара алмайды, өтірік көп айтады дайаршы қыздар, жәй чайдың өзін 55минутта әкелді, чай ішетін кесе жетпейді 3 кесемен 5 адам чай іштік ,тамақты да ұзақ тосасың суып қалған . Басқа бауырдақта болғам ол жерде бәрі күшті болатын , мыа жер өте нашар
Nesibeli Samikizi
К сожалению, впечатление от заведения осталось плохое. Мы здесь хотели покушать сырне и мы ждали ровно 45 минут !!! А оказывается это блюдо в стопе! Обслуживание 0 !!!
СА
С. А
Келгенімізге өкініп калдық , , шайлары салкын ,3 рет алдык шайды , ыстыктай керек деп бірақ оларға ол маңызды емес сияқты , алдын ала заказ жасап кеткенмин ыстык тамакка , соның өзі дайын емес , куырдак, манты еді , сонымен манты жеп , салкын шай ишип кайттык ,қызмет көрсету жагы 00000
Актоты Сыдыкбекова
Биз жаздан бери тамак жеп журмиз скидка жасаймыз деп дасамайды. Тамактарынан шаш шыгады кызмет корсеткендери 0 Сервис 0
МaQ .
Бұл точкадағы бауырдақ онша емес. Ішінде кухнядағы барлық иіс шығып тұрады, сорпалар жылы болып келеді, ет құрғақ. Басқа точкалар сияқты істемейді екен. Негізі Бауырдақ жақсы жер.
Нұрсұлтан 001 001
Бауырдаққа келіңіздер Тамақтары өте дәмді Арай есімді қыз өте керемет Афитсант жақсы қызмет жасайды екен
Моля Моля
☺️Отличное заведение с уютной атмосферой и очень вкусной кухней. Особенно хочется отметить обслуживание — нас обслуживала Арай, была очень вежливой, внимательной и доброжелательной, всё подсказала и сделала визит максимально комфортным. Комбо свежие и очень вкусные, подача быстрая. Обязательно вернёмся ещё!
Nurbolsyn Kuandik
Тағамдары өте дәмді мен үнемі осы бауырдактан тамақтанам сіздерге рахмет осылай тағамдарды дәмді етіп шығаратын офцанттары жаксы қызмет аткарады Арслан деген балага рахмет бізге күшті карады 👍
Nursultan Abdizhaliev
Бургерлер өте дәмді комбо вооще темаа тамактары унады даяшы өте жаксы кызмет көрсетті барлығы кушті 👍👍
Частый гость
БА
Бегасыл Алия
Қатты ұнады😍 Официант Арайға рахмет,өз жұмысын жоғарғы дәрежеде орындады🫶🏻
Jan Rushka
Вытяжка жоқ. Кухнядағы майдың, тамақтың иісі бүкіл зданиеге шығып тұр. Осыны реттесеңіздер.
Azhar Aitbai
Асыл күштііі обслуживание жасады❤️❤️коппп Рахмет❤️
Ерасыл Сагидулла
Арай молодец, все быстро, качественно сделала и ответственно подошла ко всему. Умница👍👍
КД
Куаныш Депутат
Керемет бәрі дәмді қызмет көрсету сапасы өте жоғары
MT
Madi Tursynbay
Тағамдары өте дәмді екен, обслуживание жоғары деңгейде
Асем Айым
Картошка фри и сорпа 💯 Арай ханымға қызмет үшін жеке рахмет👍🏻
Акжан Шопалова
Отличное заведение кухня вкусная обслуживание супер спасибо
Адема Жакыпбек
Маған ұнады тамақтары да дәмді официантары жақсы қызмет атқарады.
Маруп Курбан
зор зор унады прям👍👍👍 Жигитерден комек сураган едм комек берды жаксы жер екен жаксы адамдармен Советую👍👍👍
♡Любима💗 ♡Любимым😍💘
Заказала банью голову прождала час забрала заказ в итоге не полный заказ ни соусов ни языка ни положили еще стоимость бочки целых 6000 тысяч как будто золотою бошку подают короче лажа в городе везде баранья голова по 3500 а у них так дорого ещё и вот такая не красивая ситуация ни советую ходить туда
АЕ
Али Ертай
Қызмет көрсету сапасы өте жақсы, админ өз жұмысын жақсы біледі екен, қойған сұрақтарымның бәріне толық әрі түсінікті етіп жауап берді. Тағамдарыда өте дәмді. Официантарға үлкен рақмет жылдам әрі жоғары сапада қызмет көрсетті.
Айдана Бурхан
Заказ готовился очень долго, при том что заведение было почти пустым. Работал всего один официант, из-за чего приходилось долго ждать не только блюда, но и элементарного внимания. Впечатление испорчено, возвращаться не хочется.
ЖК
Жаныл Казакбаева
Официанттары ноль обслуживает Маржан деген кыз тагы бир Ул бала бар екен апамнын чайын уш кайтардык суып каллган сорпасы суып калган неге адам аз десем осылай екен кызмети бастыктары кишкене караса болмайма я саяхатка бола береди деп койганба тусинбедим
Zylikha Akhmet
Обслуживание онша емес 0 прям суып кеткен тамақ әкеліп тұр жоқ затты айтпай күттіріп қойды салаттары дұрыс дайындалмаған именно осы точкасы онша емес екен тамағы да басқасы да
Yernur .
Всё было очень классно и вкусно! Отдельное спасибо Улдане — обслужила быстро, с улыбкой и создала уютную атмосферу. Приятно, когда к гостям относятся с таким вниманием ❤️
Балжан Байкашева
Тут так уютно по сравнению с их другими сетями. Вроде все одно и то же но тут намного уютнее, не знаю почему но нравится часто тут бывать и не устаю... Уютно, вкусно обслуживание отличное молодцы!
Айжан Еркетай
Нағыз ауыдың дәмі осында.Бәрі керемет.
Re De
Бармен соло ташит Нурик соло тащит топ ваше имба
Аделя
Все было очень вкусно 👍🏻
Абай Бегманов
Админ решала🔥
8 посещений
Miko Miko
Арай деген кызга оте рахмет кушты бары рахмет 😘👏
Nursultan Bekbauliev
Обслуживание хорошо особенно Арай деген кызга👍👍
❤✨
❤️ ✨
Аслан спасибо за обслуживание
Akram Kamaldin
Обслуживание хорошое блюдо не понравилось
Ruslanbek Dzhoraev
Блюда не понравилось